OF MICE & MEN ще започнат записи за нов албум през март

22 фев 2016, 23:33 ч. 415 / 3 3
пред./следв.

   Американската метълкор банда OF MICE & MEN ще влезе в студио през следващия месец, където ще прекара в записи за нов албум около два месеца и половина. След това групата се отправя на фестивално турне в Европа, последвано от лятна обиколка в САЩ, на която OF MICE & MEN ще бъдат съпорт на SLIPKNOT и Marilyn Manson.

 

още за:

Of Mice & Men


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 23.02.2016 02:27:12 отговори + 2 4
Мани, емонца (в това число Слипнот и Мерилин Менсън). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 23.02.2016 10:25:37 + 5 1
Мани, елек с терлици... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Емо 23.02.2016 13:36:46 + 1 1
Обиждаш хора,който изкарват много повече пари от теб.....много си тъп ще си останеш девствен завинаги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".