Официална информация от организаторите на концерта на Marilyn Manson

28 юни 2007, 18:01 ч. 437 / 6 31
пред./следв.
Мегазвездата пристига у нас в деня на концерта си, 4 юли, заедно с екип от 40 души, технически екипи, пиротехници, лични дизайнери и гримьори. Музикантите, с които Marilyn Manson ще се качи на сцената са същите, с които записа последния си албум "Eat Me Drink Me".

    По време на цялото си турне рок иконата Marilyn Manson пътува с четири професионални фотографа и двама оператори, които документират всеки концерт за личния архив на звездата.

    Сцената, на която ще се качи Manson, ще е с дължина 40 м. и ширина 20м. и ще бъде вдигната на 2 метра височина от земята. Съоръжението ще е оборудвано с огромна 10-метрова видеостена с тегло 250 килограма, на която ще се излъчва уникална мултимедия по време на шоуто. Тя ще бъде раположена по цялата ширина на сцената зад артистите. Осем 35-килограмови бутилки с въглероден диоксид ще бъдат позиционирани на специално място пред сцената. Те са необходими за уникалните пироефекти, съпътстващи грандиозното шоу.

    Преди броени дни, звездата издаде специално за българските си почитатели, че концертът ще започне с "If I Was Your Vampire" от последния му албум. В сетлиста за концерта са включени едни от най-новите парчета на звездата, както и най-големите хитове на Marilyn Manson, които феновете очакват да чуят на живо в София.

    Изключително интересен е фактът, че Marilyn Manson никога преди концерт не пие алкохол и газирани напитки. Но пък след края на шоуто звездата пожела в гримьорната му да бъде доставена бутилка добре изстудено френско шампанско "Veuve Cliquot - Ponsardin".

    Организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис и Туборг напомнят, че в деня на щоуто - 4 юли (сряда) - вратите на стадион Академик ще бъдат отворени още в 17ч. На концерта категорично се забранява внасянето на всякакви камери, аудио и видео записващи устройства, оръжие, вериги, метални боксове, стъклени бутилки и всякакви предмети, които биха могли да наранят някого.

    Концертът ще стартира в 19ч., когато на сцената ударно ще забият подгряващите от българска страна ALIEN INDUSTRY. Около 20ч. готик легендите TYPE O NEGATIVE ще нажежат атмосферата на стадиона, а час по-късно ще излезе и хедлайнерът Marilyn Manson.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (31)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


veracat 6.07.2007 22:15:32 отговори + 1 0
Пичове-метълчета, вие да сте чували за стила индъстриъл и на някой да му е хрумнало, че Мерелин не е метъл, а по-скоро индустриалец - не случайно е работил с Трент Резнър, ама надали знаете кой е той. Не всичко, в което има дисторжън и режещ звук е метъл,******!Chrisitan Death слушали ли сте или NIN? и е изключително тъпо хора с ограничени музикални познания да коментират! А по повод TON - те бяха и са много добра група!!!Аз бях там и заради тях!Коцертът беше много добър и никак не съжалявам,че отидох!!!!!Поздравявам всички, които са се накефили! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 5.07.2007 15:12:02 отговори + 0 0
концерта беше готин, ако беше половин час повечко, щях да съм напълно задоволен, но предполагам и напълно оглушал )) не бях слушал ton, сега мисля обаче да ги пробвам ..а за менсън - браво, представи се на ниво (имах малко притесение дали, ще е така, понеже съм чувал 2-3 концерта на които хич не е добре, но за късмет, концерта беше як) ...атмосферата според мен можеше да е по-добра, не бях ходил на концерт от тоя тип, но ако публиката беше малко по жива, според мен щеше да е по-яко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 4.07.2007 19:36:53 отговори + 0 0
Хм,завиждам неблагородно на всички,вас които сега си избухвате на концерта ) Аз не успях да се вредя,
ама тука си подгрявам стабилно с хубава музика :Р
Тъй,най ме е яд за ТОН и искам да видя широко отворената уста на този който казва че имат около 30 фена,когато на стадиона повечето се накефят на Тайп.
Меснън радва,преди около 6 г го слушах,не харесвам много новия албум,но това е друг въпрос,старите неща винаги са ми приятни за слушане.Пича си има скандален имидж,той си знае че го обсъждат и плюят и не му дреме,така и трбва.Това си е неговия живот и ще си го живее както ще,на който не му изнася да не ходи
А Тайп...хм и техния последен албум ми се вижда доста блудкав,извинявам се предварително ама ако го сравните със старите неща (Anesthesia,Love you to death,The dream is dead,Everyone I love is dead,
Christian woman,Die with me,Creepy green light,
Everything dies,Bloody kisses,White slavery,
Life is killing me....да не продължавам,безкраен списък..)и ще видите че съм права.
Старите депресарски песни с един трагично тържествен привкус си бяха тяхна запазена марка във всеки албум.
Новия е доста лишен от нея обаче...За мен си остават велики въпреки това,явно им е писнало да тъпчат на едно място,имат право пичовете.Нека правят музиката,
която им е на сърцето,вместо това което е било преди или пък е модно сега.Нека не робуват на никого и изразяват себе си.Радвам им се,просто аз си харесвам
повечко старите неща,но това не значи че ще спра да ги слушам.В доста трудни периоди музиката им е била с мен,изразявала ме е ,разбирала ме и ми е помагала,така както и човек не би могъл.Тъй че съм им вечно благодарна за красотата,която създадоха и продължават да създават,дано и за напред ни радват все така.Да са живи и здрави Менсън и Тайп и на всички вас приятно прекарване тази вечер,ударете достойно количество биричка и за нас,които пропускаме това хубаво събитие и рок&метъл до дъно!!! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 4.07.2007 01:10:41 отговори + 0 0
"03.07.2007г.
ММ пристигнаха тази сутрин в София", от http://beobscene.hit.bg/ последни новини - има и снимки от летището...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 17:55:44 отговори + 0 0
И защо не бе, анонимко? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.07.2007 01:12:14 отговори + 0 0
Имах сериозни намерения да ходя но след това което видях на MANOWAR...няма начин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.06.2007 21:38:51 отговори + 0 0
Толкова се кефих, че Менсън идва :Р. После седнах да чета тук коментарите... Радвам се, че не си взех билет. Няма да понеса да съм на един стадион с хора като sdm_korn, хаххахаха. Страх мъ е оти съм трю TON фен да не ме пребият :РРР. Все пак се надявам феновете и на двете групи (т.е. фен хем на Менсън и на TON) да си прекарат добре, а всички останали да са в напрежение кой ще започне боя този път - скинарите или пънкарите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 30.06.2007 20:47:04 отговори + 0 0
Аз съм сигурен,че никой няма да си тръгне след ТОН,чак пък толкова да не понасят Менсън?Първо нз защо и второ,ся ти е паданло да го видиш,така и така си си дал мангизите,така и така си вътре.Ама и да си тръгне някой,прав му път,няма да ни липсва,едва ли някой от нас ще гледа кой си тръгнал и кой не,като се има в предвид кой излиза после след ТОН.А и ТОН са просто подгряващи,в техния случай-приспиващи,но както и да е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пак съм АЗ 30.06.2007 16:33:09 отговори + 0 0
"По дрехите посрещат..."

Няколко бързи въпроса за по 100лв. към пичовете дето плюят Менсън и мислят да го правят за напред.
Кой от вас драги читатели знае какво е това изкуство?
Кой знае какво е да влагаш символика в това изкуство?
Някой от вас да знае какво е това чудо окултизма и знае ли той как то може да се вгражда в изкуството?
Т.е. искам да кажа като ви иззема възможността да спечелите и 1 стотинка С тази цел (и с още други разбира се) Менсън е такъв само на своите концерти и клипове, такъв какъвто го виждат очите ви там!

П.П. Да направя уточнението, че той не се прави на гей, а на безполово и това беше в по-ранните му клипове. В периода от Холивуд, всичко е във връзка с политически и социални проблеми, а след това няма клип в който да липсват голи и красиви жени, както и текстове обързани с това(около 20 песни)...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 30.06.2007 14:42:26 отговори + 0 0
Leper_Messiah ще е истинска радост ако стане така след ТОН феновете им да се изнесат както казваш в колонка през изхода. Нищо против тях и това да стоят, просто ще ни се освободи повече място...Ако обаче някой реши да се прай на интересен предполагам, че не бутилки ще хвърчат, а охраната ще изхвърля пичове от стадиона. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Speeeeeeed_Czar 30.06.2007 13:53:22 отговори + 0 0
квото и да си говорим Пърпъл са най-яките! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leper_Messiah 29.06.2007 23:05:09 отговори + 0 0
Момченца на широкоскроени ли ми се правите ? Ми и азис е звезда бе ... ходете него слушайте , кво ... Мразите "пидирази" ли ? Или който не слуша азис е ебати и комплексаря . Мда няма грешка ... така звучът думите ви отстрани , аз смея да твърдя че несъм комплексар , болестта ще си отиде - вие с нея , и както каза един пич след Сабат "Пич ский как след TON ще се оформи една колонка към изхода и ще останат само лапетата" па нека фърлят после празни бутилки към тях , дай боже и някой газова ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 29.06.2007 20:40:09 отговори + 0 0
lost_paradise,металния бог,както ти се изказа,в днешно време,на фона на повечето по-нови стилове звучи като приказки за лека нощ,ако си глух,проблема си е твой.Иначе евала,поне си призна,че освен,че писка като жена в песните си има и сходни сексуални препочитания като тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sdm_korn 29.06.2007 20:36:46 отговори + 0 0
Като правиш метъл и рок не трябва да си звезда,така ли?Трябва да си забит,неизвестен мишок,така ли?На подобни твърдения мога само да се смея."Истински метъл",няма такова нещо,има яки банди от всеки стил.Нз си кой щял да ходи в Каварна,и кво?Паляк,и аз ще ходя,ама на Sepultura,не на некви умрели хевита,с публика на по 40-50 години.Преди това ще отида на мегазвездата Менсън,само назнам как ще изтрая онея умрели мишоци ТЪПО о негатив С ФЕНСКА МАСА В БЪЛГАРИЯ-ИМА-НЯМА 30 ЧОВЕКА.Що не вземат да направят в БГ един съвместен концерт,една true метъл банда(пенсиите)и една от новите американски,да видим кой кого тогава.Иначе на Менсън съм още от обяд там.А,И АКО ДА НОСИШ ГРИМ СИ ГЕЙ,ЗНАЧИ ВСИЧКИ БЛЕК МЕТАЛЧЕТА СА ТАКИВА(което не е далеч от истината),но Менсън като му гледам бившите и настоящата мадами.....човека само си гради имидж,има метъли,коиото изглеждат много по гейски от него,ама айде.тва е друга тема. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

noodles 29.06.2007 17:04:30 отговори + 0 0
бЕ ЗА КАКВО ТРЯБВА ДА ИМА СПОРОВЕ. кОЙТО НЕ ХАРЕВА мЕНСЪН ДА НЕ ПИШЕ ТУК. ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ЗАСЯГА САМО ХОРАТА ДЕТО ЩЕ ПРИСЪСТВАТ НА КОНЦЕРТА. ГОЛЕМИ КОМПЛЕКСАРИ СТЕ ЗНАЧИ............ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Felly 29.06.2007 14:40:36 отговори + 0 0
Извинявам се на WeltherrschafT щом е било майтап. Ама пич, то от толкова плюене вече и аз взех да пропускам сарказма в някои коментари. А педалите са кофти работа, да ме извинявате. Не случайно хората се обиждат на педал. И ние харесваме ММ, харесваме начинът, по който казва нещата и по дяволите, КОЙ КАЗВА, ЧЕ ММ Е МЕТЪЛ!!!??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lost paradise 29.06.2007 11:07:45 отговори + 0 0
Еххх чудя се изобщо да пиша ли нещо? Чудя се още да ходя ли на този концерт? Довечера хващам пътя за Каварнаааа и после не знам. Менсън , Менсън какво толкова го спрягате? И аз не го харесвам, не харесвам този начин на казване на нещата. Иначе е феномен просто го прави по негов си феноменален начин. Това , че излиза с китарист не значи , че прави метъл, макар че има психария в парчетата,поне в тези които съм слушал случайно. Нямам нито един негов албум. Жалко за Тype..., жалко в смисъл, че би било по-добре да забият с някоя дум банда като Кенделмас например. Ще стане велика дум вечер.Интереса обаче клати феса. Със сигурност публиката ще е разнородна,със сигурност ще има и сбъркани чалчарчета които като излязат Негативите ще се пулят и чудят кво става. Отнесени боклуци колкото искаш.А Менсън говорете си, той от това си прави милионите. Бизнес това е . Ние като сме на месечна надница колкото и да го плюем боли го гъзъ. А и да го боли ако е педал на кого му пука. С цялото ми уважение към металния Бог. Не говоря за Менсън, но той като е гей какво от това? Той поне прави метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.06.2007 10:30:01 отговори + 0 0
Бе къв педал, бе! Не сте ли хващали по Дискавъри, преди филмите за криминалистите в полунощ въртят едно кратко филче за Дита-бившата му. Ами нека да е педал и мачка това парцалче...Що не съм и аз такъв "педал".. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 29.06.2007 01:09:26 отговори + 0 0
Тук се заформи един ожесточен спор и бих искал да кажа, че в това да плюеш по разновидностите ( различните стилове ) на любимата си музика, въобще не е ,,метълско", а напротив - бие на чалгарско. Та ние да не сме като Пайнерите, дето се делят на фенове на Гергана, фенове на Преслава и т.н. до последната бездарна курва в бардака. Ясно, на един му допада едно, на друг друго - какъв е проблема? Важното е, че това е метъл, мамка му. Не, че съм фен на Мерилин Менсън или на стила, в който прави музика, но не съм и ,,чалгар", че да ръся тъпни по негов адрес. Не може да се отрече, че този пич прави адското шоу и това, че погледът му върху готическата мода е по-екстремен не го прави педал ( ако някой не знае, Джена Джеймсън споменава в биографията си Менсън като ,,изключително надарен"
Айде спирам дотук, че май се поунесох.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyriconius 28.06.2007 23:43:57 отговори + 0 0
Ъъ, прецака ми се поста, нека довърша...
Да, ММ е звезда, и какво от това? Това само означава, че много хора го харесват - значи наистина е добър. Вие чули-недочули и бързате да псувате, та да се покажете големите "метъли"... :/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyriconius 28.06.2007 23:42:22 отговори + 0 0
Охх... там дето е Менсън, там са ви и псувните. Що не си криете комплексите най-накрая, ебаси? Да Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeltherrschafT 28.06.2007 22:56:16 отговори + 0 0
Felly ама ти явно не си разбрал нещо, това за "най-най-най-най-ТРЮ-метъл групата" беше ироничен коментар... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 28.06.2007 22:36:32 отговори + 0 0
Стига бе! Type O Negative true-metal! Че пък и най-големите! Абе явно тази уникална група е трудно разбираема за повечето запознати...Хаха! Онзи ден пък някакъв ръб ги беше изкарал фашисти...Аз пък гледах представянето им на Rock Am Ring, където нещо им спря токът и Josh Silver си събу гащите и си разтвори гъза. Имаше засъхнало жълто лайно. Следователно за всички компетентни хейтъри Type O Negative са и Лайняни педерасти! Виждате ли сега връзката с "туй мий мноу грозян пидираз" ММ. Ето защо го подгряват.
Абе каквото и да си говорим, ТОВА е концертът на петилетката!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 28.06.2007 22:20:54 отговори + 0 0
Jason_Pain - This Is The (New) Shit!!!!!You Rule!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jason_Pain 28.06.2007 21:52:33 отговори + 0 0
Най-голямата простотия, която съм чувал тия дни е, че новият албум бил емо. Като ви влезе нещо в устите трудно излиза явно. Емо ви е прическата м/у краката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeltherrschafT 28.06.2007 20:58:17 отговори + 0 0
Бааааси проблемиращите хора са някои. Вие не разбрахте ли,че концерта си е на Менсън ве и ТОН подгряват там или квото ще праят. Обаче непременно някой тряа да каже къф бил Менсън (то не беше чалгар, то не беше рок варианта на Азис, то не бяха путки майни). За кво феновете на Менсън като мен не плюят по най-най-най-най-ТРЮ-метъл групата Тайп О Негатив. Баси комплексарската история, супер се нервирам за такива изказвания (такива ще има вярвам дори един ден след като Менсън слезе от рок-сцената). Отишъл си заради АЛ или ТОН, бе гледай си ги и си ги слушай там и си трай ве маа му стара, кво ти пука за Менсън, дори и педал да е (а той не е). Фреди Меркюри като е обратен плюе ли го някой? Оня къф беше Джорж Майкъл и той левак пада ама колко хора събрал на концерта в София? Просто къфто и да е Менсън си пее яко. Лилито Иванова като сума народ не я харесва що не плюйте по нея? Сега някой ще каже тя кво общо има - еми няма ама въпроса е принципен. Експлойтед и те кво общо имат с Бистришките баби. А, да и значи като изпълнителя/групата е еди-каква си то значи и феновете са същите. Познавам наистина сериозни метъли които са ходили на концертите на Планета (причините не са важни) тва прави ли ги чалгари. Пак казвам просто появи ли се новина свързана с ММ и се почва с кофите лайна, серете и мажете - то си е за вас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 28.06.2007 20:33:15 отговори + 0 0
Оправяйте се всички! На мен концерта ми отговаря на 100%. Само леко не ми харесва факта, че Type 0 Negative ще свирят по-малко от час. Аз май повече за тях съм надъхан, Менсън съм го гледал вече. А Sorgenskammer мога да информирам, че Manowar и Metallica са много по-популярни сред чалгарите. Повярвай ми, те всички много мразят, как го бяха написали в Про-Рок - "Тоз мий мноу грозян пидирас". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

немам думи 28.06.2007 20:17:43 отговори + 0 0
Не мога да разбера как може всички да са толкова щастливи за тоя концерт. Никога не съм била фен на Менсън, ама, по дяволите, някой чу ли новия албум, бе хора?! тоя винаги си е бил педал, ама сега на всичкото отгоре е станал и емо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 28.06.2007 20:00:43 отговори + 0 0
Sorgenskammer, метълче, моля те, слушай си "твърда музика", не се занимвай с поп звездата Менсън.За Тайп съм чувал, но не ги слушам и к'во!?Много важно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hmm 28.06.2007 19:06:01 отговори + 0 0
Хмм, на всеки в устата Mаrilyn Manson.... Да кажат нещо за Type O Negative!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sorgenskammer 28.06.2007 18:34:54 отговори + 0 0
"Мегазвездата"
Ахахахахахахаха...
Много правилно казано."Мегазвезди" с "най-големи хитове" са Мадона,Бритни и други циркаджии като тях.Attention whores,дето му се вика.
Убеден съм,че 90% от присъстващите на концерта(та и повече) за първи път чуват за Type O Negative и отиват на концерта,за да си "избухват" така,както правят почти всяка вечер в кварталната чалготека.
Едва ли има някой,който е допринесъл толкова за развалянето на имиджа на "твърдата музика" повече от Менсън.Чалгетата трябва да се съберат и да му вдигнат един паметник за което.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".