Официално е - HELLOWEEN ще свирят преди JUDAS PRIEST в София

11 мар 2015, 10:31 ч. 4699 / 12 83
пред./следв.

   Вчера WeRock.bg първи ви информира за вероятността германските хеви/пауър метъл класици HELLOWEEN да гостуват като съпорт на JUDAS PRIEST на 30 юни в София. Днес новината е официално потвърдена от българския промоутър - "Sofia Music Enterprises":

 

Новината за концерта на JUDAS PRIEST у нас хвърли в небивала еуфория хиляди фенове на хеви метъла. Едновременно с това започнаха предположенията кой е достоен да подгрява британските богове на тежкия саунд. Голямата новина е, че на концерта в зала „Арена Армеец“ няма да има подгряващ изпълнител. Просто на сцената ще се качат две велики групи и това определено ще се превърне в рок събитието на 2015 година!

Немската хеви метъл банда HELLOWEEN ще е специален гост на JUDAS PRIEST на концерта им в София. Групата с 30-годишна история е считана за основател на мелодичния спийд метъл. Като кръстници на жанра, влиянието им в света на твърдата музика е огромно.

По време на своята кариера, стартирала през 1984 г., HELLOWEEN са свирили на безброй метъл фестивали по света като Rock in Rio, Loudpark, Wacken. На Woodstock в Полша свирят пред повече от 500 000 фена! Групата има зад себе си огромен брой световни турнета като хедлайнер, грандиозни шоута, съизмерими с тези на Iron Maiden, Black Sabbath, Dio, Slayer, Ozzy Osbourne.

Невероятното шоу на бандата на фестивала Monsters of Rock в Donington пред повече от 100 000 фенове през 1988 г. е толкова запомнящо се, колкото и масивното щатско турне на MTV Headbangers’s Ball с Anthrax и Exodus. HELLOWEEN са издали 14 студийни и 3 лайв албума, продадени в тираж над 8 милиона, и са отличени с 14 златни и 6 платинени награди. Без тях съвременни изпълнители като Edguy, Sabaton, Blind Guardian или дори Avenged Sevenfold вероятно нямаше да звучат по този начин.

От 30 години HELLOWEEN очароват феновете си с фантастични рифове, велики песни и запомнящи се мелодии. Последният албум на бандата Straight Out Of Hell от 2013 г. заема сензационното 4-то място, отбелязвайки най-успешната им позиция в немските чартове досега. Освен това, албумът достига до топ 10 в няколко класации в Европа и влиза в щатския топ 100. Последвалото го турне Hellish Rock Part II отвежда бандата до 39 държави в Европа, Азия и Америка с повече от 100 почти изцяло разпродадени шоута.

Въпреки впечатляващата си кариера, HELLOWEEN очевидно са далеч от това да изгубят своя нестихващ ентусиазъм. От 2005 г. групата е в състав Анди Дерис (вокали), Михаел Вайкат (китара), Маркус Гроскопф (бас), Саша Герстнер (китара) и Даниел Льобле (барабани). През 2015 г. бандата отбелязва юбилея си с публикуването на първата книга за кариерата им. Откровената история Helloween bible, наречена Hellbook, гарантирано ще се превърне в много издирвана и ценна за феновете, тъй като е и официално единствената книга, посветена на групата. Но това не е всичко за тази годинa. HELLOWEEN обявиха, че ще ни зарадват с нов, 15-ти поред студиен албум и това е сигурен знак, че историята за неповторимия успех на групата ще има продължение.

HELLOWEEN ще се качат на сцената в зала „Арена Армеец“ преди JUDAS PRIEST, но не като подгряваща група, а със собствен пълен сет концертни хитове с времетраене около час и половина. Това е един невероятен подарък за всички фенове, още повече, че цените на билетите няма да бъдат променяни. Те остават на първоначалните изключително достъпни стойности от 40 до 100 лева.

Билети за концерта на HELLOWEEN и JUDAS PRIEST могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg

judas priest poster



Коментари   (83)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


It's Me 14.06.2015 20:02:04 отговори + 0 0
Пичове, защо спорите за глупости вместо да се кефите, че ще свирят и двете банди. Абсолютно е безсмислено да се спори кои са по-велики, и двете банди са уникални по своему и са оставили траен отпечатък в историята на хеви метъла. На мен лично Accept са ми любимците и дай сега да оплюя Helloween и Judas. Напротив, смятам да отида но концерта и да се размажа!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

celtic frost 1.05.2015 18:41:44 отговори + 1 0
Е,то само това оставаше,тия смешковци Helloween да "свирят"след Halford (бащицата на хевито) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Venom 13.03.2015 18:44:16 отговори + 1 8
5FDP моля ви Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Poison 25.03.2015 19:25:37 + 1 2
Не мерси Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 13.03.2015 11:41:16 отговори + 11 0
Писах онзи ден и като гледам какво се е отприщило - майко мила. Хора, разбира се че форумите са за мнения и те са различни. Но тук има един факт - в зала Арена Армеец на 30 ти юни ще свирят Хелоуин и Прийст. Просто е. Който иска, като моя милост се радва, купува билет и ги гледа. Който не иска и не ги харесва - просто не отива. Живи и здрави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Данчо 17.04.2015 19:20:47 + 0 0
Амин братко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PRIEST 12.03.2015 22:32:39 отговори + 9 1
Толкова разнообразни групи гостуват тази година и пак има недоволни и мрънкащи, човек да го е страх да си отговори, защо е така. По-долу съм написал какво мисля и ще го повторя. Тези, които не се чувстват фенове на тази музика, не им допада стилът и т.н. ги съветвам да замълчат, защото рискуват да изръсят някоя глупост. Придържайте се в правилната посока , когато коментирате. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


departed 12.03.2015 21:36:57 отговори + 0 0
nibl.. Мисля че сарказма ти е уместен.Long Live Helloween...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pumpkin 12.03.2015 10:30:15 отговори + 7 2
Helloween успяват да комбинират модерния за времето спийд метъл с една силна мелодичност, благодарение на изключителния глас на Киске, което наистина ги прави пионери в такъв вид метъл. В последните 20 години се нарои с групи, подражаващи или вдъхновени от този стил, някои станаха известни, други не са успели. Но първите, които се повлияха бяха Heavens Gate, Scanner, Blind Guardian, Chroming Rose, Mind Odyssey, Helicon, в първите години след Кийпърите. За Gamma Ray е ясно. Iron Savior между другото в първите си албуми съдържаше първоначалнот ядро на Helloween с Хансен/Зилк от времето на Gentry, които са в основата на много песни от първите албуми на тиквите, че и на Gamma Ray. Но най-приятната изненада в последните години е Unisonic, които набират бързо сила. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Warrior 12.03.2015 11:26:52 + 3 4
Сериозно се бъркаш за Blind Guardian!
Вземи ги преслушай и се поинтересувай как се появяват и какво представлява творчеството им. Не повтаряй като папагал!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 12.03.2015 11:46:55 + 5 3
А ти Warrior стига си ги хвалил тея Blind Guardian! Гледали сме ги вече в София 2 пъти и вече на нищо не приличат за разлика от HELLOWEEN Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Warrior 12.03.2015 12:58:16 + 3 2
И Blind Guardian и Helloween са от любимите ми групи и са за хвалене, но не трябва да се бъркат нещата! А на двата концерта на Blind Guardian в София и особено при последния озвучаването им беше толкова лошо, че ако съдим за тях по това то тиквите с последните си участия трябва да се зачеркнат
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pumpkin 12.03.2015 14:46:16 + 6 1
Човече, аз съм много добре запознат с Blind Guardian точно от онези години, когато пробиха...прослушах ги след като излезе Tales..../1990/, и точно тогава се брояха на пръсти хората в BG, които бяха чували за тази банда. Ти къде си бил, не знам. На мен ми станаха любимци наред с Helloween по това време и Somewhere..../1992/ е един от албумите, които съм очаквал с най-голямо нетърпение. А фактологията е неоспорима: Първите два албума и на двете групи са в спийда и лекия траш, само че тези на тиквите са съответно към 4 години по-рано!!!!, Lucifer's Heritage са създадени 84-та и имат демота 85-86-та преди дебюта, ама първите демота на тиквите са в периода 1979-1982г.!!!! Третият и четвъртият албум и на двете банди вече ги издигат в полезрението на световната сцена, като отново тези на тиквите са 3-4 години по-рано. Самите Blind Guardian са казавали, че са повлияни от Helloween, а това е видно и от музиката, пък и споделено от критиката. Двете банди тогава са били в доста приятелски отношения, по-специално Кай Хансен, който им помага в три от първите албуми..След 1998г. спрях да ги слушам и не съм запознат. Достатъчно съм се интересувал, папагале )
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Old School Speed Metal 13.03.2015 10:55:17 + 3 1
Pumpkin, размаза го с аргументи и то фактологични ! Helloween са институция в Speed Metala дали с Кай Хансен,Михаел Киске или Анди Дерис зад микрофона, няма никакво значение. Респект човече !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nibl 12.03.2015 00:30:30 отговори + 1 4
Прочетох всичките ви коментари,осъзнах че може би Helloween са най мразената група в БГ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

голем 12.03.2015 07:03:13 + 1 4
Не. Сериозно си се объркал. Metallica, Manowar и др. са много по-мразени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 12.03.2015 09:04:40 + 8 1
Няма такова нещо. За да идват толкова пъти, значи че в България имат голяма публика. Просто винаги под новини за хеви метъл изпълнители се редят да пишат коментари някакви инфантилни хора, които си мислят, че мнението им ще обиди някого или някой ще ги вземе на сериозно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веселата печурка 12.03.2015 20:07:13 + 9 0
Прочел си коментарите, но не си вникнал между редовете. Helloween не са най-мразената БАНДА в БГ, просто осем от десет български "рокаджии" са по-големи тиквеници и от обложките на въпросната банда. Съчувствам на всеки, който смята, че Five Finger Death Punch трябва да подгряват 'Жудас. Съчувствам ви, защото очевидно сте първа група музикални инвалиди. Във вечната битка "кой е по-голем" се опитвате да сравните тиква с лешник. Вадете си доводите сами. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

priextux 11.03.2015 22:07:53 отговори + 4 1
Година на рока :3 Слаш , Каварна , Summer Chaos , Judas Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nibl 11.03.2015 20:32:22 отговори + 2 1
Отново за пореден път Helloween биват оругани от от вас драги коментатори!!!! Мисля че ще е по добре ако спрат да идват в нашата любима страна!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


странник 11.03.2015 20:35:06 + 3 7
Тук бъркаш - оруган е фактът, че се канят едни и същи банди, отдавна отшумели откъм слава по цял свят, а това, което е ново, това, което развива метъла като жанр, вечно ни подминава, и ще дойде евентуално, когато стане и то на възрастта на Хелоуин. Ако изобщо дойде. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 11.03.2015 20:38:45 + 2 6
И това по-долу го написах с ясната мисъл, че Хелоуин е имало, има и ще има хора, които да ги слушат и да им ходят по концертите. Нямам против и през седмица да свирят тук, стига да канят и по-актуални банди. Но в крайна сметка всичко зависи от частния интерес на едни байганьовци (промоутърите), които вечно ще играят на сигурно и ще канят само това, което на 100% би им докарало печалба. Това е тъжният факт, който трудно, ако не дори невъзможно, би могъл някой, различен от промоутърите, да промени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веселата печурка 12.03.2015 21:51:42 + 0 1
Страннико, разбирам, но не забравяй, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Веселата печурка 12.03.2015 22:01:21 + 3 0
Скапан тачпад! Прошка за незавършения преден коментар. Та какво исках да кажа, не забравяй, че всичко е въпрос на бизнес. Едва ли има нормален човек, който би хвърлил маса пари и труд, за да покани някаква банда, която, макар и добра, ще събере има-няма стотина човека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 11.03.2015 20:28:31 отговори + 2 3
Не че не харесвам тиквите ма това не е ли 12-то им идване )). Загубих им бройката .
Живи и здрави да са; забавлявайте се, аз предпочитам на Каварна...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Насьо 11.03.2015 20:19:01 отговори + 2 1
Сега остава и да не им свърши бирата да го ева.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 11.03.2015 20:09:28 отговори + 2 5
Не че не харесвам тиквите ма това не е ли 12-то им идване )). Загубих им бройката .
Живи и здрави да са; забавлявайте се, аз предпочитам на Каварна...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 11.03.2015 20:58:46 + 3 1
Няма какво да предпочиташ - и двете места са задължителни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

superoldschoolmetalfan 11.03.2015 20:01:45 отговори + 2 9
Тия едвам ги изтърпях в Каварна,ама нямаше как.Сега ще е същото.Дано биричката да е добра,а компанията-приятна,все някак ще убия 1.5ч. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 11.03.2015 17:54:52 отговори + 6 5
От къде на къде BLIND GUARDIAN звучат по този начин,благодарение на HELLOWEEN..........,че на това отгоре са и в графата "съвременни" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metallium 11.03.2015 18:47:01 + 5 8
Просто тези СМЕшници се опитват да придадат тежест на тиквите и атакуват съвременните модерни банди. Avenged Sevenfold са такива каквито са благодарение творчеството на Metallica, а намесването на уникални банди като Blind Guardian и Sabaton е проява на лош нрав! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Old School Speed Metal 11.03.2015 19:08:43 + 14 1
Eй малко дете,чуй първите два албума на Helloween след това ги сравни с първите три на Blind Guardian и ще разбереш защо.А Sabaton доста са послушали двата Keepera' 87-88 преди да започнат да свирят. От Helloween са повлияни само Blind Guardian и Sabaton,но и Stratovarius,Scanner,Hammerfall,Sonata Arctica,Stormwarrior,Mub Rules,Thunderstone и много други.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 11.03.2015 20:47:14 + 3 6
Old School Speed Metal- излагаш се като кифладжия
Имам доста богата представа от музика,както и фонотека и на това отгоре ми се струва(не знам защо),че когато съм слушал групи като Stormwitch,Running Wild,Croming Rose,Helloween и да не изброявам всички останали,ти вероятно си ходил прав под масата!Само да вметна,че съм фен на Анди Дерис и честно казано,последните албуми ги слушам заради него,относно първите албуми с Киске и Кай Хансен за времето си бяха наистина страхотни,но е безумно да ги правите едва ли не пионерите на Спийд Метъл-а,доста други банди са били преди тях!Та така,това са заглавията на двата демо албума на Blind Guardian под името Lucifer's Heritage

Symphony of Doom ( 1985)
Battalions of Fear ( 1986)
.........и след ми разправяйте врели-накипели
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Old School Speed Metal 12.03.2015 12:45:20 + 5 1
Е още по зле говори за теб щом слушаш тези групи и не чуваш влиянието на Helloween които още след издаването на LPто Death Metal-1984 стават звезди. А и самите Blind Guardian са казвали,че са повлияни от Helloween. Във втория и третия албум Кай Хансен участва и като композитор и музикант.Факт !!! А що се отнася за Running Wild,Chroming Rose, Stormwitch( които стилово нямат нищо общо с Helloween),Angel Dust,Iron Angel мога да ти изнеса една лекцийка за тях. Heavy Metal is the Law !!! И като ходиш на концерт на Bland Guardian сети се за бащиците Helloween !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 13.03.2015 06:37:14 + 1 0
Давай смело,лекцията обещава да е забавна.............
Така,това че Кай Хансен се включва като гост музикант ,че и има включвания като втори вокал,означава че им дава лек тласък!Неоспорим е факта,че когато Blind Guardian започват развитието си,Helloween може да се каже,че са вече на върха!Това винаги ми е харесвало в отношението между групите,че са си оказвали един вид помощ!В никакъв случай не казвам,че не отчитам двата Кийпъра,дори напротив по-горе го бях написал за времето са си страхотни,но се съгласете с мен,че те лежат на стара слава!!!Знаете къде щяха да бъдат без включването на Анди Дерис след излизането на Chameleon и посредствения Pink Bubbles go ape!!!Как да е,странно е че никъде не съм нито чул,нито прочел,нито пък от личната си среща с Ханси Кюрш,че са повлияни от Helloween!!!И да,били са в близки отношения,но само с Пит Силк (Iron Savior) и Кай Хансен(Gamma Ray)!Ако не знаеш,Ханси участва като вокал в Iron Savior!Та така,чакам си лекцията,ако не ти се занимава тук,питай за мейл или друга алтернатива!Апропо ,ако се чудиш защо споменавам Пит Силк,питай смело!!!И накрая,лично за мен албума на Heavens Gate - Livin' in Hysteria е христоматия за правене на Спийд Метал!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 13.03.2015 07:00:09 + 3 1
Helloween повлияват не само на Blind Guardian, а на всичко живо в европейския пауър след края на 80-те до сега. Няма нужда някой да го казва, нито групата да звучи като Helloween , нито да включва техни членове.
Ако ще го ударим на теория - Helloween и Manowar са двете основни влияния в европейския пауър в края на 80-те, после при възраждането на стила в края на 90-те, също и в наши дни. Плюс влиянията на някои класически хеви метъл банди и някои хард/хеви.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Warrior 11.03.2015 16:42:12 отговори + 10 2
За 6 месеца:
SABATON - BLIND GUARDIAN - Unisonic - HAMMERFALL - HELLOWEEN не съм си го и мечтал
Ще се разцепя! Там съм! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 11.03.2015 15:39:17 отговори + 11 3
А къде да го направят бе *****,у вас ли??? Кво мрънкате все за залите? Това имаме в София,там ще са концертите!! Аман вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 11.03.2015 15:58:25 + 4 3
Даже е супер, щото ако беше на стадион слънцето ще ни опече мозъците, особено тия дето се редят да са най-отпред. Аз съм за Армеец. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 11.03.2015 16:24:14 + 4 1
Така е. Аз лично на Priest/Whitesnake и след това на Guns'n'Roses щях да пукна от жега. Беше поне 37-8 градуса. Така че в зала е перфектно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pumpkin 11.03.2015 14:36:34 отговори + 4 4
В тая зала със супер скапаната акустика пак ще се прецака един велик концерт. жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Насо 11.03.2015 14:21:34 отговори + 7 0
Браво, този концерт става вече много апетитен. Определено имаме избор този месец. Ако не успея да отида на Каварна, тука ще е не по-малко яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 11.03.2015 14:38:21 + 7 1
Обикновено си купувам билет съвсем малко преди който и да е концерт, сега ще взема още другата седмица. Радостно събитие, дано музичарите да са във форма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PRIEST 11.03.2015 13:43:49 отговори + 13 1
Това си е страхотна новина, истински празник за хеви метъл маняците. Тези, които не се чувстват такива, не им допада стилът и т.н. ги съветвам да замълчат, защото рискуват да изръсят някоя глупост. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


аз бре 11.03.2015 13:38:36 отговори + 9 1
Супер става, ще е страхотен концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Данчо 11.03.2015 13:34:53 отговори + 12 1
Стига с това мрънкане де.Като не ви харесва си стойте вкъщи.Такова страхотно събитие не заслужава такова отношение.Много се радвам за Хелоуин.Ще е страхотно шоу.И аз съм за каненето на нови банди но нека не забравяме и класическите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жалки сте 11.03.2015 13:04:33 отговори + 0 1
Нещо оплесках и постнах коментара няколко пъти... Сори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жалки сте 11.03.2015 12:58:06 отговори + 20 1
Не ви ли омръзна да лаете бе хейтърчета? То вашето бива бива, ама вече се омазвате. От друга галактика групи да ви докарат пак ще си мрънкате. Жалки сте наистина... Като не ви харесва не ходете. Има по-млади фенове като мен, които до сега не са имали възможност да гледат такива групи. Анти-елеци и прочие... Айде не се излагайте повече, ами си слушкайте MTV "ROCKS" или поне не коментирайте емблематични групи като тези. Някой от тях ако седнат да ви четат плоските коментарчета и подмятания сигурно ще се хване за главата... Чак ме е гнус и да пиша вече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 11.03.2015 12:52:51 отговори + 13 1
Helloween е гаранция за това, че залата ще е пълна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


д'ба 11.03.2015 13:46:44 + 3 13
офффффффффффффффффффффф, най--ги обичам такива инфантилни дебилизми.

Колкот' им беше пълна в пъти по-малката зала последното 2165481 идване...с половината капацитет.... А те така или иначе тези, които биха отишли пак самостоятелно на Х.за 15-и път, така или иначе ще са на ДП, така че се покриват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 11.03.2015 14:02:14 + 3 4
Смешен си. Стой си у вас и се забавлявай. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

д'ба 11.03.2015 15:40:24 + 3 5
Жалък си, стой си в кенефа и си чеши г-з и от там си бълвай дебилщините.

За протокола: Кой ти каза, че ще си стоя у нас, бе MalmSTUPID? За Джудас и на луната ще отида, ама въобще не ставаше дума за това тука. Па шута Анди Дрис с 20-мин. "заигравки" с публиката мога да си го спестя.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 11.03.2015 16:00:26 + 2 2
Ами ходи на луната щом искаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

д'ба 11.03.2015 16:11:14 + 2 5
Ха, слабо, жалкар, слаааабо, хи-хи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nibl 11.03.2015 12:27:16 отговори + 1 12
JP са огромна група,но ми е кофти за Helloween това special gueats незначи нищо за мен.Те просто ще бъдат support.Защо допускат този фарс!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 11.03.2015 11:59:30 отговори + 8 1
Хелллллооооооуууууиииииннннннннн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 11.03.2015 11:31:39 отговори + 4 0
Това събитие защо още не е обявено сред топ-събитията на сайта Ви. Айде време е... И при обикновените концерти още го няма... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АНТИ-ЕЛЕК 11.03.2015 11:31:26 отговори + 6 24
E как ще изпуснат да докарат умрелите хевита Хелоин за 68-ми път. 5FDP в БГ?Да,да.После защо феновете на новите банди все сме плюели.Еми ще ги. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 11.03.2015 11:36:23 + 11 1
Ти пък чунким не си се кефил на Хелоуин на времето, когато ги нямаше 5FDP и други нови банди. Айде признай си, че още имаш запис на Keeper of the seven keys във фонотеката си. И аз слушам нови банди, но и някои от старите не са още за изхвърляне. Хелоуин са от тях... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

д'ба 11.03.2015 11:42:57 + 8 0
Джастарче, що просто не умреш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 11.03.2015 11:55:11 + 12 0
E, защо ще биеш път за Жудас като е точно 20 години по- рано създадена от Хелоуин... освен ако не смяташ Жудас за нова банда и не я чуваш за първи път. Тези две групи се наричат класика . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол 11.03.2015 16:18:22 + 3 2
Теб дразни ли те, че Helloween са десет пъти по-популярни и двайсет пъти по-добри музиканти? А? А? АААААААА??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ъъъъ 11.03.2015 16:37:53 + 4 1
Хелоуийн са по-популярни от кой? От Джудас? Я помисли пак преди да говориш глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол 11.03.2015 16:43:56 + 4 1
Не от Джудас. От 5фдп. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ъъъъ 11.03.2015 16:47:04 + 3 0
А добре. Сори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 11.03.2015 18:47:23 + 2 7
Ако ще мерим пишки - не са по-известни от 5FDP. Лесно е да направиш справка, и в гледанията им в youtube, и в слушателите в last.fm, и в харесванията в страниците във facebook. Но такива сравнения са безсмислени. Банди, които хедлайнват фестивали на запад, тук не ги гледаме изобщо. А тези, които са хедлайнери тук, или са боговторени, така да го кажем, тук, на запад най-много да го докарат до 30-40 минутен сет по средата на деня. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 11.03.2015 20:49:43 + 3 1
Какво ни пука за запад... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 11.03.2015 20:54:18 + 2 2
Няма как да съм ти в главата, откъде да знам "какво ти пука". Говоря от мое име и от името на много фенове на съвременния метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол 11.03.2015 23:06:17 + 2 2
И къде е това мистично място На Запад, където групите, които хедлайнерстват тук, примерно Judas Priest или Helloween, да свирят по 40 минути, за разлика от големите Five Finger Death Punch?

`айде без тъпотии, а?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 11.03.2015 23:43:57 + 3 1
В случая не давах пример с 5FDP като хедлайнер ( и нямах предвид Прийст, а Хелоуин. Немски пауър вече е цяло чудо да видиш на голям метъл фестивал от ранга на Download, With Full Force или Hellfest (в САЩ или Австралия пък да не говорим). Буквално НЯМА (защо ли). DP вече са друга работа, без тях камо ли изобщо музиката, за която в момента говорим, щеше да е същата. Нормално е да са хедлайнери. Това не значи обаче, че музиката не се развива, вкусовете на хората не се променят, ами точно обратното, което естествено води до по-млади хедлайнери (като Slipknot или Trivium в горепосочените фестивали) и изчезване на някои "известни" чичаци от лайнъпите на фестивалите (великите немски пауъри и хевита). Извадете си главите от гъзовете и ще го осъзнаете. И преди да ме изяде някой, не, не казвам, че музиката на по-старите банди, за които говоря, е кофти, просто констатирам неоспорими факти, относно развитието на метъл сцената, които в нашата мила родина хората не искат да осъзнаят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 11.03.2015 23:47:30 + 1 2
Вземи за пример Краварна - от тазгодишните хедлайнъри-звезди-величия, ако изобщо видиш нечие име в голям фестивал на запад от Сърбия, най-вероятно ще е със ситен шрифт някъде по средата на афиша с 20 банди преди тях и 20 - след. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол 12.03.2015 10:13:36 + 3 1
Това последното беше пълна глупост. Проверявал ли си къде са свирили HammerFall, Within Temptation и Twisted Sister в последно време? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Carlsberg 25.03.2015 02:14:12 + 0 0
Новите албуми на УТ не ми харесват много(много мяза на поп бре),но са по големите фестивали и то пред доста публика,примерно...Виж старите като Silent Force,но това друга тема...Но дакажеш,че тези групи са нищо на запад,ех....100%.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 11.03.2015 11:25:47 отговори + 3 2
Говорим си за музика. Наистина недей да се хабиш - особено откъм изговорени глупости . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


д'ба 11.03.2015 11:20:32 отговори + 3 6
да беше поне Гама рей Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 11.03.2015 11:16:39 отговори + 6 22
За к'во си говорим. В цяла Европа ги подгряват 5FDP, в България - немски пауър volume 12939. Ама какво да се хабим - то както самата държава, такива и музикалните вкусове - закърняли и спрели някъде в края на 80-те. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 11.03.2015 10:57:10 отговори + 11 1
Толкова ми е кеф, че просто ще се пръсна! Ще ги гледам за 4ти път (Priest за 2ри) и просто ще се размажа! Страхотна концертна година! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Към "Разбирача" 11.03.2015 10:52:56 отговори + 4 3
Адски си прав, нека не си разваляме яденето с некви блудкави предястия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 11.03.2015 10:49:22 отговори + 24 2
Молба към СМЕ:
Уважаеми промоутъри, моля ви, не разваляйте прекрасния концерт, качвайки на сцената преди тези две големи групи Аналгини, Ахати, Бетеери, Конкуренти и т.н. Умолявам ви, оставете си го така, както си е в момента. Със сигурност, всеки един човек в залата ще ви бъде благодарен затова.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


д'ба 11.03.2015 11:19:22 + 5 15
Абе, без Хелоуини, само Джудас щеше ДА СИ Е НАЙ-ДОБРЕ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 11.03.2015 11:39:46 + 8 3
Изброените са големите български рок групи... или предпочиташ Остава да подгрява Хелоуин... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 11.03.2015 11:53:50 + 7 2
Първо: По-добре пиши на СМЕ, а нев коментарите тук - никой няма да те чуе.
Второ: Българските банди рядко имат участия да подгряват такива концерти. Ако не ти допада групата, просто пий биричка отстрани и си говори с приятели. Защо трябва да предизвиква омраза в теб?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Насо 11.03.2015 10:44:38 отговори + 13 2
Браво, този концерт става вече много апетитен. Определено имаме избор този месец. Ако не успея да отида на Каварна, тука ще е не по-малко яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".