ODD CREW разпродадоха и втория си концерт в София, обявяват трети

4 апр 2018, 15:35 ч. 1436 / 5 3
пред./следв.

   На 29 март в пълния клуб "Terminal 1" в София ODD CREW обявиха, че ще направят още едно шоу в столицата - на 12 април в "Строежа". Билетите за концерта обаче свършиха за 36 часа и сега групата обявява и трета дата.

   Тя е 11 април, мястото е отново "Terminal 1", "пропуските" се разпространяват в мрежата на "Epay-Go". Цената ще бъде 15 лв. до края на седмицата, а след това (и на място) билетите ще струват по 20 лв.

   Ако за някой, вече купил билет за концерта в "Строежа", е по-удобен концертът на 11 април, той може да си презавери билета си на имейл merch@oddcrew.net.

   Този петък, 6 април, ODD CREW ще свирят в Благоевград - в клуб "All Stars". Събитията са част от турне, промотиращо новоиздадения акустичен албум на бандата "The Lost Pages".

 

още за:

Odd Crew


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ТУЦ 6.04.2018 00:16:56 отговори + 1 0
офис плъх "метъл" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr.Gore 4.04.2018 16:17:38 отговори + 22 2
Не са моят стил музика, но няма как да не кажа добри думи за тях. А и колко са ъндърграунд групите в България, които пълнят което и да е помещение? Търсят истински добри студия, продуценти, мастеринг инженери и нещата им звучат на доста добро ниво. Трябва да се разбере, че това е начинът за успех, какъвто и да е той. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Качествен анализ 4.04.2018 15:49:01 отговори + 10 1
Да го беха обявили във Фенс. Това си беше за Микса където свирят големите групи, а не в мезонета на бритончетата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".