Официална информация за участието на TWILIGHT FORCE на концерта на SABATON и ACCEPT през март

29 авг 2016, 11:50 ч. 986 / 5 11
пред./следв.

   Следва официална информация за участието на шведите TWILIGHT FORCE на концерта на SABATON и ACCEPT в София. Новина, която първи ви съобщихме още в петък, а някои преписаха от нас чак два дни по-късно.

Чакането приключи! Групата, която ще открие концерта на SABATON е от родният им град Фалун, Швеция и се казва TWILIGHT FORCE. Създадена през 2011 година, шестчленната адвенчър метъл група издаде преди дни втория си дългосвирещ албум озаглавен „HEROES OF MIGHTY MAGIC“ чрез Nuclear Blast. Гости в албума са самият Joakim Broden от SABATON и страхотния Fabio Lione от RHAPSODY OF FIRE!

По този повод Joakim (SABATON) казва, че „Ако някога е имало банда, с която да искам да обикалям, то това са тези момчета! Не само, че са наши добри приятели, но и успяха да преместят границите на метъла до размера на несъществуващата лудост, при който „по-малко е повече“. Как може по-малко да бъде повече? ПОВЕЧЕ винаги е повече! Ето за това обичаме тези момчета и искам да бъда на турне с тях!“

Шведските хеви метъл герои SABATON обявиха масивно европейско турне в подкрепа на много добре приетия и наскоро излязъл 8-ми албум THE LAST STAND. Турнето “The LAST TOUR” ще премине през и се очаква да разпродаде най-големите концертни зали на стария континет. Много специални гости са не кой и да е, а хеви метъл легендите ACCEPT.

SABATON & ACCEPT & Twilight Force
...................
...................
10.03.2017 BG - Sofia, Universiada Hall
...................
...................

Билети за концерта на 10-ти март се продават онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са бензиностанции OMV, магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

След като отдавна няма промоционални билети в момента и до деня на концерта те ще се продават на цена от 60 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в залата входа ще е 69 лева.

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 29.08.2016 15:10:16 отговори + 7 3
Всички знаем за Сабатон и Аксепт, но тази е една наистина обещаваща млада група. Съмнявам се сета им да е повече от 30 минути, но това време е напълно достатъчно да си спечелят нови фенове. След Големия концерт се надявам да ги видим отново на някой фестивал, както стана с Батъл Бийст и Дилейн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Raptor 29.08.2016 13:45:30 отговори + 6 2
В случая са супер подгряващите и даже има възможнот Joakim да направи Gates of Glory (или Heroes of Mighty Magic ама едва ли щото е 10мин) с тях. Пък и друг шанс скоро да ги видим освен като подгряващи не виждам. След още два албума сигурно ще са хедлайнъри ама кой знае кога ще е това. Eкстра си е- щеше да е проблем на някои ако бяха докарали някоя metalcore или grind група. Въобще няма да се сърдя и някоя нашенска power/ heavy група да пуснат преди twilight force.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 29.08.2016 13:19:24 отговори + 8 3
Жесток концерт се очертава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 29.08.2016 12:05:12 отговори + 5 3
Само аз ли предпочитам да няма подгряващи групи? Много ми хареса миналата година как само Хелоуин и Джудас пяха в Арена Армеец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Warrior 29.08.2016 12:10:10 + 5 4
Да, само ти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 29.08.2016 12:13:14 + 4 3
Не, не само той! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Warrior 29.08.2016 12:16:42 + 6 3
Кое ви хареса в Арена Армеец? Това, че не можаха да оправят звука на Хелоуин до края? Аман от мрънкачи, елате по-късно или пийте бира!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 29.08.2016 12:37:26 + 6 3
Зависи от подгряващите. В случая са много яки и е добре, че ги има.
За съжаление, имало е случаи подгряващите едва да се изтрайват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 29.08.2016 12:37:27 + 3 3
Зависи от подгряващите. В случая са много яки и е добре, че ги има.
За съжаление, имало е случаи подгряващите едва да се изтрайват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

frost 29.08.2016 13:37:48 + 4 0
Нямам против подгряващите, но без тях също става. За справка концерта на Machine Fucking Head. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 29.08.2016 14:03:25 + 4 1
От една страна на Диркшнайдер едвам изтърпях Анвил, но от друга един път бяха едни българи- Violentory и ми харесаха. Ще потърся тези Twilight Force за да ги чуя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".