ODD CREW ще издадат нов студиен албум тази есен

31 юли 2010, 09:35 ч. 222 / 1 41
пред./следв.
ODD CREW съобщават - След издадаването на "We Are What We Are", след много обикаляне из България и света и копане в буквалния смисъл, се захванахме с работа по следващия си албум. Материалът за "A Bottle Of Friends" бе готов някъде в разгара на лятото и в първите дни на юли влязохме да го записваме в прясно изкопаното ни "Butcher House Studio". След 2 седмици работа беше записан целия инструментал за албума и сега се концетрираме върху вокалите и обработката на материала. Албумът се очаква да бъде факт през есента.

   Ето и кадри от студиото:

още за:

Odd Crew


Коментари   (41)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Scar Fate 3.09.2010 17:06:35 отговори + 0 0
ODD CREW RLZ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.08.2010 10:23:00 отговори + 0 0
Само напред, момчета!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

necr0philic killa$ 10.08.2010 16:07:49 отговори + 0 0
FULL RESPECT!!!!!Продължавайте все така момчета,очакавам с нетърпение новия ви албум!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кико 7.08.2010 01:34:59 отговори + 0 0
Не ми е ясно как най-накрая се намира БГ банда,кяото да прави добра музика.Дали ви харесва или не е,е въпрос на вкус.Естествено,че има хора,на които няма да им хареса,но има и такива ,на които им харесва.Момчетата заслужават уважение най-малкото заради това,че албумът е с добро качество на звука,звучи модерно и си личи старанието в него.
Копирали Пантера...еми честно казано ,освен вокалите няма кой знае каква прилика.А да не говорим ,че 90% от БГ бандите си мечтаят да са Металика и на събития като School of Rock в The Box ,където свирят млади групи ,винаги се намират некои пичлемета,на които сетлистът им да се състои от Enter Sandman,For whom...,Seek & Destroy и Nothing else..това по-добре ли е?
Повечето музиканти ,а и хора в България са коне с капаци за съжаление и очите и ушите им са отворени за много малко неща.
Odd Crew не са така.Поне не са клишета.
Браво момчета!УСПЕХ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.08.2010 14:28:36 отговори + 0 0
Тия хейтъри са блек метълисти,мАнете ги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Rolly 3.08.2010 02:26:56 отговори + 0 0
Леле леле леле...така не съм се забавлявал отдавна ))))))))))Hate City... Каскитеее, предлагам да напраиме един чалга проект начело с наща "мадам Тюсо" (бел.ред.-статия от брой еба ли му майката на Про Рок), та белким се харесате/ме на сички, ако и така не стане ше питаме хейтърите от какво имат нужда и ше им го доставиме, на кой отпред на кой отзад... ))))) Сполай ви изроди!!!! Lov q!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borianooo!!!S.P.R.F. 2.08.2010 20:41:12 отговори + 0 0
1914 - ето че поздравът ти беше приет от преждеписающият flamer gyy хахаха като подводница ли , като директно в надутото трът....
мнооо предвидливо брао ))
ODD CREW са абсолютното, невероятно как озовало се и оцеляващо точно в България явление - страхотна метъл new level банда! всички знаем къде са им корените само защото , когато са започнали да свирят са били на 12години...и каквото и да ги е вдъхновявало - не са го крили - свиреха го!
миналата година нещо бяха мн на вълната Слеър...- ми бях на Слеър - страшно се размазах разбира се/е...само на някои парчета/ ...нооо...CREW-то...на светлинни години напред са момчетата!!! И да хейтърстват и да не разни хорица - се тая - Фамилито ще расте с всеки ден, защото музиката в тях , музиката в тези четири идиота няма начало, няма и видим край . Щастливи сме да бъдем свидетели точно как се случва./и да си махаме главите в същото време/
сега моля за извинение но ще цитирам на енглиш една личност , която обожавам, а цитатът си го препращам към тези хора, които обичам :
"well, while I'm here I'll
do the work -
and what's the work?
to ease the pain of living.
everiting else, drunken
dumbshow."
.....бееее...то и напиването си го бива , амаааа....

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

flamer guy 2.08.2010 18:34:57 отговори + 0 0
Момчетата като музиканти са много добри ама това не значи че имат идеи... да идея е да си лепнат за задните части на Васко Трътката 10 години и после да се хвалиш с това... ама пък и той един музикант с "оригинална" музика.

Проблема е в това че колкото и да е ясно че всяка група по един и друг начин се влияе от класики като Пърпъл, Цепелин,...
... да де ама хората все пак имат идея в музиката която правят не е само едната свирня... отличават се макар и с малко.

Превод от google translate: "odd fuckin' crew" = "странен шибан екипаж" горкия екипаж... сигурно често усещат подводницата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aske 2.08.2010 16:49:42 отговори + 0 0
1914 хаха готин животец си пожелаваш...а и поздрава който пусна е много актуален-браво!в крайна сметка яко е като има кой да мрънка-поне цигарата и кафето ми рано сутрин влизат по-добре...събуждам се с усмивка и вътрешно задоволство че има симпатяги които да ми вдигнат...настроението
и да не забравя : 1914, +1 бира към мнението!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sickboy 2.08.2010 14:58:19 отговори + 0 0
1914-евала !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


1914 2.08.2010 14:52:24 отговори + 0 0
Опа, забравих само да пратя един поздрав за бъдещи коментари, които някои хора ще напишат... Дори без да ги мислят, просто щото някой така им е казал )))

http://www.youtube.com/watch?v=L6tqKXWfdh8
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1914 2.08.2010 14:46:40 отговори + 0 0
Айде сега хейтърите, раз-два, три (не ви чувам, по-високо!):
"копират пантера", "копират даун", "копират годсмак", "копират веселин маринов", "копират баба си и дядо си", "връзкари", "милионери", "заринали се с пари уонъбита", "тате носи, мама меси", "добре че ги подпират", "съдията им решава мачовете"...
Айде де, по-високо, не чувам

Според мен е доста яко да си хейтър без социален живот, на който единственото, което осмиля деня му, е да седне зад клавиатурата и с пяна на уста да напише нещо, да нахрани някой. мисля, че и аз искам такъв живот! Да завися от другите, да се дразня на успехите и да пиша безпочвени обвинения, просто защото не мога да си защитя тезата с абсолютно нищо. Искам и аз да не мога да пиша нищо градивно, да треперя от нерви пред компютъра, когато има толкова много по-добри от мен, когато гледам как някой сам се справя, а аз не мога нищо да направя сам.
Искам и аз такъв живот де
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danish 2.08.2010 11:01:07 отговори + 0 0
ODD Fuckin' CREW!!!!!!!

СУпер добри са и са се потили да го постигнат! Направете нещо подобно, пък тогава хранете!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.08.2010 05:25:17 отговори + 0 0
уф че гадно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 2.08.2010 05:01:25 отговори + 0 0
Тука някои хора ги е яд, че пичовете имат възможност да се занимават с това, което им е на сърцето. Аз пък ще кажа - дай боже всекиму. Завистниците да мрат ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


d3m0nhun73r 1.08.2010 15:23:33 отговори + 0 0
Очакваме с нетърпение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WrathUponOurselves 1.08.2010 13:23:45 отговори + 0 0
Албума се чака с голямо нетърпение! ODD FUCKIN' CREW!!!

Aske - съгласен съм с теб на 200%, имам честта да ги познавам пичовете от Odd Crew, и да - изтрепаха рибата с първия албум, направиха жестоки турове, и присъствах на 4 концерта, на които просто си счупих главата от кеф!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 1.08.2010 13:16:30 отговори + 0 0
Не мога да разбера кво се потиш да се обясняваш... критика винаги ще има, нормално е, не може на всички вкусовете да съвпадат.. мен ме кефят и когато мога ходя да ги гледам на живо щото са супер свежари и яко забиват... именно за това колко се харесват показателно е, че доста хора отиват да ги гледат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aske 1.08.2010 11:15:17 отговори + 0 0
и за да метна едно мнение за да почеша още малко мъдурите на хейтърите-само се замислете за Бони Нем!само кавъри правят а са безобразно известни и хората им се кефят!въпреки че не е много удачно да ги сравнявам тъй като Од Крю са пичовете които НЕ правят само кавъри-деба имат вече 2 албума в които си личат влиянията но албумите не са пълни с кавъри(както е при Бони Нем)! + тва който познава Од Крю ще знае че по дяволите те никога не са отричали че имат влияния от тия и тия групи-и кво от тва?! правят шоу, доказаха че сами могат да се справят с продукцията на албумите си, излязоха от нашата страна(разбиха германците!)...е кво повече искате бе деба???в крайна сметка никога не може да се угоди на фена...направиш нещо което е тотално различно-ти си оплют щото си бастун който не прави това което искат определени фенове, направиш нещо което леко блъска на друго-пак си оплют щото пък копираш някого...бах маа му ужас и безумие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aske 1.08.2010 11:04:47 отговори + 0 0
абе симпатяги не мога да ви разбера интересните мнения...винаги съм казвал че 'рано' сутрин ми е най-кеф да се събудя с кафе, цигара и посредствените коментари особено на някви пикльовци които невинаги им достига потенциала да обсъждат музиканти...не сте ли се замисляли че по дяволите всички шибани групи на тоя свят имат някви влияние-я от Deep Purple,я Zepelin, я от някви други...факта че пичовете са решили да правят яка музика(има фенове които ще се съгласят и такива които-не...баси за тва си има отговори 'да' и 'не'!) и че се опитват да пробият в мизерията в тая държава пълна с музикални инвалиди за мен говори много!имам още много да говоря но не мисля да се отпускам тъй като и без това ей сега си издействах хейтърите да си почешат клавиатурите-пичове, свикнете с мисълта че винаги ще има нещо което не ви харесва ама трябва ли да го оплюете по най-грозния начин?!тва нашата страна май има само черно и бяло...посредата-няма никой(както е и в средата между раменете на някои хора...) наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dilqnaaa 1.08.2010 00:55:58 отговори + 0 0
пичовете са адски добри, само напред момчета!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Агент Разбирачев 1.08.2010 00:45:02 отговори + 0 0
"Аз ще си купя албума и ще подкрепям българската музика, дори да не е това, което ми се ще, защото единствения път към истински успехи е с подкрепата от нас - феновете."
Аахахах това изказване ме разби - никога не бих слушал музика,която не ми харесва.Никаква подкрепа за посредствени творци.Или най-доброто или нищо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

немузикант 31.07.2010 21:27:52 отговори + 0 0
Ако, тия са една от най-добрите ни групи не ми се мисли какви са лошите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sic 31.07.2010 19:33:42 отговори + 0 0
с изключение на вокалите не виждам (по-скоро чувам) какво общо друго има с Пантера? като музиканти са на доста добро ниво, а и в крайна сметка са българи, които правят нещо стойностно в тая държава и може малко да ги подкрпите ИЛИ поне да не ги плюете като не ви харесват не че на тях им пука, като гледам се забавляват доста с това, което правят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Master 31.07.2010 17:45:06 отговори + 0 0
Odd Crew са млада банда, нормално е да се влияят от другите, те още са в началото на пътя. Слушал съм ги и преди като Каскадьорите и момчетата са добри и имат голям потенциал. Пожелавам им да се развиват все така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ГрозеН 31.07.2010 16:09:23 отговори + 0 0
Не ми харесват кой знае колко , но браво за усилията . Успех . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.07.2010 15:36:42 отговори + 0 0
това за свиренето като пантера са едни мечти на неразбирачи хахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

+1 31.07.2010 15:35:32 отговори + 0 0

rocky - 2010-07-31 15:25:26
Ебаси... какво им харесват сичките на тия субекти.. Разбира се, пожелавам им късмет!! Но не са нищо запомнящо и отличаващо се... поне според мен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocky 31.07.2010 15:25:26 отговори + 0 0
Ебаси... какво им харесват сичките на тия субекти.. Разбира се, пожелавам им късмет!! Но не са нищо запомнящо и отличаващо се... поне според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 31.07.2010 15:22:19 отговори + 0 0
Евала пичове... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


j 31.07.2010 14:48:45 отговори + 0 0
хаха я вземете чуйте една група наречена Pissing Razors, после ми говорете за талантливата българска група която ги е окрала яко, а и не само тях! Ако таланта е кражбата евала талантливи са наистина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гюро Ахмедов 31.07.2010 14:47:06 отговори + 0 0
А бе добри са си момчетата.Успех им желая.При наличието на хиляди метъл групи,нормално е да приличат на някого. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sickboy 31.07.2010 13:00:00 отговори + 0 0
айде наистина аман от разбирачи! odd crew са една от най здравите млади групи в наше време,правят адските шоута на живо и музиката им е супер добра....искало им се да бъдат пантера...еми като са фенове...айде слушайте си дъртите метълски групи и стига хранихте когото ви падне!! get a life people Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 31.07.2010 12:55:22 отговори + 0 0
Явно долните негативни мнения са на пичове от банди, които никой не понася и просто завиждат... Както и да е, чакаме нов материал от една от най-обещаващите BG банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 31.07.2010 12:50:09 отговори + 0 0
Ейиии аман от разбирачи бе да му еба майката. Не искате чалгата да властва, но в същото време само храните младите български музиканти, които правят нещо друго. И не ги подкрепяте. Odd Crew копирали от Pantera, Der Hunds били лигави, Evolution не стрували, а Gravity Co. са шибаняци щот ги дават по MTV.
Само чалга за вас. Аз ще си купя албума и ще подкрепям българската музика, дори да не е това, което ми се ще, защото единствения път към истински успехи е с подкрепата от нас - феновете.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


джъдж 31.07.2010 12:30:45 отговори + 0 0
Тъпня ужасна, кражби безброй - но пък имат фенове Докатоо има търсене, има и предлагане - затова толкова години чалгата властва в България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Moonlight 31.07.2010 12:00:30 отговори + 0 0
Пф. Разбирачи.
Нямам търпение да чуя нови неща от момчетата! А клипчето разбива!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 31.07.2010 11:29:41 отговори + 0 0
Анонимен - 2010-07-31 11:00:00
тъпня
---------------------------------------

...страшна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.07.2010 11:00:00 отговори + 0 0
тъпня Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники Бонев 31.07.2010 10:54:20 отговори + 0 0
Браво-успех ви желая момчета-яка музика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 31.07.2010 10:34:17 отговори + 0 0
На тези момчета много отчаяно им се иска да бъдат Пантера:/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".