ODD CREW стартират свой официален онлайн фенклуб - "S.P.R.F. Crew"

21 фев 2022, 13:00 ч. 934 / 10 5
пред./следв.

   ODD CREW обявиха, че от днес онлайн на уебсайта им oddcrew.net стартира специална секция, отделена за официалния фенклуб на бандата "S.P.R.F. Crew". Той ще е с членски внос, вариращ в различни нива на подкрепа - на месечна или годишна база. Членовете на фенклуба ще имат достъп до множество информативни, "вълнуващи" видеоклипове, качвани в секцията ексклузивно и ежеседмично. Също така ще получат различни бонуси като достъп до тайни концерти, каквито бандата смята да направи преди официалното излизане на новия им шести студиен албум, както и промоционални цени на билети за концертите им от всички предстоящи турнета. Освен това, тръгва и поредица от видеодневници, в които всеки фен ще може да проследи процеса по създаване и записване на предстоящия албум "Dark Matters (Part 1)", както и да види част от ежедневието на всеки един от бандата. Членовете на клуба ще имат достъп и до бутлег записи на концерти, стари демо-идеи, неизползвани песни. Ще има и мърчандайз само за членове, отстъпки за официален мърчандайз, Q&A лайвстрийм сесии, онлайн семинари и уъркшопи, онлайн концерти и други.

   ODD CREW споделят още: "Ние никога не сме делили себе си от феновете си - винаги сме считали, че сме едно цяло с тях, една общност, едно семейство. Ако ги няма тях, няма да ни има и нас. Тяхната подкрепа ни прави това, което сме. И винаги ни е давала сила да се развиваме и да правим това, което обичаме. Това е заложено и в слогана ни S.P.R.F. - Strength, Pride, Respect and Family. А тези, които искат да са още по-близо до нас, ще имат достъп до съдържание, свързано с бандата, което да е предоставено единствено и ексклузивно за тях. "S.P.R.F. Crew" ще бъде още една стъпка да останем свързани с нашите фенове, разработвайки нови начини за комуникация с тях."

 

 

 

   Новият албум на ODD CREW, озаглавен "Dark Matters (Part 1)" се очаква да излезе на пазара на 27 май тази година. Предварителната му продажба вече започна на официалния сайт на групата oddcrew.net.

 

още за:

Odd CrewS.p.r.f. Crew


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гост 25.02.2022 10:47:42 отговори + 0 0
Момчетата са последователни, надграждат яко с всеки нов албум, и в своята възрастова група са най-сериозните и с най-професионално поведение и отношение. Коментиращият по-долу е отбелязал като минус стиловото разнообразие, а според мен е плюс - това показва че се развиват, че търсят, не стоят на едно място. Смехотворни са по-скоро групите, при които всяко парче звучи като останалите и всеки албум - като предишните. Знам, че това няма как да се обясни на традиционния фен на Manowar и Sabaton, но го пиша за останалите.
Единственото, което ми е малко смешно и неуместно, е точно това "Strenght, Pride, Respect and Family". Дава вайб на рап-крю, F&F, мото-клуб или дясна групировка :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ревматизъм 22.02.2022 16:45:00 отговори + 5 3
Абе тя идеята за добра е добра, но доколко е адекватна, предвид, че групата е Odd Crew? Вярно, професионалисти са момчетата, даже са и пичаги, но с това лашкане между стиловете и естетиката... Знаем ли какво можем да очакваме от тях? Можем ли да сме им фенове генерално, а не на няколко песни от даден период? И най-важният въпрос - кое прави Odd Crew Odd Crew, ако всеки път звучат различно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 21.02.2022 14:00:11 отговори + 6 3
Страхотна идея, дано има успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NeVs 21.02.2022 13:02:49 отговори + 6 9
Ахахахахахахахахахахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мдмдм 21.02.2022 13:46:38 + 9 4
Не завиждай Харесваш или не, те за разлика от повечето бг банди, ще имат записани. Музиката им не е впечатляваща за мен, но професионализма и последователността им е! Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".