Официална информация за карнавалната игра на концерта на HELLOWEEN

25 фев 2013, 10:53 ч. 368 / 5 4
пред./следв.
С днешна дата, организаторите на предстоящия концерт на HELLOWEEN, GAMMA RAY и SHADOWSIDE потвърдиха официално новината, която "Metal Katehizis" първи ви съобщи още преди четири дни. А именно - за конкурс за маскировка като един от героите на песните на "Тиквите". Ето и прес-информацията по повода:

   Както Loud Concerts и ArtBG обявиха, хеви метъл легендите HELLOWEEN и GAMMA RAY ще връхлетят София на 15 март 2013.

   Заедно с метъл титаните, на сцената на “Арена Армеец” ще се качи и младата бразилска банда Shadowside, които съпровождат Helloween и Gamma Ray по време на цялото турне Hellish Rock Part II.

   Създадени през 2001 година, с три албума зад гърба си и концерти в над 20 държави, Shadowside са считани за едни от водещите групи в бразилската рок и метъл сцена. Скоро след като групата, ръководена от харизматичната Dani Molden, започва да свири на живо, добива голяма популярност и предложенията за съвместни турнета с имена като W.A.S.P., Helloween и Iron Maiden не закъсняват.

   Shadowside са носители и на награда за най-добър Метъл албум в 11th Annual Independent Music Awards. В предишните години наградата е печелена от групи като Lacuna Coil, God Forbid и All that Remains. Тежкият и агресивен звук на Shadowside, в съчетание с невероятния глас на Dani Nolden, считан от феновете и критиците за един от най-мощните женски вокали в съвременната метъл сцена, превръщат групата в истинско зрелище на живо, достойно за Hellish Rock Part II. Друго интересно допълнение към дългоочакваното турне, което започва на 28 февруари, е и конкурса за най-добър костюм, който обявиха наскоро от щаба на Helloween. За да се превърне всеки концерт в едно незабравимо “Helloween-Party from Hell”, групите ще имат нужда от креативността и фантазията на феновете си.

   След успеха на двойниците на Dr. Stein по време на турнето “7 Sinners”, сега е време цели зали да се преобразят. Двете групи призовават феновете си да се маскират се като Dr. Stein, Keeper, Mrs. God, като новите Войници-тикви или като каквото им хрумне, стига да е свързано с Helloween. По този начин концертите им ще се превурнат в истински хеви метъл карнавали.

   Най-лудите и добри костюми ще спечелят и страхотни награди от щанда за мърчандайз, както и вечно място в легендарния “Hall of Hell” в сайта на групата. Така че, разровете се из гардеробите си или опустошете магазините за костюми, очакваме ви на 15 март в Арена Армеец!!!

   Феновете на двете формации още помнят епичния им съвместен концерт през ноември 2007, част от първото издание на “Hellish Rock Tour”, което премина през 34 държави в Европа, Азия, Северна и Южна Америка с общо 95 концерта. Ето, че идва и втора ударна доза хеви и пауър метъл и този път преживяването ще бъде още по-вълнуващо. HELLOWEEN и GAMMA RAY обещават много изненади и грандиозен финал, по време на който и двете групи ще излязат на сцената. Какво ли ще изпълнят този път?

   Билетите за концерта на HELLOWEEN и GAMMA RAY са в продажба в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно, касата на “Арена Армеец”, както и онлайн на www.ticketstream.bg иwww.eventim.bg.

   Пропуските са на цена от 40 лв в предварителна продажба. В деня на концерта, както и на място на самото събитие ще са по 45 лв.

   По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

   Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата!

   Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея!!!
helloween, gamma ray 2013


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 25.02.2013 23:38:04 отговори + 0 0
А Къци Вапцаров ще е конферансие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.02.2013 14:41:10 отговори + 0 0
Е, с нещо трябва да се компенсира кризата в композирането... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:( 25.02.2013 12:39:17 отговори + 0 0
Вече ми става гадно от тоя цирк! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 25.02.2013 11:48:53 отговори + 0 0
Ако го спазят това да изхвърлят пушачите ще е супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".