Официална информация за новата дата за концерта на W.A.S.P. в София - 18 май 2023 г.

16 фев 2022, 11:08 ч. 1707 / 7 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:


W.A.S.P. отлагат всички дати от европейското 40-то юбилейно турне, насрочено за пролетта на 2022 г.

С голямо разочарование, поради световната пандемия на COVID, групата е принудена да пренасочи Европейското турне за пролетта на 2023 г.

Музикантите благодарят за подкрепата и разбирането, което срещат от всички.

Блеки Лоулес коментира: „С огромно разочарование съм принуден да обявя, че W.A.S.P. трябва да отложи европейската част от световното турне за 40-та годишнина! Отвратителната пандемия, която лиши хората от свободата и живота им, която накара безброй артисти да отменят или отлагат концерти с години, отново вдигна порочната си глава, за да ни потърси... отново! От години работим усилено, за да направим това турне празник за феновете и всички нас. Тъжен съм, ядосан, уморен и вбесен, но ще използвам цитат от стихотворението Invictus на W.E. Henley, "Главата ми е кървава, но непреклонна!". Това е, което искам от всички вас, да надскочите тази болка и загуба и НИКОГА да не се прекланяте пред това НЕЩО! Ще се видим следващата година!!!"

Новата дата за юбилейния коцерт на W.A.S.P. е 18 май 2023 година на Арена София, столичния колодрум в Борисова градина, от 20.00 часа. Вратите на съоражението ще отворят в 18.00 часа!

Присъединете се към това много специално събитие, част от световното турне посветено на 40-годишнината на Крилатите убийци. Изживейте този уникален спектакъл! Назад към началото!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg [поръчай онлайн], и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, бензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay), Usit Colours, и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.

За момента, цените на билетите остават непроменени!

Издадените билети важат за новата дата без презаверка!

Ако новата дата не Ви е удобна от понеделник, 21 февруари, до края на месец април 2022 година можете да върнете билетите си на местата от които са закупени.

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Важно:
За това събитие парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. В случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети.

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!

 

още за:

W.a.s.p.BgtscCovid-19


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Capitain Farrell 18.02.2022 15:38:21 отговори + 1 2
Пенсионерски въртели.....Вземам си парите и до 3023 ще сте само на Спотифай..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 17.02.2022 02:21:38 отговори + 3 1
Ах каква ''изненада'' Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Pro 16.02.2022 14:27:15 отговори + 7 0
Мале само колко ме е ЯД Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dicky_Pride 16.02.2022 12:50:26 отговори + 3 9
а как е по-правилно - WASP или WASP Hope? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 16.02.2022 13:06:49 + 13 1
Преди всичко правилното е W.A.S.P. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Объркан 21.02.2022 23:50:09 + 2 0
Най-правилно си е - Ласп Холп... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 16.02.2022 11:19:12 отговори + 8 3
Жалко, че ще трябва да чакаме още година! Там ще сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".