Официална информация за концерта на Tarja Turunen в "Арена Армеец" през януари

5 дек 2011, 10:47 ч. 299 / 1 16
пред./следв.
"Loud Concerts" разпространиха следното съобщение:

   Финландската супер звезда Tarja Turunen ще изнесе самостоятелен концерт в София на 26 януари 2012 г. по покана на "Loud Concerts". Първоначално събитието беше планувано за столичната зала "Христо Ботев", но поради големия интерес към концерта, ще се проведе в "Арена Армеец София".
   По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.
    Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата!
    Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея!!!

   Билетите за концерта на Tarja в София са в продажба в мрежата на "Ticketstream". Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на "Office 1 Superstore", "TBI credit", "M-Tel", "Multirama", "Technomarket", "На Тъмно", както и онлайн на www.ticketstream.bg.
    Билетите се продават на цена от 40 лв., а на място в деня на концерта цената ще е 50 лв. Началният час е 20:00ч. Закупените досега билети за концерта ще важат и за новата зала без нужда от презаверка!
    Вече са известни и подгряващите групи, които ще настроят публиката в “Арена Армеец София” за симфоничния метъл на Tarja. Това са италианските групи SYLPHEED и SCALA MERCALLI. Всяка от тях ще предложи нещо различно и интересно на българската публика.
    Sylpheed е млада група, издала само няколко демо записа досега, но покоряваща все повече фенове в Европа и Щатите. SYLPHEED е единствената италианска метъл група, свирила на престижния "Sweden Rock Festival". Благодарение на двете дами в екипа, Ilenia на вокалите и цигуларката Noemi, шесторката създава оригинална музика, която не може да се ограничи в определен стил. Песните на SYLPHEED съчетават метъл агресията с меланхоличното звучене на цигулката, а понакога в композициите им се прокрадват блек и траш рифове.
    SCALA MERCALLI e друга италианска метъл група, създадена през 1992. Самите те определят стила си като епична смес от пауър, хеви и траш метъл. През първите няколко години след създаването си не могат да установят постоянен състав на групата, и действат предимно като лайв банда. SCALA MERCALLI записват дебютния си албум през 2004.

   Концертът на 26 януари ще е петото гостуване на Tarja Turunen в страната ни, след два концерта в София, гостуване на "Каварна Рок Фест 2010" и мега спектакълa на "Скандинавския славей", както я наричат феновете й, в Античния Театър в Пловдив на 21 септември 2011. За концерта в "Арена Армеец София" магнетичната певица ще излезе заедно със собствената си група. Шоуто ще е част от световното турне на Tarja в подкрепа на актуалния й албум "What Lies Beneath". След обиколката музикантите ще се съсредоточат върху записите на нов албум и не възнамеряват отново ще започнат да правят концерти в близките пет години.
Tarja


Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 6.12.2011 15:01:34 отговори + 0 1
Бе я пуснете Ванесата Меи, махнете Маря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 6.12.2011 12:14:03 отговори + 0 0
Може ли поне тук да не се плюе по Ванеса Мей? Знаете много добре какви ги натвори организаторът на концерта й, най-малкото... Нали сте уж интелигентни хора, съберете две и две...
Благодаря предварително.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 6.12.2011 09:06:29 отговори + 0 0
@usurper - 2011-12-05 19:56:19
@Анонимен
Не знам дали визираш някой конкретен случай, но мисля, че са малко специално метъл групите, които биха проявили неуважение към феновете, особено като се има предвид, че фен базата им не е голяма. Аз лично не съм присъствал на такъв случай.
В случая с тая пикла Мей е показателен за разглезено комерсилно същество и за това какво прави славата и парите с хората...
Колкото до Таря, и аз чакам концерта с интерес, както и подгряващите групи

Аксел Роуз е за съжаление типичен пример за музикант, който не проявява винаги достатъчно уважение към феновете, въпреки че Гънс за мен не са метъл банда.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Все тая 6.12.2011 09:02:01 отговори + 0 0
@666 - 2011-12-05 20:47:49 - дреме ми на шмайзера! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 5.12.2011 20:47:49 отговори + 0 0
нема да одим.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 5.12.2011 20:46:17 отговори + 0 0
копирачи, тц-тц Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 5.12.2011 19:56:19 отговори + 0 0
@Анонимен
Не знам дали визираш някой конкретен случай, но мисля, че са малко специално метъл групите, които биха проявили неуважение към феновете, особено като се има предвид, че фен базата им не е голяма. Аз лично не съм присъствал на такъв случай.
В случая с тая пикла Мей е показателен за разглезено комерсилно същество и за това какво прави славата и парите с хората...
Колкото до Таря, и аз чакам концерта с интерес, както и подгряващите групи
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.12.2011 18:42:32 отговори + 0 0
Тая освен в България, на други места дали изобщо я слушат. И малко извън тази тема - браво на бабичките и леличките от концерта на Ванеса Мей - показаха на останалите посетители на концерти, особено на рок и метъл феновете, как трябва да се отнасяме със "звезди" които проявяват неуважение и ни смятат за втора категория хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

d3m0nhun73r 5.12.2011 16:24:56 отговори + 0 0
И АЗ СЪМ ТАМ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 5.12.2011 14:59:52 отговори + 0 0
Ура! За залата, за групите, за всичко!
И ние сме там, дотук вече шестима
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


nikol 5.12.2011 14:02:27 отговори + 0 0
Браво!!!И аз ще съм там-)))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronnie 5.12.2011 13:47:28 отговори + 0 0
Евала за това за пушенето! Трябва да се спазва и в другите зали, всъщност особено в тях, най-мразя пет човека като пушат около мен, кой цигари, кой пурети, в някаква зала с нулева вентилация. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Fifth Horseman 5.12.2011 13:20:50 отговори + 0 0
Браво на Таря за избора на подгряващи групи! Нямам търпение по-скоро да идва денят на концерта. Излиза обаче, че публиката няма да е повече от 3 хиляди души, защото ми се струва, че на терена едва ли могат да се поберат повече. Но решението изглежда разумно, защото 10 хиляди за Таря със сигурност няма да дойдат, а ако трибуните бяха отворени, щеше да се получи голямо разпръскване на феновете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.12.2011 12:54:32 отговори + 0 0
доста интересни са подгряващите групи, ще стане готин концерт, таря е помислила и за любителите на други жанрове метъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dark izrod 5.12.2011 12:11:40 отговори + 0 0
Това не е никакъв метъл,хахахаахахахааа...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван 5.12.2011 11:47:51 отговори + 0 0
Леле Тария в арена Армеец ТОВА Е ПРЕКРАСНА НОВИНА ! ТАРИЯ 100% НЕ Е ЗА ХРИСТО БОТЕВ БРАВОО ! ! ! ТАМ ЩЕ СЪМ ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".