Официалният Фейсбук профил на Ronnie James Dio сподели премиерата ни на "Rainbow in the Dark"

26 мар 2014, 17:39 ч. 334 / 10 1
пред./следв.

   Нямаше да можем да опишем радостта си от настоящата новина, ако тя не се се случваше постмортем. Когато обявихме новото име на сайта, се чуха дори коментари, че "крадем" от великия Ronnie James Dio. Разбира се, подобни обвинения са повече от абсурдни, а сега официалният профил във "Фейсбук" на легендарния музикант сподели премиерата ни на песента "Rainbow in the Dark" от предстоящия да излезе на 1 април звезден трибют на Dio. Този дребен жест, с коментар на български език, за нас означава много. Както и цялото наследство на Малкия човек с Големия глас. Покланяме се отново на Ronnie, така както го правят в "This Is Your Life" изпълнители като ANTHRAX, ADRENALINE MOB, HALESTORM, MOTORHEAD, SCORPIONS, DORO, KILLSWITCH ENGAGE, METALLICA, Corey Taylor, Roy Mayorga, Glenn Hughes, Simon Wright, Craig Goldy, Rudy Sarzo, Oni Logan, Rowan Robertson, Brian Tichy, Rob Halford, Vinny Appice, Doug Aldrich, Jeff Pilson, Scott Warren и др.

   We All Rock!

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


а 26.03.2014 19:55:32 отговори + 0 1
Аре са, маркетинг! Това не е новина - ползват името на Дио за бизнес след смъртта му... не е яко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".