ODD CREW ще представят пълнометражен филм в кината

17 мар 2022, 12:08 ч. 837 / 4 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, новият албум на българската банда ODD CREW, озаглавен "Dark Matters (Part I)", ще бъде издаден на 27 май. Днес групата представи трейлър, който може да гледате онлайн чрез плейъра по-долу, от който става ясно, че музикантите ще представят и пълнометражен филм към предстоящата творба.

   Лентата ще бъде излъчена на 29 април от 19:00 ч. в кината на "Cinema City" в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и Стара Загора.

   Филмът ще включва всички клипове на осемте песни от предстоящия албум предпремиерно, кадри от създаването им, както и интервюта с групата. Във филма ODD CREW споделят какво ги е вдъхновило за създаването на албума и какъв е процесът по създаването на всяка една песен от него.

   Режисьор и главен оператор е Петър "Българевеца" Димов от "DarkWhite Vision", a втори оператор - Никола Копаров.

   ODD CREW споделят: "Идеята за филма дойде от режисьора Петър Димов съвсем спонтанно, още докато обсъждахме сюжетите на видеоклиповете. Решихме, че един такъв материал ще обедини още повече осемте видеа и ще документира и предаде нашите емоции покрай създаването на целия албум. Разказахме повече за себе си, включихме наши архивни кадри като деца, кадри от личния ни живот, кадри в и извън студиото и процеса по създаване на песните, кадри по време на снимките на клиповете. Споделихме всичко, в което дълбоко вярваме и усещаме, искрено и неподправено. Разказахме историята на бандата, на този албум и пътя, който изминахме досега."

   От трейлъра на филма става ясно и, че албумите, озаглавени "Dark Matters" ще са четири, а това ще е първият от тях.

   ODD CREW вече разкриха, че новият им албум ще бъде "по-тежък и бавен", а песните в него са записани, миксирани и мастерирани от бандата в тяхното собствено "ButcherHouse Studio".

   Билети за предстоящите прожекции на филма могат да бъдат намерени в мрежата на "Cinema City".

още за:

Odd Crew


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван Sky 18.03.2022 05:50:50 отговори + 4 6
Простотията и претенция продължават. Да имаше качествена музика под всичката тази претенция, като основа, ок, бих разбрал. Но..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".