Официално е - PARKWAY DRIVE в София на 21 април 2017 г.

31 окт 2016, 11:31 ч. 2232 / 8 6
пред./следв.

   Преди няколко дни първи ви съобщихме за вероятността австралийските метълкор герои PARKWAY DRIVE да посетят отново България. Днес идва и потвърждението от организаторите:

BGTSC представя: PARKWAY DRIVE и специалните им гости Darkest Hour! Концертът на две от най-силните метълкор банди в момента ще се състои на 21 април (петък) от 18:00 до 22:00 часа в столичния клуб „Маймунарника". За удобство на всички желаещи да присъстват, той ще е за всички възрасти (All Ages**). След като бяха хедлайнери на някои от най-престижните рок фестивали през това лято, турнето на PARKWAY DRIVE ще мине и през България. То е част от световната обиколка по представянето науспешния албум на австралийците „IRE", който излезе през септември 2015 г. Световната специализирана преса определя PARKWAY DRIVE, като една от бандите с най-динамично шоу в момента, и което всеки рок фен трябва да види задължително.

Алкохол няма да се продава или сервира на лица до 18 години.

Първите 100 билета ще са на цена от 35 лева, а след това и до деня на концерта цената ще е 40 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

Билети за събитието ще се продават от 12:00 часа на 31 октомври, понеделник, в мрежата на Eventim в цялата страна [поръчай онлайн]. Местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

* Клубът не работи с резервации
** За удобство на феновете от всички възрасти няма да има нужда от представяне на традиционните декларации за придружител!.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dawn 2.11.2016 19:06:09 отговори + 4 7
Обидно е че Darkest Hour подгряват тея надрусани сърфисти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рептил 2.11.2016 23:44:53 + 4 3
Мълчи ве btw харесвам и двете групи даже Darkest Hour ме вкара в метълкора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lpd 17.01.2017 17:45:10 + 1 0
надрусана ти е скапаната тиква Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рептил 31.10.2016 23:55:15 отговори + 2 8
Е тва е истината обидно е че са в едно турне с ненормалните ****** заслужаващи смърт с всичките им фенове Asking Alexandria. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 31.10.2016 22:27:50 отговори + 5 3
А не бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 31.10.2016 11:41:41 отговори + 12 14
Супер!Голяма група и хубаво място.Ще се изкъртим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".