ODD CREW с четвърто видео от последния си албум "Mark These Words"

13 юни 2016, 12:41 ч. 894 / 3 5
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Българската метъл банда Odd Crew представи дългоочакваното ново видео Shapes in Grey от последния си албум Mark These Words, който излезе по-рано тази година. Това е четвъртият видео клип, който бандата представя официално за феновете си.

„Изживяване†о да пресъздам †ози crossover между поезия, музика и †еа†ър беше много вълнуващо. Сама†а песен е болезнено пряма – с много ки†ари и наси†ена с емоции и въпроси, а мис†иката на по†опения манас†ир допълва цялос†ното усещане за †ова колко малки сме всъщнос†“, каза Леонид Йовчев, главен актьор в Shapes in Grey.

Видеото е заснето на язовир Жребчево и „представлява емоционална симбиоза между звук, текст и картина. Самата песен, идеята на клипа, актьорската игра, локациите - всичко се вплете в един разтърсващ краен резултат, който ни кара да се замислим кои всъщност сме ние“, коментира Огнян Костовски, режисьор (Supers4upen Motion Madness).

Последният албум Mark These Words е записан от шведския продуцент Даниел Бергсрандт (Meshuggah, In Flames, Behemoth, Dimmu Borgir и др.), а проектът беше финансиран от феновете на Odd Crew чрез crowdfunding кампания, която успя да събере над 16 хиляди щ.д. и благодарение на която групата записа както Mark These Words, така и видео клипове към някои от новите парчета.

 

 

Odd_Crew_1

още за:

Odd Crew


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


............. 14.06.2016 08:43:23 отговори + 2 3
Клиповете им изглеждат професионално, английският е на най-доброто ниво, което може човек да чуе от БГ вокалист (Да вземем, например, провлачената лигава дикция на мадамата от Sevi и много други, които не могат да го изчистят тоя смотан акцент), НО... Музиката им за никъв х** не става, сори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иван 13.06.2016 22:09:27 отговори + 6 2
Проблема ми с тази група е, че като ги чуя, всъщност чувам куп други любими групи...което е странно - защо просто не слушам оригинала, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

16:59 13.06.2016 16:59:11 отговори + 6 3
Изтъркан клип.
И бях сигурен, че ще е той в ковчега накрая.
Ама, браво!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 13.06.2016 14:44:36 отговори + 4 2
Това с човека с ковчега не го ли видяхме още в оригиналния Джанго от 1966 с Франко Неро? А после и в Gutterdammerung миналата година, където пък визията е такава мазна и монохромна? А и в клипа към "Fjara" на Solstafir? Иначе барнато е видеото, гот е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 13.06.2016 15:18:43 + 5 1
Вярно на Solstafir, доста тъпо :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".