ODD CREW с акустична версия на "Lay on Me"

28 яну 2015, 19:32 ч. 1624 / 4 10
пред./следв.

   Песента "Lay on Me" е първо демо от предстоящия нов албум на ODD CREW, която бе пусната в Мрежата, когато кампанията на групата за финансиране от феновете на бъдещата творба достигна 20% от целта си. Сега, по-долу, може да намерите и акустична версия на парчето. В други новини, крайният срок на кампанията в "Indiegogo" е удължен до 18 февруари.

 

още за:

Odd Crew


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Свинлистър 30.01.2015 12:57:47 отговори + 3 0
Готина е песента и в двата си варианта. Браво на Од Крю! Останалото са празни приказки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Андрей 29.01.2015 09:54:42 отговори + 9 3
Българската сцена е в такова състояние не заради бандите, а заради феновете!
Българският метъл фен може само да критикува и да се оплаква! Къде е той когато БГ бандите имат концерти? Стои вкъщи при майка си и баща си, от които още не се е изнесъл, яде, пие бира и критикува! Това за мен е вид паразитизъм! Евалата на Odd Crew за смелото начинание! Подкрепям ги напълно и им стискам палци да успеят! Земни готини пичове и най-важното-ПРИЯТЕЛИ! Призовавам всички, които искат да станат част от всичко това да заповядат довечера във Фенса където няколко страхотни млади банди като Grimaze, Simai, JFT и т.н. ще свирят, а събраните пари ще отидат за каузата на Odd Crew! В България го има качеството! Да покажем, че има и фенове!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 29.01.2015 20:08:25 + 4 0
1. Никой на никого нищо не дължи. Ако ми е интересно и искам ходя на концерт, ако не искам, не ходя.
2. Защо давам по 70-100 лв. за някои чужди групи, а понякога не желая да давам 7-10 лв. за български. Много просто - едните го могат, другите изглеждат като средношколци и басистът си гледа прагчетата.
3. 99,9% от родните групи имат крещяща нужда да се научат да свирят или да се научат да свирят групово (од крю са определено от оставащите 0,01%) и 100% от БГ бандите имат нужда да си измислят песни.
4. На който не му отговаря да е в група, ама изобщо да не се чувства гузен, свят голям.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 30.01.2015 06:05:22 + 2 0
И Андрей е прав, че българският фен не тачи много родното дори и да е на ниво, но и Фен е абсолютно точен с всяка една от точките. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бивш групар 30.01.2015 10:29:46 + 3 0
Да, и двамата са прави. Но да не забравяме, че тези големи банди, за които се бръкваме всички да ходим по концерти, са започнали отнякъде, и доста живи концерти са направили докато са спрели да си гледат в инструментите. И не съм съгласен, че в България няма добри банди, да, голям е процента на аматьорите, но аз лично наблюдавам все повече яки банди, които изкарват добра продукция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гощер 29.01.2015 03:59:45 отговори + 8 3
Проблемът не им в звука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 28.01.2015 20:39:19 отговори + 6 6
Парчета звучи доста добре. И акустично, и нормално. Акустичният им концерт, на който бях преди време се получи супер добре, надявам се скоро пак да направят нещо подобно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Квазимодо 28.01.2015 20:05:35 отговори + 10 10
Обърнете внимание на просешката им кампания :
1во - удължават срока и сигурно пак ще го удължат.
2ро - ПАРИТЕ НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАТ дори кампанията да не достигне целта си.
И какво- трявали им едни пари за Американски продуцент, а ако не ги съберат няма да имат американски продуцент ама няма и пари да връщат!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Никой 28.01.2015 20:37:05 + 8 6
Пич, успокой топката. При всяко едно положение ще запишат албума там, въпросът е колко допълнително ще трябва да се бръкнат. Колкото пари съберат през кампанията само са им добре дошли. Честно казано, събраха повече отколкото очаквах. Затова нека им пожелаем успех... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 30.01.2015 06:02:05 + 0 0
Кампанията щеше да е наистина просешка ако не даваха нещо все пак срещу парите на хората. На мен това ми изглежда по-скоро като целенасочена кампания за предварителна продажба/поръчка на албум, мърч и разни интересни бонуси за големи фенове с по-дълбоки джобове. Не виждам никакъв проблем.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".