Официално обръщение на CRIMSON GLORY за издаването на техния бокс-сет

30 юни 2010, 07:24 ч. 277 / 10 8
пред./следв.
CRIMSON GLORY разпространиха следното съобщение във връзка с анонсираното от полския лейбъл "Metal Mind" издаване на бокс-сет с пълната дискография на групата:

   CRIMSON GLORY не признават, нито разрешават издаването на новите дискове в бокс-сета на "Metal Mind Records" (Полша). Компанията произвежда нашите CD-та незаконно и няма НИКАКВИ права за маркетинг, промоция, реклама, издаване, разпространение или продажба на наш материал; следователно те НЯМАТ права да реализират печалба от нашето име или музика.

   Съществува продължаващ конфликт между CRIMSON GLORY и "Metal Mind", откакто "Roadrunner Records" направиха още една стъпка, безочливо игнорирайки законните искания на групата да прекратят свързаната си с CRIMSON GLORY дейност, и продадоха правата (които не притежават) на полския лейбъл през 2007 г. Това е крещящ пример колко безсрамна е музикалната индустрия в днешно време и за бандата е от изключителна важност нейните фенове да разберат ситуацията: Откакто CRIMSON GLORY се свърза с "Roadrunner" преди почти 20 години, групата не е получила нито цент от производството и продажбата на НИТО един неин запис.

   "Ние бяхме лишени от собствената си музика", казва китаристът и основател Jon Drenning, "и всеки правеше печалба от нашите записи, освен самите ние! Като група от сериозно работещи и посветени на делото си музиканти, които са дали 25 години от живота си и сърцата си на тази банда и тази музика, за нас е повече от жестоко да гледаме как компаниите съзнателно нарушават закона и печелят от користни и неправомерни действия. Тази музика е нашата страст, създаването на всеки нов албум е правено с любов и това, което се случва с нашата музика сега, е разочароващо и обидно. Искаме да изясним за всички наши приятели и фенове по целия свят, че тези или каквито и да е други издания на наши албуми не се правят и разпространяват с наше разрешение и парите, които искате да похарчите за наш запис са пари, които ние като група сме заслужили, но никога няма да видим, докато въпросът не се разреши по правилен начин. Оценяваме желанието на нашите почитатели да си купят наш материал, но е много важно всички да разберат, че ако го направят, единствено помагат на престъпниците да станат по-богати. Междувременно CRIMSON GLORY преговарят с други лейбъли за ремастрирането, преиздаването и бъдещо разпространение на нашия материал и всичко по отношение изданията, тур-дати, промоция и т. н. ще бъде съобщавано ЕДИНСТВЕНО чрез наши публикации на Myspace- и Facebook-страниците ни."

   CRIMSON GLORY МОЛИ ФЕНОВЕТЕ СИ ДА НЕ КУПУВАТ ПОВЕЧЕ НЕЗАКОННИ ДИСКОВЕ!


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ScarDust 30.06.2010 16:13:07 отговори + 0 0
rostropovitch, очевадно не си наясно със ситуацията. В такива случаи е хубаво да не коментираш защото ще ти влезне муха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik_Priest 30.06.2010 16:00:43 отговори + 0 0
Е то в случая излиза, че поляците нямат вина, били за заблудени от Roadrunner. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rostropovitch 30.06.2010 13:20:20 отговори + 0 0
И кво ако беше жив?

Щеше да нахлуе в Полша, ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ScarDust 30.06.2010 13:14:55 отговори + 0 0
Добре че изчаках преди да си го поръчам!
Ех ако МИДНАЙТ беше жив
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

де факто 30.06.2010 12:55:08 отговори + 0 0
Поляците май са се набутали. Рънърите са се отървали от горещия картоф и даже са дюшеш с тази продажба. Ходи ги съди за нещо, което вече не притежават. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 30.06.2010 09:28:20 отговори + 0 0
така или иначе няма да си купувам неща, които вече имам! поляците да духат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хипокрит 30.06.2010 07:56:02 отговори + 0 0
Едно време като са подписвали договорчето си с Роудрънър, да беа събрали кинти да си наемат един адвокатин, да им каже кво точно подписват. А не ся да реват, че видиш ли, музикалната индустрия ги преебала. Невежеството не е извинително, особено след достигането на пълнолетие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 30.06.2010 07:46:10 отговори + 0 0
А ако тегля от замунда ще ме осъдите ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".