Официално е - EVERGREY отново в София на 29 ноември

6 юни 2024, 10:29 ч. 970 / 47 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

EVERGREY, KLOGR и VIRTUAL SYMMETRY с концерт на 29 ноември

EVERGREY идват с нов албум и интересни гости!

BGTSC представя: Концертът на EVERGREY, който ще се състои на 29 ноември 2024 година в столичния клуб „Mixtape 5“от 19:00 часа.

EVERGREY ще отпразнуват новия си албум "Theories Of Emptiness" с голямо европейско турне през ноември и декември 2024 г., подкрепени от KLOGR и VIRTUAL SYMMETRY.

Майсторите от Гьотеборг са далеч от това да забавят нещата. Групата ще издаде „Theories of Emptiness“ на 7 юни 2024 г. чрез Napalm Records. Без съмнение, новият албум ще е един от най-динамичните, които групата е създавала през цялата си впечатляваща кариера от над 30 години.

В коментар за дългоочаквания албум, вокалиста и китарист Том С. Енглунд заявява: „За нас прогресът е от първостепенно значение. Ние сме посветени изцяло на това да гарантираме на феновете, че музиката ни остава иновативна и извън всякаква стагнация. С всеки наш албум се стремим да представим нещо ново - уникален вкус, различен тон или акорд, нови похвати в текстописането или иновативни техники в продукцията.“

Не пропускайте да си осигурите място за празника за сетивата на 29 ноември!

Билетите се продават ексклузивно и на много достъпна цена в момента онлайн и в мрежата на Eventim.bg [поръчай онлайн], но с наближаването на концерта цената им ще расте. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
Деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

evergrey 2024



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 7.06.2024 13:18:31 отговори + 6 0
Еди кога си приключили...само първите албуми били добрите...сетлист първо да се видело. Голямо мрънкане, голямо нещо. А щом толкова кусури търсите, къде бяхме 2007 г., когато събраха средно по 200 човека в Пловдив и София. Или и тогава се намериха причини да се мръднете, но иначе големите фенове. Новия албум звучи доста приятно и го казвам като човек, който никога не ги е харесвал особено. Сетлиста щели да гледат...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-( 7.06.2024 14:17:03 + 1 1
Къде бях ли? 2007-ма бях и в Пловдив и в София. А ти къде беше? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 6.06.2024 18:00:21 отговори + 2 4
Ще чакам да видя сетлиста и тогава ще реша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 6.06.2024 12:14:54 отговори + 10 2
Велико, последните 6 албума са меко казано гениални. Огромно благодаря на организаторите!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-( 6.06.2024 11:00:18 отговори + 4 7
За съжаление не са същите като в първите албуми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tyr 6.06.2024 11:05:34 + 2 8
Така е. За мен приключиха курса през 2011 г. Подгряващите са най-доброто от тоя концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SSS 6.06.2024 10:36:54 отговори + 6 2
Ехаа! Супер новина! Нямам търпение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".