ODD CREW ще снимат видео на юбилейния си концерт, специални гости - DOWNSLOT

9 сеп 2013, 22:35 ч. 529 / 8 0
пред./следв.
Както вече знаете, концертът по случай 15-годишнината на ODD CREW ще се състои в клуб "R.B.F.", София на 13 септември. Последните новости около събитието са, че рождениците ще запишат видеоклип към първата песен от актуалния си албум - "Follow the Horns" - по време на шоуто. Идеята е клипът да е изцяло заснет от публиката. За целта всеки може да снима каквото му харесва, но най-вече "снимайте вас самите преди, по време и след концерта", подканват от ODD CREW. Кадрите трябва да бъдат споделени на официалната страница на групата във "Facebook" след лайва. Като специални гости на концерта се включват и DOWNSLOT.
odd crew

още за:

Odd CrewDownslot


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".