Официално - FIREWIND идват с BEAST IN BLACK в София на 20 март

11 яну 2023, 13:54 ч. 1667 / 9 0
пред./следв.

   В края на септември първи ви съобщихме, че на предстоящия концерт на мултинационалната хеви метъл банда BEAST IN BLACK специални гости ще бъдат водените от китариста Gus G. FIREWIND.

   Днес идва и потвърждение от организаторите "Sofia Music Enterprises". То гласи:

Firewind: Мощен съпорт за шоуто на Beast In Black!

Eто я и първата готина новина за първия по-значим метъл концерт в новата 2023-а: Beast In Black потвърдиха, че като подгряваща банда преди тях ще излязат гръцките пауърметъли от Firewind! Четворката от Солун се утвърди като една от солидните машини в европейския пауър метъл, а звездата безспорно е китаристът им Гас Джи (Костас Карамитрудис), свирил с Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy, Dream Evil и дори групата на Ози Осбърн. Така на 20 март в зала "Христо Ботев" феновете ще получат срещу един билет - двойна доза тежки рифове и огнедишаща метъл експлозия!


   "Пропуските" за събитието са в продажба в мрежата на bilet.bg с цени 40/50 лв. В деня на шоуто и на място (зала "Христо Ботев" в Студентски град) цената ще бъде 60 лв.

 

firewind



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".