Официално - БАТЮШКА, VLTIMAS и GOD DETHRONED в София на 27 септември

4 юни 2024, 10:05 ч. 967 / 29 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Представяме ви: Концертът на БАТЮШКА, който ще се състои на 27 септември 2024 година в столичния клуб „Mixtape 5“ от 19:30 часа. Преди това на сцената ще видим супергрупата на David Vincent (ех-MORBID ANGEL), Rune "Blasphemer" Eriksen (Aura Noir, Earth Electric, ex-MAYHEM) и Flo Monier (CRYPTOPSY) VLTIMAS и холандците GOD DETHRONED.

Само година след последното си гостуване у нас БАТЮШКА се завръщат за нов концерт с нов албум, водейки със себе си две много силни банди!

В началото на тази година полската група продуцира и записа нов албум, който по план ще бъде издаден този септември преди датата на концерта у нас чрез Napalm Records. От групата обявиха, че на това участие ще чуем нови песни, ще ги видим с нов облик и ново шоу! Преди тях на сцената ще видим VLTIMAS, състоящ се от световно известни класни музиканти, които наскоро издадоха много добре приетия албум "Epic", и холандската блек-дет формация God Dethroned, които също ще издадат нов албум точно преди турнето.

На 27 септември ни очаква поредно топ събитие! Бъдете там!

Билетите се продават ексклузивно и на много достъпна цена в момента онлайн и в мрежата на Eventim.bg [поръчай онлайн от тук], но с наближаването на концерта цената им ще расте. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:

Деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

батюшка live



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Наблюдател 5.06.2024 09:39:27 отговори + 4 0
Хахаха. Безброй са вече случаите, в които учители са подарявали учениците си.
За пръв път чувам, че учениците трябва да ги е срам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ohoboho 5.06.2024 09:18:40 отговори + 7 2
кви са тия умрели "хедлайнери"..
на самите тях не им ли неудобно да ги "подгрява" легендата г-н Винсънт??
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MXC 4.06.2024 21:25:48 отговори + 7 2
Ще се разбия на God Dethroned и VLTIMAS след това си тръгвам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Deep Zone 4.06.2024 16:43:10 отговори + 3 10
God Dethroned са велики, само за тях ще дойда и след тях ще си тръгна. Адски силна банда, за разлика от другите помияри, уж "хедлайнери". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 4.06.2024 12:57:25 отговори + 14 3
Чудесна комбинация от групи - загряваш на God Dethroned, избухваш си на Vltimas, като имаш възможността да видиш Дейв Винсънс и Бласфимиър. И за край си заминаваш като пич на Батюшка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".