Официално пре-парти на "Spirit of Burgas" в "Строежа" на 29 юли

28 юли 2010, 08:37 ч. 256 / 6 4
пред./следв.
Организаторите на фестивала "Spirit of Burgas" разпространиха следното съобщение:

   Ако на 29 юли сте в София, можете да се подготвите за атмосферата на "Spirit of Burgas 2010" с пред фестивално парти в столичния клуб "Строежа" (намира се в центъра на Студентски град). Музиката ще е подбрана сред най-доброто от дискографията на хедлайнерите на тазгодишното издание на най-големия музикален фестивал в България! В "Строежа" ще звучат THE PRODIGY, APOLLO 440, UNKLE, EVERLAST, SERJ TANKIAN, Grandmaster Flash, DJ SHADOW, GRAVITY CO, ОСТАВА, D2. Ди-джеите на клуба ще включат в сетовете си и артисти от "JACK DANIELS ROCK STAGE", "HA TЪMHO STAGE" и всички останали точки на "SPIRIT of Burgas" забавлението. Това означава, че партито на 29 юли няма да мине без звука на РЕВЮ, БИЧЕТО, LAST HOPE, VENDETA, RUTH, УИКЕДА и много други!
   За по-голямо разнообразие, а и за приятно връщане към настроението на предишни издания на "SPIRIT of Burgas" ще слушаме и участници на фестивала от предишни години.
   И не на последно място - по време на партито ще се разиграе томбола, с която ще бъдат раздадени четири тридневни пропуска за "Spirit of Burgas 2010"!
   Част от "предстартовото" настроение по време на пре-партито в клуб "Строежа" ще бъде и "Beck's". Тази година немска марка бира номер едно е основен партньор на фестивала, част от атмосферата на "Spirit of Burgas" и от емоцията на хилядите фенове, които очакват с все по-голямо нетърпение грандиозното събитие. Затова и няма съмнение, че както партито в "Строежа", така и трите фестивални вечери, ще преминат под мотото на "Beck's" "No to boredom, yes to party all night long".

   Стана ясна и програма на "На тъмно" сцената, която нейните организатори описват така:

   След безспорното разнообразие, което "На тъмно" сцената внесе в миналогодишното издание на фестивала "Spirit of Burgas", продуцентите на сцената се постараха и тази година да изненадат феновете си с добра музика и невероятни изненади. Освен интересни групи, посетителите на фестивала ще могат да се позабавляват в "На тъмно" шатрата, която ще е непосредствено до самата сцена. Вечерта на 13 август сцената ще озвучат български Punk&Ska ритми. Купонът ще стартират Ogi 23, варненците Independent, Doctor's GoGo Band и Sub Zero Farm. След паузата, която всички сцени ще направят, заради хедлайнерите на основната сцена, Punk&Ska вечерта ще продължи с Q Check и Ambient Anarchist. Диджей сет ще поддържа настроението до 6 часа сутринта! Втората фестивална вечер "На тъмно" сцената ще отреди на Ethno Alternative звучене. Вечерта определено ще бъде интересна - уникални музикални стилове, неподозирано съчетаване на звуци и предстоящи изненади очакват всички, които решат да посетят сцената. До момента потвърдилите участие са DJ Dharba, Samba band, Senor Buffo&The Synchronizers, Оратница и DJ Mad Bear. Съвсем скоро обаче, ще обявим официално и останалите две групи, които ще развихрят купона на сцената. "Punk's not dead in BG" е мотото на третата фестивална вечер на "На тъмно" сцената. Една от идеите на организатора е да събере отново на сцена колкото може повече пънк групи от 80-те и 90-те години на миналия век. Началото на купона ще сложат All Inc., които са интересна колаборация между Нели Воева и музиканти от Мъртви поети, Малки трагедии и Други гласове. След тях щафетата поемат Кокоша глава от Кърджали, Аборт от Варна, бургазлиите Ерекция и Нови цветя от Кюстендил. И това не е всичко - ролята на своеобразни хедлайнери на вечерта ще остане за Ревю. Добър звук, осветление, търговска зона, татуировки, пиърсинг, музика – това са само малка част от атракциите, които предстоят в "На тъмно" зоната през трите дни от фестивала. Очаквайте скоро още подробности и изненади, свързани със "На тъмно" и "Spirit of Burgas 2010".


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 29.07.2010 03:55:41 отговори + 0 0
Първата тройка за щастие сте истински металисти! Гордея се с вас, хохоохо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.07.2010 23:36:33 отговори + 0 0
скукаааааааааа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гей Войвода 28.07.2010 13:59:27 отговори + 0 0
Ооооо!! Скоро фестивала ще се казва "Спирит оф На Тъмно", на който ще има и сцена "Бургас" ))
А изненадите предстоят понеже ще са изненадващи изненади. Може би чисто голи жонглиращи, боеве с бастуни и кални борби с травестити
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЯКОШИБА ЦИЦИБАРА 28.07.2010 09:36:47 отговори + 0 0
ИБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Шъ е яко партито!Шъ гръмнем!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".