Официална информация за отмяната концерта на Lenny Kravitz

23 авг 2012, 12:29 ч. 388 / 6 16
пред./следв.
"Balkan Entertainment Company" разпространиха следното съобщение:

   Предстоящият концерт на Лени Кравиц в София на 30 септември 2012, както и още няколко дати от планираното европейско турне на звездата през есента на 2012-та година, се отлага поради внезапно възникнали допълнителни ангажименти, извън контрола на артиста и неговия мениджмънт. В момента Лени Кравиц се снима в историческата драма “The Butler” в Ню Орлиънс, САЩ. Поради непредвидени обстоятелства снимките на филма, които трябваше да приключат преди началото на турнето ще продължат и през есента, а Лени Кравиц има ангажимент по договора си с филмовото студио да присъства на снимките в САЩ, докато продукцията не бъде завършена.

   Лени Кравиц се извинява на своите многобройни фенове в Европа, съжалява че няма да може да ги види както е очаквал и се надява да се срещнат в съвсем близко бъдеще.

   На официалната си фейсбук страница Лени Кравиц написа специално обръщение към публиката си в България:

   „Наистина очаквах с нетърпение концерта си в София през есента, за да свиря за своите фенове и искрено съжалявам, че той трябва да бъде отложен. Обещавам да се видим скоро! Обичам ви.”

   Стойността на билетите ще бъде възстановена в касите, от които са закупени, след 30 септември 2012-та година. Сумите за поръчаните онлайн билете се възстановяват в офиса на Eventim.bg.


Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.08.2012 15:46:01 отговори + 0 0
"Сумите за поръчаните онлайн билете се възстановяват в офиса на Eventim.bg."

Това се разбира така: Ако сте си купили билети оnline, трябва да се разходите до София.

Ако наистина е така е смехотворно...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.08.2012 23:03:57 отговори + 0 0
Какви 10 000 билета за западащия Lenny - ако са продадени 2-3 000 пак добре! БЕК ще черпят за отмяната на концерта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 25.08.2012 21:02:50 отговори + 0 0
Анонимен, това са пълни глупости.
НЯМА шанс наемът на залата и останалите разходи да са къмно един милион лева, това първо.
Второ, както се спомена по-долу, в други държави парите вече се връщат. Или какво, там за зала не се плаща?
Трето, една компания от този ранг би трябвало да има достатъчно пари, че да поеме подобен разход.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 25.08.2012 14:27:08 отговори + 0 0
Добре де не разбрахте ли, че парите ВЕЧЕ са били похарчени за наем на залата, за охрана, за напитки, хотел за Лени и какво ли още не. Тия пари не се взимат обратно за 1 ден. Трябва им време на организаторите, за да върнат парите на всички до един. Сега друг е въпроса дали някои хора не са си взели парите авансово и сега е трудно да бъдат открити, но искрено се надявам всеки един да си получи обратно парите до стотинка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 24.08.2012 13:00:47 отговори + 0 0
Ако БЕК организираха концертите на Кравиц извън България, там парите щяха да бъдат върнати по същото време като тук, а не месец и нещо по-рано.
А и тази информация нямаше да се появи на фейсбука на музиканта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пияна Вишна 24.08.2012 10:47:58 отговори + 0 0
Тигър - 2012-08-24 00:07:14
Крокодила Гена, няма начин БЕК да са виновни за отмяната на концертите извън България. Просто е невъзможно.
----------------------------------------------------
Защо да е невъзможно? Не е тайна, че БЕК организират концерти и в съседни държави. Не казвам, че така е станало, но БЕК наистина натрупаха сериозно количество отменени участия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.08.2012 10:46:48 отговори + 0 0
А на мен ми се струва, че има нещо нередно. Не е логично от страна на Лени да отказва турне, с оправдание, че снима филм. Просто тези, който са снимали филма да са си направили правилно графика и Той като Артист, който уважава феновете си, трябваше да си изкара турнето и после да продължи снимките. Щото това не е форс мажорно обстоятелство, а съзнателен избор. Бахти лигльото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 24.08.2012 00:07:14 отговори + 0 0
Крокодила Гена, няма начин БЕК да са виновни за отмяната на концертите извън България. Просто е невъзможно.
За(тяхно) нещастие, обаче, лошата слава, която си изградиха в последните години, сега винаги ще буди подобни подозрения, а фактът, че за пореден път се бавят с връщането на пари, утежнява ситуацията допълнително.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодила Гена 23.08.2012 23:29:09 отговори + 0 0
Това, че в ТАЗИ новина пише информация, създаваща впечатлението, че БЕК нямат никаква вина, съвсем не значи, че те не са виновни. Разбира се, може и да нямат никаква вина. Но за да се изясни този въпрос, трябва да се види всяка една дума от всяка една информация. Но както по-долу някой посочи - как пък все на БЕК се случват тея работи? Не им върви на момчетата, нали. Защо на Loud не им се случи? Не ги подкрепям в никакъв случай, и те се поосраха на Летището. Ама се вижда кой успява да прави концерти и кой се осира. Пешо, оттегли се. Има и по-стойностни от теб. Както в Чехия може да има неимоверно големи фестове, така и тук може. Това да викнеш 10 групи на 1 фест, 4 от които да отпаднат, не е качествен бизнес. Учете се от професионалистите, не лъжете феновете с 1 или 2 по-големи групи като сложите ненормални цени. А аз лично не вярвам, че причината е главно у Лени, за да отпадне концерта. Според мен и при БЕК има нещо гнило.... както винаги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Монти Бърнс 23.08.2012 19:20:36 отговори + 0 0
Поредна черна точка за BEC. След купищата, които натрупаха за Sofia Rocks.
Не става въпрос за отмяната на концерта, това не зависи от тях. Става въпрос за връщането на парите за билетите чак след месец и нещо. Продадени са поне 10 000 билета. По средна цена около 100 лв., това са 1 000 000 лева.
Сещате се, че това прави сериозна цифра лихва за тези шмекери.
Така не се прави коректен бизнес, Петров.
Винаги си купувам билети в първите дни при пускането им. Но за мероприятия на BEC вече ще избягвам да го правя. Съвсем тенденциозно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stivan 23.08.2012 16:00:09 отговори + 0 0
В Румъния връщат парите от днес,в Македония от понеделник,а БЕК след 37 дни!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hauting_fear 23.08.2012 15:37:08 отговори + 0 0
как пък все на ВЕС се прецакват концертите...наистина много интересно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 23.08.2012 15:10:22 отговори + 0 0
dominici, хейтът ще се появи, когато много хора не успеят да си върнат билетите заради непредвидени - или "непредвидени" - пречки.
А може би когато от БЕК се опитат да им дадат възможност за някаква безумна промоция... Кой знае...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.08.2012 14:08:48 отговори + 0 0
dominici - 2012-08-23 13:47:13
Официално изявление от BEC, парите ще се връщат ... странно, защо няма хейт още? Странно е защо ще връщат пари за отложен концерт ! „Наистина очаквах с нетърпение концерта си в София през есента, за да свиря за своите фенове и искрено съжалявам, че той трябва да бъде отложен. Обещавам да се видим скоро! Обичам ви.”
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.08.2012 13:53:28 отговори + 0 0
ще се връщат след 30 септ. което някакси поражда съмнение, защо не по-рано, след като месец по-рано концерта се отменя. може би са ги инвестирали в нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dominici 23.08.2012 13:47:13 отговори + 0 0
Официално изявление от BEC, парите ще се връщат ... странно, защо няма хейт още? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".