Официално афтърпарти и подробности за концерта на (HED)P.E. в София

4 апр 2012, 15:48 ч. 493 / 13 1
пред./следв.
Остава един ден до пристигането на (HED) P.E. в България. Концертът на калифорнийците е на 5 април, четвъртък. Групата ще бъде за първи път у нас по покана на "Строежа", а мястото на провеждане е Парти център "4 км". В четвъртък вратите на Парти центъра ще отворят в 20:30 ч. Началото на концерта ще даде българската група FYELD в 21:00 ч. Бобз и компания възнамеряват да направят видеозапис на изпълнението си с няколко камери за предстоящ видеоклип. В 22:00 идва ред на самите HED PLANET EARTH. В интервю, съвсем наскоро дадено за организаторите, фронтменът на групата Джаред Гомес споделя вълвението си от срещата с българските фенове. Както знаете, официално тяхното турне приключва днес в Санкт Петербург, а датата в България е добавена като ексклузивна. След края на концерта на "4 км" събитията се местят в "Строежа", където е предвидено официално афтърпарти, по повод което вокалистът споделя: "Всъщност след всяко шоу прекарвам малко време на мърча. Така че всеки, който иска да ме види, може да ме намери да продавам тениски. А колкото до партито, шансът да се видим там е доста голям."

   Билети за концерта на (HED) P.E. все още можете да намерите в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им е 30 лв. на предварителна продажба и 35 лв. на самата дата и на място.
HED P.E. в София


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jasta 4.04.2012 17:23:23 отговори + 0 0
Супер,там сме!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".