ODD CREW представят първа песен от новия си албум

8 сеп 2010, 08:34 ч. 209 / 5 29
пред./следв.
ODD CREW пуснаха първото парче от новия си албум "A Bottle of Friends" - "We Wont Betray Ourselves" на профила си в MySpace. От този четвъртък, 9 септември, песента ще се завърти и в ефира на радио "Z-Rock" и онлайн по "Tangra Mega Rock". Същия ден в 16:00 ч. бандата ще гостува в студиото на "Z-Rock". В записа на груповите вокали на края на парчето учстват членове на AS SOON AS POSSIBLE, O.H., URBAN GREY, UNREAL, NEW DESEASE, AVRIL IN BLOOD, "О.Ч.З.". Албумът излиза на 22 октомври, когато е и първата дата (София, клуб "R.B.F.") от турнето на бандата.

още за:

Odd Crew


Коментари   (29)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.10.2010 20:47:49 отговори + 0 0
Ох, аре всички некомпетентни хейтърчета да не се обаждат! Тия момчета САМИ са избутали всичко досега и това, че има хора, които толкова много ги подкрепяме, означава много за тях. АЛБУМЪТ Е НЕНОРМАЛЕН, а те са страхотни и като хора, и като музиканти. Имитирали Пантера, Кръпката им плащал, пък и Годсмак имитирали..Бухаха, те правят всичко за МУЗИКАТА и ФЕНОВЕТЕ, не за парите. Отделно е нормално да имат някакви влияния, но преди всичко се стремят да бъдат себе си. ТАКА ЧЕ ФЪК ОФФ, S.P.R.F. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WrathUponOurselves 11.09.2010 01:36:40 отговори + 0 0
хахх не бях видял до преди малко вицовете на редовните "разбирачи" на тема музика. Пичове, не че нещо, ама имайте малко личен живот хах изобилствате от време като гледам описанията за копиране на Down и Pantera и за това кой бил син на не знам си кой...ODD FUCKIN CREW!!! Винаги яки, винаги истински!
P.S. За всички хейтъри - FUCK OFF BITCHES!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aske 10.09.2010 19:20:46 отговори + 0 0
чудо чудо...коментарите ме забавляват...но нищо де-да има да има....тва ме радва че на пичовете от групата им е през к*** за тия излияния-те ще продължават да правят това което правят и да бъдат това което са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

b,rex 9.09.2010 17:50:07 отговори + 0 0
Аре стига лукуми!Кой на кого какъв бил и кой на кого приличал въобще не е важно!Аз,ти ВСЕКИ е някой на някого и прилича на някого!Важното е че пичовете се справят идеално за условият тук и аз мога само да ги поздравя за това!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

opeth 9.09.2010 17:41:01 отговори + 0 0
YEEEEAAAAAHHHH!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


men 9.09.2010 16:52:29 отговори + 0 0
Не е нужно да си хейтър, но си абсолютен хейтър след като изобщо вярваш, че щом баща ти е Кръпката (който също едвам свързва двата края човека) значи 100% си връзкар (в метъл средите хахаха) и най-вече - той бил давал пари Кво беше... Не си изкопали те сами студиото, а, видиш ли, еди кой си налял пари и едва ли не хоп, купихме си студио
Интерсни са ми сравненията с Пантера и Даун - личи си кой е слушал точно 1 или макс 2 парчета на бандата. От първия албум Days of insanity ли е Пантера, We all die ли е Пантера или Даун, There is no whiff ли е Пантера/Даун...

Никой не е длъжен да ги харесва, даже напротив - трябва да има критика задължително! Даже от приятелите!
Обаче да се говори наизуст е смешно...
Един път при поредното сравнение с Даун попитах един да ми каже само един албум на Даун и той не можа да назове. За какво си говорим изобщо?

В България просто няма начин, Господ да слезе хората ще обърнат света да измислят на какво прилича...

Единствената им грешка, е че излизат с тениски на любимите си банди, иначе да си кажем честно - колко точно бяха известни Даун тук, преди да дойдат с Металика?

И за още нещо не си прав. Точно в България положението НЕ Е "щом е българско значи е яко и край", а "оооооооо 100% е крадено/изкопирано, 100% са връзкари, 100% ги бутат навсякъде" и т.н.

Всичко това е на базата на всякакви писаници из нета, не е просто заради написаното под тази статия.

Да си хейтър е да говориш без да знаеш грам как стоят нещата. Да си хейтър е да злобееш нарочно и да завиждаш. Да си хейтър е да не можеш нищо да постигнеш сам и да седиш по цял ден зад клавиатурата и да хранищ Odd Crew, Левски, цска, Иван Костов или някой друг. Просто да нахраниш. Да си хейтър най-вече е от злоба да си измисляш лъжи или да разпространяваш лъжи, чути от друг.

Критиката си е критика, тя е коренно различна.

Ей така, просто щото българите сме злобен народ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.09.2010 15:56:25 отговори + 0 0
Нужно ли е да си хейтър за да не хареваш бандата? Или да ги хваля и да им се кланям само щото са българи и са обикновени пичове?

Не. Просто музиката им е скучна. Светът имаше Pantera, има си Down, не им трябва още една скучна имитация.

Но както винаги - "щом е българско, значи е най-яко" до дупка и тва е. Едно е да са пичове, друго е да са добри музиканти, трето е да могат да правят хубави авторски (и неповтарящи вече чутото) песни. Последното във всички случаи не го могат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sickboy 9.09.2010 00:51:35 отговори + 0 0
оо супер...значи утре стана ли правя кафето,взимам нещо за тъпкане пред компа и чета помия на воля (sun) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

men 9.09.2010 00:42:51 отговори + 0 0
чакай, още не са дошли истинската хейт гилдия начело с мицата и компания да видиш ти тогава кон боб яде ли... утре гаранция ще се изсипе масова храна, по мен и теб включително утре имам изпит и след него директно се прибирам с 1 кило пуканки да гледам сеир Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sickboy 9.09.2010 00:41:16 отговори + 0 0
псувни и плюене вин ще има,за каквото и да става въпрос...наистина ми става хипер гадно като видя новина за готина бг група и разни всезнайковци отдолу,оплючващи по всевъзможни начини... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


men 9.09.2010 00:37:54 отговори + 0 0
sickboy - тези, които ще се появят под тази новина утре, вдругиден и т.н. не са чалгари, там е работата те слушат рок, метъл и т.н., вероятно куфеят като нас с теб, само че са българи... зад клавиатурата и на маса сме най-силни, важното е да нахраним нещо и задължително да повтаряме като папагали нещо, което сме чули преди време. ти ако мислиш, че всеки, който ги сравнява с даун изобщо е слушал даун... малко са тия лошото е, че в България не се прави разлика между ВЛИЯНИЕ на дадени групи върху други групи и чисто копиране и крадене, както правят много други български банди...

както и да е, отплеснахме се важното е да има псувни и плюене затова сме и на тоя хал...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sickboy 9.09.2010 00:26:04 отговори + 0 0
men-най вероятно си прав...знам я аз приказката..нека злобеят гадовете и да ходят по концертите на пайнер,важното е че odd crew размазват,на 4 или 5 техни концерта съм бил и вин разбиват на живо!! сила!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

men 9.09.2010 00:23:31 отговори + 0 0
sickboy - не си късай нервите, няма смисъл българите сме така, трябва да нахраним и да оплюем... нали знаеш приказката за ада и казана с българите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

men 9.09.2010 00:08:49 отговори + 0 0
което беше по-скоро насочено към бъдещите по-големи хранилки
айде, раз-два, раз-два! давайте:
пантера, даун, ша-ля-ля,
копирачи ша-ля-ля,
имитират всички на света ша-ля-ля,
васко кръпката ша-ля-ля
връзкари ша-ля-ля

ето, измислих и песничка по случая

отивам до магазина да си взема пуканки и да видя утре каква зловеща храна ще се изсипва от лишени от обич и приятели хора, които не могат да постигнат нищо в тоя живот )))

наздраве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

men 9.09.2010 00:06:25 отговори + 0 0
Леле, има хора дето отчаяно се нуждаят от социален живот, приятели, любов, семейство, обич, топлота, уют, забелязване и най-вече - да постигнат нещо в живота сами... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


non-haraby 8.09.2010 19:23:24 отговори + 0 0
Парчето кърти кошарите, но певецът НЕ Е Фил Анселмо и не трябва да се опитва да прилича на него, защото разваля харабията! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2010 18:52:58 отговори + 0 0
SSDD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 8.09.2010 18:34:28 отговори + 0 0
Слаба песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2010 18:11:59 отговори + 0 0
Жестока песен! Купувам албума! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odrot 8.09.2010 17:55:46 отговори + 0 0
Любопитен - 2010-09-08 11:57:35
Барабанягата е син на Васко Кръпков ли?

Мда. Все пак и Васко първоначално е бил барабанист, та момчето си забива мн добре. Слушах ги още с името "Каскадьори" и с времето си се развиха доста добре. Ест, има още на къде - ехе-е-е, но на цялостния фон не можем да се лъжем, че не изпъкват малко или много...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


cowboy 8.09.2010 16:32:49 отговори + 0 0
Брутален тексаски метъл от България! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.09.2010 15:45:20 отговори + 0 0
Наистина това престараване в опитите за имитация на Пантера / Даун е много трагикомично. Пич, ти НЕ СИ ФИЛ АНСЕЛМО И НЕ МОЖЕШ ДА ПЕЕШ КАТО НЕГО, нищо че си от България. Яки сте, готини сте, симпатяги, ама бъдете себе си бе! То само ще си дойде другото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby 8.09.2010 13:06:35 отговори + 0 0
Ами според мен тази песен бие всичко от дебюта. Успех им пожелавам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любопитен 8.09.2010 11:57:35 отговори + 0 0
Барабанягата е син на Васко Кръпков ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хгладх 8.09.2010 11:34:28 отговори + 0 0
Всеки е нечий син, т'ва че нечии бащи не стават, не завиждайте lol Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xmihailx 8.09.2010 11:17:11 отговори + 0 0
Кво значение има кой на кой е син в случая? Не мисля, че тва би променило начина, по който звучи тая банда, както и която и да е друга (говоря разбира се като качество на песните и това, че доста хора в цяла България им се кефят). Мислете малко, преди да пишете глупости. Като критикувате поне го правете градивно. Иначе аз самият далеч не съм им фен, не харесвам музиката им, защото според мен повтарят неща, който са свирени още преди доста години и нямат собствено звучене. При мен отдавна не минава изречението, което доста хора ползват: "Добре като за българска банда", защото вече има доста български банди, които са изградили уникално за стила си звучене. На новото парче ми харесва инструменталът, но не и вокалите. Като цяло вокалите в тая банда не са ми по вкуса. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 8.09.2010 10:44:29 отговори + 0 0
У нас винаги е добре да си нечий син. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

feersum 8.09.2010 10:13:04 отговори + 0 0
СИИИЛААААААААААААААА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 8.09.2010 08:40:33 отговори + 0 0
Не е никак зле Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".