Официална информация за концерта на NERVOSA в София

17 май 2016, 13:33 ч. 1089 / 11 0
пред./следв.

   Преди десетина дни ви съобщихме за концерта на бразилската дамска банда NERVOSA в София на 29 юни. Днес идва и официалната информация на организаторите "Live & Loud":

Когато си говорим за метъл и споменаваме Бразилия първите асоциации са с имената на легендарните Sepultura и Sarcofago и бруталните Krisiun. От известно време, едно ново име нахално се настанява в съзнанието ни – това на бразилските трашърки Nervosa.

Дамите привличат внимание – хем с таланта си, хем с това, че… ами колко са представителките на нежния пол със стабилни позиции в екстремната сцена? Веднага се сещаме за Jo Bench с впечатляващото й присъствие в Bolt Thrower и Sabina Classen, която кара на принципа ”и сам воинът е войн“ като ръководи с твърда ръка Holy Moses.

Бразилската изцяло дамска формация Nervosa дава сериозна заявка, че има още женски имена, които ще влязат в историята на екстремната музика.

Вече може да прочетете тук – там по интервюта как известни музиканти дават добра оценка за бандата и се радват на успеха й.

Забележителни са светкавичната популярност, която момичетата от Южна Америка придобиха в световен мащаб, както и увереността, с която стоят на сцена.

Създадени едва през 2010-а, те бързо са забелязани от европейския лейбъл Napalm Records, който ги „лапва“ веднага. И така 2 години след първото демо на момичетата „Time Of Death“ (2012г.), в каталога на компанията излиза дебютния албум на групата „Victim of Yourself“ (2014г.).

Сега Nervosa са готови с втория си поред дългосвирещ албум, който ще появи на 3 юни. Издатели отново са Napalm Records. Дискът ще е озаглавен „Agony“ и българската публика ще е една от първите, която ще има шанса да чуе парчета от него на живо в София. Датата за концерта на Nervosa в София е 29 юни, а мястото е клуб „Live & Loud“.

100 броя билети са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн на www.liveandloud.net на цена 18 лв., а в деня на събитието(ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите отрано.

Скоро ще има и още информация за събитието. Дотогава - Thrash ‘Till Death!

 

още за:

NervosaLive & Loud


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".