Официална информация за приключването на "SPIRIT of Burgas"

19 авг 2008, 17:05 ч. 191 / 5 13
пред./следв.
Ето и официалното прес-съобщение за приключилия на 17 август тридневен фестивал SPIRIT of Burgas:

   Организаторите на "SPIRIT of Burgas" са щастливи да обявят, че първото издание на уникалния по рода си фестивал в България приключи успешно. От 15 до 17 август 2008 г. Централният бургаски плаж се превърна в арена за изявите на местни и международни артисти. На шест сцени повече от 28 000 човека имаха възможността да видят и чуят THE SISTERS OF MERCY, CRADLE OF FILTH, Kosheen, Asian Dub Foundation, Pharoahe Monch, Bonobo, Hot Club Paris, Andy Cato (Groove Armada) Chris Liebing, Gravity Co, Michel de Hey и още много други. След изпълнението си в събота вечер Pharoahe Monch коментира: "Изявата ми на "SPIRIT of Burgas" отбеляза по невероятен начин първото ми идване в България. Да пея на плаж под пълна луна, отразена в морето, пред толкова ентусиазирани фенове, е чувство, което скоро няма да забравя. Искам да благодаря на организаторите и на община Бургас, че ме накараха да се почуствам толкова добре."
   Организаторите искат да благодарят за подкрепата на медиите, спонсорите и хората в Бургас, и на всички, които повярваха в събитието и допринесоха за успеха на "SPIRIT of Burgas". "Много е трудно да се привлече публика за първо издание на фестивал и се радвам, че дойдоха толкова хора. Също така имахме силно медийно отразяване от много репортери, което е приятна изненада", коментира Иван Вълков, главен промоутър от българска страна. Фестивалът беше поле за изява на български артисти пред местни и международни медии, и им предостави възможност да се срещнат със световноизвестни имена от музикалната сцена. Николай Бакалов от Gravity Co коментира: "Има доста български групи, които заслужават да бъдат международно представени и "SPIRIT of Burgas" е идеалният случай за това. В България има много талантливи изпълнители, пълни с идеи и креативност." Подкрепен от кмета на община Бургас, г-н Димитър Николов, "SPIRIT of Burgas" си постави за цел да представи съвременната култура и изкуство, да забавлява жителите и гостите на града и да бъде сцена за креативни изяви.
   Очаквайте специалния репортаж на MTV за "SPIRIT of Burgas", включващ концертни изпълнения и екслузивни кадри зад кулисите на фестивала. Благодарим ви и ще ви очакваме за второто издание на "SPIRIT of Burgas" през 2009! Посетете сайта на фестивала - www.spiritofburgas.com, за да видите снимки от първото му издание.

още за:

Spirit Of Burgas


Коментари   (13)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 22.08.2008 00:27:21 отговори + 0 0
@Yanni
Не си разбрал, батка. Лентичките бяха точно безсмислени и много дразнещи и ненужни. Разбирай - не можеше да излизаш с тях.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 20.08.2008 09:56:42 отговори + 0 0
"С лентата можеш да излизаш и след това отново да влизаш когато си поискаш."
не и когато си с еднодневен билет.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 20.08.2008 09:37:59 отговори + 0 0
"безсмислените лентички, които така и не разбрах за какъв дявол се слагаха по ръцете на хората, явно имаше някаква много скрита идея, която така и не разбрах"

Силно се надявах организаторите да са се сетили за въпросните лентички, това е нормална практика по цял свят. 100 пъти по удобни са от колкото да си носиш билета в ръка или по джобовете. С лентата можеш да излизаш и след това отново да влизаш когато си поискаш. Далеч не са безсмислени. :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.08.2008 00:32:29 отговори + 0 0
Ако трябва да сме точни на феста имаше и хубави, и лоши неща. Хубавите бяха тоалетните и добрата организация първия ден в смисъл на навременно започване на групите.
Лошите бяха: безсмислените лентички, които така и не разбрах за какъв дявол се слагаха по ръцете на хората, явно имаше някаква много скрита идея, която така и не разбрах; цените на пиенето и яденето (прогресиращи от първия към последния ден, голяма инфлация за два дни явно), както и количеството му; организацията последния ден; и най-лошото беше отвратителния звук на главната сцена - не знам какво толкова се кефят авторите на статиите тук, но звукът (което на практика е почти всичко за един концерт) беше кошмарен. От 15-те ми концерта тази година тези бяха безспорно най-зле (за съжаление).
А като си помисли човек, че по останалите сцени звукът беше на светлинни години по-добър и се получава още по-нелепо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sungrief 19.08.2008 19:19:23 отговори + 0 0
Евалата! Вярно може да си пожелаем само по-добър звук догодина И може би да покрият пясъка на плажа пред сцената с нещо счупих си краката по тоя песък ей... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


браво! 19.08.2008 18:55:22 отговори + 0 0
Тази година успях да отида само на последния ден. Дано следващата да мога да гледам целия фест, защото във всеки от дните имаше интересни неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spirit 19.08.2008 18:43:55 отговори + 0 0
Ще има ли догодина? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.08.2008 18:37:36 отговори + 0 0
Иначе дано за 2009 оправят името на "Spirit of Bourgas"

Тва е грешно изписване.Сегашното е правилното
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 19.08.2008 18:24:21 отговори + 0 0
Якото също беше,че от фестивала дават възможност на всеки да се запише като персонал за фестивала и да гледа безплатно.Аз се записах,гледах си без пари каквото искам,бях при Крейдъл оф филт и другите банди.Догодина ще е още по-яко Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 19.08.2008 17:40:05 отговори + 0 0
Със здраве и догодина по-добър звук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.08.2008 17:36:37 отговори + 0 0
Евала, другата година да е 2 пъти по-успешен. Иначе дано за 2009 оправят името на "Spirit of Bourgas" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.08.2008 17:34:07 отговори + 0 0
Кое е SHIT не разбрах...
Аз бях само първата вечер,но всичко беше на много високо ниво (единствено озвучаването на SISTERS) и се надявам и догодина да дойдат големи звезди
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lapsiz 19.08.2008 17:18:12 отговори + 0 0
Shit! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".