Официална информация за втория концерт на ACCEPT в Пловдив, вижте тв-рекламата за събитието

5 мар 2019, 10:55 ч. 1209 / 6 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както знаете на 18 май в Античния театър на град Пловдив метъл пионерите ACCEPT заедно със Симфоничния оркестър на град Пловдив ще „запечатат“ за историята едно много специално музикално събитие.

Поради големия интерес и нуждите на продукцията на 19 май ще се проведе и второ събитие с ограничен брой места. И на двете дати вратите ще бъдат отворени в 19:00 часа, а шоуто ще започне в 20:00 часа.

Бандата и симфоничните музиканти ще представят около 20(!) хитови метъл парчета от творчеството на ACCEPT в симфоничен аранжимент, както и подбрани класически симофнии, които ще бъдат изпълнени в рок аранжимент.

Сред класиките, които ще чуем са Лебедово езеро и 40-та симфония на Моцарт, както и неостаряващите рок химни Metal Heart, Princess Of The Dawn, Balls To The Wall, Fast As A Shark и много други.

Билети за двете дати са в продажба онлайн [поръчай от тук] и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“ в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Внимание: Ставайки част от това събитие вие давате разрешението си да бъдете заснети за целите на DVD продукцията!

Вижте ТВ рекламата:

 

още за:

AcceptBgtsc


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


..... 5.03.2019 12:34:03 отговори + 12 2
Ще е мега шоу! Клипа е жесток Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Monti 5.03.2019 17:18:15 + 1 0
И аз очаквам жесток концерт, въпреки че без Балтес ще ми бъде малко странно но... ще видим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".