ODD CREW с ново концертно DVD и турне през месец май

11 апр 2017, 11:19 ч. 690 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

ODD CREW издават концертно DVD към последният им албум Mark These Words. Записът е направен в столичната зала Христо Ботев на 21-ви ноември 2015 г.

След crowdfunding кампанията и записа на последният им албум в Швеция с продуцент Даниел Бергстранд, бандата реши да промотира Mark These Words с най-големия си до момента концерт.

"Организацията за концерта ни коства огромни усилия и много време - от подготовката на проекта, до програмираното осветление и техническото изпълнение, но това бе едно от най-силните изживявания, които сме имали като банда. Благодарим на нашите приятели от Stagemasters и на всички замесени за това, че превърнаха този момент в значима част от нашата история. Нямаше как да има по-добър завършек на работата по Mark These Words" - споделя Бонзи, който освен барабанист на бандата е и координатор на целия концерт.

Видеото ще се появи на 10-ти май в DVD формат с времетраене от час и 45 мин. Режисирано е от Никола Копаров, монтирано е от Васил Първановски, а аудиото е смесено и мастерирано от цялата банда.

Веднага след това ODD CREW тръгват на турне в страната, което ще премине през:

12-ти май - Бургас - Бар Без Име
13-ти май - Казанлък - Hope Club
14-ти май - Пловдив - Bee Bop Cafe
19-ти май - Плевен - Rock'N'Rolla
20-ти май - Стара Загора - JAM
23-ти май - София - Terminal 1
26-ти май - Шумен - MeRock & Blueas Club
27-ти май - Варна - Varna Live Club
3-ти юни - Русе - Max Club

Ето и първото видео, което групата пусна за своите фенове. То е към Bury The Sorrow, песен написана в памет на Момчил Велчев, изпълнението е съвместно с неговия брат и вокалист на THIS BURNING DAY - Калин Велчев.

 

 

Odd_Crew_1

още за:

Odd Crew


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".