ODD CREW ще издадат DVD-то си на 29 декември

17 дек 2011, 16:29 ч. 373 / 5 5
пред./следв.
От лагера на ODD CREW съобщават, че DVD-то, за което групата говори от доста време, е вече почти факт. То трябва да се появи на пазара на 29 декември. Музикантите ще отпразнуват премиерата му в бар "Тънка Червена Линия", София, където в 20:00 ч. ще бъдат пуснати избрани моменти от видеодиска, а от 22:00 ч. бандата ще свири на живо. Концертът, освен последен за 2011-а, ще е последен за периода "A Bottle Of Friends", тъй като след Нова година групата се затваря в студио за нов албум.

   Материалът в DVD-то е над три часа и представя целия период на "A Bottle Of Friends". Разделен е на три части. Първата е филм за изграждането на студиото на групата, турнето "11 Years Of Brotherhood", записа на албума, плюс радио интервю, заснето точно преди да излезе албумът. Втората част е концертът от промоцията на албума, осъществена на две дати и заснета от "Supers4upen". Третата част съдържа официалните клипове на "A Bottle Of Friends" и "Two Steps To Hell", както и документални кадри от заснемането им. DVD-то ще има и субтитри на английски и ще включва и бонус аудио диск с акустичните версии на парчетата, записани на живо това лято. А като бонус на бонуса е "Tears Fall Like Rain" - неиздавано досега парче.
   ODD CREW благодарят на: "Supers4upen" (Огнян Костовски, Преслав Вълчев, Ангел Балакчийски, Любомир Беновски, Александра Ненкова, Симеон Керемекчиев, Георги Вълков, Лъчезар Митев, Мила Ленова, Ваня Иванова, Антони Стоев, Иван Николов, Иван Павлов, Иван Иванов), Марин Банков, Илко Сарафски, Антонио Илиев, Владимир Павлов, Кики и бар "4 Стаи", Buzzo & "The Punisher" Batt и "всички които станаха част от тази Бутилка с приятели".



Odd Crew

още за:

Odd Crew


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.12.2011 14:11:06 отговори + 0 0
браво, пак ще има реване до небесата заради няма нищо )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 19.12.2011 12:52:52 отговори + 0 0
Не съм почитател на метъл кор групите, но тия момчета са много добри музиканти, сплотени са и правят качествени концерти.

Заслужават 100% това, което им се случва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 18.12.2011 00:14:36 отговори + 0 0
А бонус на бонус на бонуса е да не го гледате този диск (видео-такъв)! Шегичка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стан 17.12.2011 20:49:16 отговори + 0 0
Много здрава банда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 17.12.2011 17:17:04 отговори + 0 0
Хм...добре се забавляват момчетата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".