Официално е - и WINTER'S VERGE идват със STRATOVARIUS през януари

30 ное 2009, 11:13 ч. 248 / 6 4
пред./следв.
Вероятността, за която ви информирахме миналата седмица - кипърската пауър метъл банда WINTER'S VERGE да е третата съпорт група на STRATOVARIUS в София през януари, вече е потвърдена официално от българския организатор на събитието. "Loud Concerts" разпространиха следното съобщение по повода:

   Кипърската пауър метъл банда - WINTER'S VERGE се присъединява към финландската фиеста на STRATOVARIUS и TRACEDAWN в София - на 24-ти януари 2010г. Докато TRACEDAWN е съпорт в цялото турне на легендите от Stratovarius, то WINTER'S VERGE ще се включат само за няколко от датите, сред които е и концерта в зала "Христо Ботев". Организаторите от "Лауд Консертс" ("Loud Concerts") уточняват, че вече се продават билети само на цена от 30 лв., след като тези с промоционална цена се изчерпаха напълно. В деня на концерта цената за билет ще бъде 35 лв. Местата, на които се предлагат са: ексклузивно в мрежата на Тicketstream.bg и в магазините на "Office1Superstore", "M-Tel", "Orange center" и в Билетен център в НДК. Младата метъл банда WINTER'S VERGE идва от Кипър, а името й "преди зимата", музикантите обясняват с чувството и настроението, което всеки човек усеща в този период. Освен това в Кипър никога няма истинска зима, което кара хората от острова да я очакват с особено желание. Още с излизането на първият им албум "Another Life … Another End" (2006) те предизвикват интересът към себе си, a с появата на "Eternal Damnation" се налагат и като една от най-силните пауър метъл банди в Кипър. У нас ще представят най-новият си албум, които предстои да се появи на пазара през януари, а предизвикателството да са съпорт точно на STRATOVARIUS ще се окаже сбъдната мечта за младите музиканти. Всеки от тях е фен на DREAM THEATER, IRON MAIDEN, SONATA ARCTICA, HELLOWEEN, KAMELOT, RAGE или класическа музика, но почетното място сред всички тях е отредено именно на финландските легенди. Младите музикантите са изключително щастливи от факта, че ще стъпят на една сценат с идолите си от STRATOVARIUS и TRACEDAWN в София.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bateharo 30.11.2009 17:24:36 отговори + 0 0
добринка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nazgul 30.11.2009 17:14:15 отговори + 0 0
Извинявам се за острите думи, но кой идиот преведе Winter's Verge "преди зимата"? Verge означава край, предел, граница и някак си този превод не ми се струва особено удачен. С най-добри чувства. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MESHUGGAH 30.11.2009 12:00:13 отговори + 0 0
Екстра, нещата се подредиха по много добър начин! Сега... не ни остава нищо друго, освен да затаим дъх и да чакаме шоуто. m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 30.11.2009 11:33:11 отговори + 0 0
А какво фиаско бяха обещали... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".