Официална информация за фестивала "Spirit of Burgas"

3 юли 2008, 11:50 ч. 343 / 8 5
пред./следв.
Организатоорите "DS Music" разпространиха официална информация за фестивала "Spirit of Burgas" (15-17 август) с участието на THE SISTERS OF MERCY:

   "Spirit of Burgas" е вълнуващ, нов фестивал в България, който ще се състои на брега на Черно море от 15 до 17 август 2008 г. Разположен на привлекателните пясъци на Централния плаж, "Spirit of Burgas" ще бъде празник на музикалните изкуства, представяйки някои от най-добрите български музиканти наред с известни международни артисти.
   До момента са потвърдени изявите на Groove Armada (диджей сет на Анди Като), Pharaohe Monch, THE SISTERS OF MERCY, Pendulum (диджей сет), Asian Dub Foundation, Bonobo, както и вечери на Метрополис и HMSU и много други.
   Един от официалните медийни партньори на събитието ще бъде "MTV Europe", които ще направят фестивала специален. Предаванията ще се излъчват в европейската мрежа на MTV, включвайки ексклузивни кадри "зад сцената" на най-новия и очакван фестивал в югоизточна Европа. "Spirit of Burgas" е официален партньор с "MTV Europe Foundation" и програмата "MTV EXIT" (End Exploitation and Trafficking), която цели да повиши вниманието, да предотвратява трафика и експлоатацията на хора и да поощрява младите хора да контролират бъдещето си. За повече информация, посетете mtvexit.org и mtv.tv.
   Фестивалът "Spirit of Burgas" (под патронажа на кмета на община Бургас, г-н Димитър Николов) има за цел да обхване съвременната култура и изкуство и да осигури забавления за местните, както и за почиващите в Бургас и околностите, да осигури поле за изява на хората в България, било то музиканти, артисти и всякакъв вид нестандартни творци. Желанието на града, кметството и организаторите да направят толкова голямо събитие, което да обхваща съвременната музикална култура, превръща Бургас в най-доброто място за дом на "Spirit of Burgas".

   Билети:
   * Предварителна продажба:
   Промоционални 1000 билета - 88 лв.
   Тридневен фестивален пропуск - 99 лв.
   Билет за 1 ден - 39 лв.
   * Продажба на място:
   Тридневен фестивален пропуск - 129 лв.
   Билет за 1 ден - 45 лв.
   Късни билети - 25 лв. (продажбите започват след 1:00 ч. през нощта)

   Билетите ще се продават в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg за България и директно от сайта spiritofburgas.com и eTickets за останалите държави.

   Продажбaтa стартира на 7 юли в 10:00 ч. с промоционалните 1000 билета на цена 88 лв.


Източник: RadioTangra.com


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Риц 3.07.2008 19:26:19 отговори + 0 0
да включат и бургаски метъл банди !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2008 15:04:07 отговори + 0 0
Без да купим билети ще можем да ги гледаме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 3.07.2008 12:32:27 отговори + 0 0
Те да вземат да обявят пълната програма по дни,тогава ще му мислим за билети. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 3.07.2008 12:09:46 отговори + 0 0
Ми нищо общо нямат!) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haha 3.07.2008 11:58:01 отговори + 0 0
едно се чудя само... какво общо имат Sisters с останалите групи/изпълнители... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".