Официално е - INSOMNIUM в София на 14 октомври

5 авг 2015, 11:35 ч. 2164 / 8 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BGTSC представя концерта на финландската Melodic Death Metal сензация INSOMNIUM и специалните им гости, сънародниците им от Wolfheart. Събитието ще се състои на 14 Октомври тази година в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа и е част от турнето Shadows Of The Dying Sun Over Eastern Europe 2015.
След двете изключително успешни европейски турнета в подкрепа на последният и пореден много силен албум озаглавен "Shadows Of The Dying Sun" финландските майстори на мелодичния метъл тръгват на турне в източна и южна Европа, водейки със себе си като специални гости своите приятели сънародниците си Wolfheart. Турнето стартира от Балтийските републики и завършва в Италия с общо 18 шоута.

INSOMNIUM коментираха: "Много сме развълнувани за това турне, тъй като най-после ще можем да посетим държави в които никога не сме били преди това! Отдавна получаваме много писма и покани от наши фенове от тези страни, така че ще е страхотно най-после да се срещнем с тях! Нашият приятел китарния магьосник и велик майстор Jani Liimatainen (Cain's Offering, ex-Sonata Arctica) ще замести Ville, тъй като към момента той е възпрепятстван и не може да се присъедини към нас. Така че, всяка вечер ни очаква много непредсказуемо специално шоу с китарните герои от дуета Vanhala & Liimatainen и екстрите, които ще получим от тях! – Niilo Sevänen
WOLFHEART добавят: "Перфектно време след издаването на вторият ни албум "Shadow World", перфектно за бандата са и многото държави в които никога не сме били преди това. Броим часовете до това турне в подкрепа на могъщите INSOMNIUM! Cooler than cool = Ice Cold!!" –Tuomas Saukkonen
Билети се продават от днес в мрежата на Eventim в цялата страна [поръчай онлайн]. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис,касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.

В момента и до 12:00 часа на 10 Август цената на билетите ще е 30 лева. След това, до деня на концерта те ще се продават по 35, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 40 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на още подробности.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 

 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


oiii 7.08.2015 12:36:09 отговори + 3 2
Даааа. Супер. Дори не съм и мислил, че ще минат тъдява. Попаднаха ми преди две години и оттогава са ми редовен фон на деня... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 6.08.2015 22:35:21 отговори + 5 2
Чудничко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вал Кебед 5.08.2015 21:39:44 отговори + 6 4
Супер!Много са слушани!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gangrel 5.08.2015 20:54:22 отговори + 4 4
Фаталити!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Insomnia 5.08.2015 20:18:01 отговори + 5 3
И аззз!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Аааа 5.08.2015 17:44:42 отговори + 9 5
BGTSC Обичам виииииии? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".