Официално DOG EAT DOG "warm-up party"

7 апр 2017, 08:39 ч. 615 / 11 2
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

На 9-ти април, в деня на шоуто на DOG EAT DOG в София ще се състои следобедно warm-up парти в скейт клуб Grindhouse. В прекрасната градина на заведението ще загряваме с цялото творчество на бандата, докато отпиваме хладни напитки и похапваме от барбекюто. Ще има организирана и „гаражна разпродажба“ на стоки от най-различно естество, а който е пропуснал да се снабди с билет за концерта, но в случай на налични места ще може да го направи и на място. Момчетата от DOG EAT DOG изявиха желание да дойдат на партито и да покарат скейт на мини рампата в клуба, стига това да не попречи на ангажиментите към шоуто.

Междувременно, по случай 27 си рожден ден групата подариха на феновете си новото EP "Brand New Breed". Можете да го слушате на: https://www.dogeatdogofficial.com/music and https://soundcloud.com/user-691231768

GRINDHOUSE се намира на гърба на Външно Министерство на адрес бул. „Цариградско Шосе“ 73. Купона започва в 13:00 часа, а входа е свободен.

Самият концерт ще се състои в клуб Mixtape5, а вратите там отварят в 19:00 часа.

 DogEatDog_+_2_Poster_BG_2017



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


******* метълист 7.04.2017 15:28:35 отговори + 3 4
Я се скрий бе палячо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ха-ха-ха 7.04.2017 11:12:02 отговори + 5 6
Да, в "прекрасната" опикана от металисти и смърдяща градина или по-скоро шубрак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".