Официално е - SOLSTAFIR в София на 19 февруари

16 дек 2014, 13:36 ч. 591 / 11 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

"Брилянтен" е едно от най-честите определения из медиите за тазгодишния епос на исландската атмосферична банда Solstafir. И не е случайно, че точно с тази група BGTSC и Rawk'n'Roll си стискат ръце за пълноценно сътрудничество. Solstafir прекрасно съчетават ледените китарни пасажи на северния метъл и елегантното мелодично звучене на меланхоличния пост-метъл. Точно това ни очаква на 19 февруари 2015 в голямата зала на Mixtape 5.

Solstafir са заедно от 90-те, като с годините постепенно отърсват ранните си викингски и блек метъл влияния, за да се насочат към експериментално и мелодично звучене. Избрали родния си език за изразно средство в песните, исландците се открояват ярко на картата на съвременната мелодична метъл сцена. Последният им запис "Ótta" излезе този август и вече заема челните места на класациите за албуми на 2014. Към момента Solstafir са едно от най-впечатляващите имена, които феновете на интелигентния и атмосферичен метъл могат да гледат на живо.

От днес билети ще се продават ексклузивно онлайн и в мрежата на Eventim [поръчай онлайн]. На касите в Germanos, Пикадили, Orange, Фотосинтезис, Easy Pay, Техномаркет, Technopolis, OMV, Office 1 Superstore, Usit Colours, Магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

До 29 декември билетите са на цена от 30 лева. От 29 до деня на концерта цената на пропуските ща е 35 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба ще са 45 лева.

Предстои оповестяването на още групи и подробности!

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билетите и спазването на реда в клуба!

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


а стига бе! 22.12.2014 01:05:13 отговори + 5 0
''феновете на интелигентния и атмосферичен метъл ''....а ние другите, дето не сме ''интелигентни'' и не харесваме тази група ко да прайм?!!! аз ще ви кажа, по не интелигентен начи: аре бегайте со вашата инелигентост от тука бре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rodd1ck 17.12.2014 18:18:55 отговори + 8 2
и Neurosis Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 17.12.2014 15:29:38 отговори + 6 2
Айде и Electric Wizard да доживеем да видим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ариана Радлер /лимон/ 17.12.2014 12:01:59 отговори + 11 9
Страннно - група която не е изпърдела от старческа деменция и изживява творчески пик идва у нас... Направо не мога да повярвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мила от Марс 16.12.2014 21:52:12 отговори + 7 8
Ааааааа.......там смеееее! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Краси 16.12.2014 19:22:09 отговори + 14 10
Най-после модерна банда в разцвета на силите!
Браво момчета!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".