Официална информация за концерта на BLUES PILLS в София

2 яну 2017, 12:37 ч. 730 / 3 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Шведската сайкъделик / ретро рок група – BLUES PILLS ще направят своя дебют на българска земя на 9-и март в столичния клуб "Mixtape 5" по покана на Грешния организатор. София e прикачена като част от европейско турне, с което групата представят втория си албум с интригуващото име ‘Lady In Gold’.

Билетите са вече в продажба в мрежата на ticketlogic.bg -https://wrongevents.ticketlogic.bg/ или www.bilet.bg/каси/, като цената им е 30лв. В деня на концерта и на място ще са по 35лв. Събитието в Фейсбук е тук - https://www.facebook.com/events/544574782408148/

Малко съвременни групи, представляващи традиционния блус-рок, имат такъв индивидуален и неповторим стил, подкрепен с харизматичните вокали на Елин Ларсон. BLUES PILLS съдържат такива елементите, с които музиката им звучи оригинално и иновантно, но едновременно с това успяват да се придържат към 70-арската блус и рокендрол традиция.

Групата е създадена през 2011-а в Оребро, Швеция, като само година по-късно пръвия им сингъл ‘Black Smoke’ завладява сърцата на феновете с разтърващия си соул / блус ретро саунд. През 2014 г. групата издава и дебютния си албум ‘Blues Pills’, с който обръщат целият жанр с главата надолу, заемайки своето място като една от най – значимите съвременни групи – възродителки на 60-арското и 70-арското звучене.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".