Официална информация за концерта на PARKWAY DRIVE в София

24 апр 2011, 12:51 ч. 515 / 2 12
пред./следв.
"For The Kids Booking Bulgaria" съобщават, че вече са ясни почти всички детайли около шоуто на австралийците PARKWAY DRIVE в София. Датата, както беше обявено по-рано, е 7 юли 2011 г. Концертът ще се проведе в клуб "Mixtape 5", София, който заради размерите, условията и разположението си е избран като най-подходящ за провеждането на подобно шоу. Поради изисквания на клуба, на шоуто няма да бъдат допускани непълнолетни лица. Билети за събитието вече можете да закупите в мрежата на "Ticketstream" (поръчай онлайн), като тяхната цена е 25 лева. В деня на концерта билети ще се продават на входа на клуба на цена от 30 лева.
   Първи на сцената на "Mixtape 5" ще излязат момчетата от младата мелодична хардкор банда EXPECTATIONS, които в момента работят по дебютното си издание. През месец май те се готвят да направят първите си няколко фествални и клубни участия зад граница с дати в Румъния, Унгария и Сърбия. Непосредствено преди PARKWAY DRIVE ще свири и другата българска банда за вечерта - MELEKH. С две издания зад гърба си и множество концерти в цялата страна, те са една от най-силно работещите и доказали се банди в страната ни. Съвсем скоро предстои да чуем и техния нов сингъл, към който ще бъде заснет и първия им видеоклип. На шоуто ще свири и още една банда, за чието участие се очаква потвърждение. На концерта ще има щанд, на който ще се продават издания и мърчандайз на PARKWAY DRIVE, както и на всички други банди.

   Организаторите допълват: "В желанието си събитията, които организираме да бъдат максимално спокойни и приятни за всични присъстващи, искаме да ви припомним няколко неща, които считаме за важни. Ние от "For The Kids Booking" подкрепяме къпането преди концерти, въздържането да се пуши поне пред сцената, въздържането от стъклени бутилки и остри предмени пред сцената, също така подкрепяме схващането, че всички хора са равни и следователно дискриминацията на расова, религиозна, етническа (и етическа), сексуална, музикална и друг тип основи не се толерира".


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


до Кенди 29.06.2011 10:08:18 отговори + 0 0
ВАЖНО!!! Според новия закон за Опазване на общественото здраве, в заведения, в които се продава алкохол и тютюнопушенето е разрешено, HE се допускат лица под 18 години, дори и с придружител!

това пише във facebook страницата за концерта
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Desi 8.05.2011 20:31:52 отговори + 0 0
Ох, т'ва е много тъпо да не пускат непълнолетни. Parkway Drive веднъж ще дойдат, пък аз няма да мога да отида. Ако някой разбере повече да каже Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кенди 6.05.2011 23:04:47 отговори + 0 0
Четох в една друга статия, че под 18 години нямало да пускат.А някой от вас знае ли дали ще пускат с придружител ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ники 25.04.2011 22:59:04 отговори + 0 0
Доживях да видя свежа банда с концерт у нас! Чакам с нетърпение. А защо статията е толкова зле написана? Тия "издания" ми бръкнаха в очите 3 пъти, а има и грешки с членуването. Както и да е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 25.04.2011 22:27:29 отговори + 0 0
Е начи няма да хода щом трябва да се къпа :X:X:X Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 24.04.2011 22:01:04 отговори + 0 0
ЯКОСТ! Аре, ареее по-бързо да идва!
А мърч-а няма как да е по-евтин, имат си фиксирани цени общо взето ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.04.2011 21:24:10 отговори + 0 0
Ха дано няма много потни метъли И естествено "тру-кораджии", дето искат да помитат цялата зала, включително и тези, които са отишли просто да гледат, а не да се блъскат, мошат и мачкат.

И дано мърча е евтин! Искам да си купя някои техни неща, но ако тениските са по 40 лева надали ще си взема повече от една...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

olala 24.04.2011 19:15:08 отговори + 0 0
"Ние от "For The Kids Booking" подкрепяме къпането преди концерти. "

деба тва съвсем не трю.
ITS A TRAP
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.04.2011 18:59:17 отговори + 0 0
Ха! Можело съвременни банди, които са в разцвета си, за малко пари! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 24.04.2011 15:40:08 отговори + 0 0
Тия пичове от клуба са доста шантави ... :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MOШ_Бандита 24.04.2011 15:37:38 отговори + 0 0
ЩЕ ИМА ТАНЦИИИ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.04.2011 14:50:16 отговори + 0 0
Ние от "For The Kids Booking" подкрепяме къпането преди концерти . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".