Официално съобщение за отмяната концерта на VICIOUS RUMORS и AGENT STEEL

18 сеп 2007, 18:56 ч. 184 / 10 8
пред./следв.
След като още късно снощи ви уведомихме за отмяната на организирания от "4Live Promotions" концерт на VICIOUS RUMORS, AGENT STEEL и AFTER ALL у нас, сега прилагаме и официалното съобщение на агенцията за създалата се ситуация:

   Поради неочаквано ниският интерес и твърде малкото закупени билети до този момент, от "4Live Promotions" решихме да отменим предвиденият за 24.09.2004 концерт на VICIOUS RUMORS, AGENT STEEL и AFTER ALL. Още от самото начало не сме очаквали рекордна посещаемост или някакъв свръх интерес, но при така създалата се ситуация стигнахме до извода, че най-доброто решение в случая би било от една страна да сведем загубите си до минимум, разбира се губейки инвестираните вече средства, а от друга да спестим на две групи с повече от двадесетгодишни кариери и история неудобството от това да свирят за пръв път в България пред практически празна зала. Освен това, смятаме, че е важно да отбележим, че не сме взели това решение сами, а след обсъждане с агенцията, организираща турнето и в случая представляваща интересите на трите групи, от която споделят нашата позиция въпреки общото ни съжаление.

   Все пак искаме да благодарим на всички, които закупиха билети за събитието и на всички, които очакваха трите банди с нетърпение, независимо от тяхното количество. Билетите ще могат да бъдат връщани на съответните каси на "Билет Експрес" [Eventim.bg], от които са били закупени, като всички суми ще бъдат възстановени, започвайки от следващата седмица. Освен двадесетте си лева, връщайки билетите си, феновете ще получат талон за 50 процента намаление за което и да е следващо събитие организирано от нашата агенция, независимо от цената като талонът ще може да бъде използван еднократно и ще важи безстрочно. С този малък жест искаме да се извиним за създаденото неудобството и провалените планове на всички, които са си направили труда да си купят билети предварително.

   Марин Иванов
   "4Live Promotions"


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 9.10.2007 16:22:08 отговори + 0 0
точно така чичо Петко,стига са ни заливали с разни ревящи дръвници дето и нотната стълбица не знаят.Трябва за професионалисти да коментираме тука ,а не некъдърници Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.09.2007 08:28:18 отговори + 0 0
а ако има някаква друга причина за отмяната на концерта според теб, защо промоутърите не са я използвали за да се извинят?! А са си избрали най-неудобното и спорно нещо, което ще ядоса най-много хора? Освен това аз не мисля, че някой е тръгнал да плаши хората кой знае колко много да си купуват билети предварително... по-скоро плашат хората да си купуват билети в деня на концерта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Петко от Турно 21.09.2007 02:56:46 отговори + 0 0
Такива истории показват че сме по-близо до Албания отколкото до европейските страни...Дано нещата да се оправят, защото е срамота да губим добри концерти заради нашият си манталитет...
Да не говорим че като цяло мелодичният метал и рок остана в сянка покрай тоновете нови неща пълни с аргесия които излизат и които са абсолютни музикални инвалиди(албумите са с по три тона, а песните с по два-три акорда)...
Дреам Тийтър и Симфони Х имат голямо европейско турне на есен и естествено България и Албания не са включени в него...Досещате се защо...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.09.2007 01:51:46 отговори + 0 0
И още нещо - да плашиш хората с това, че ако не си купуват билети по-рано и да им внушаваш, че не са искали всъщност толкова много да видят любимата си група, е все едно да сложиш срок за плащане на осигуровка от 15-то до 30-то число на месеца и аз да дойда да ти я платя на 26-ти, но ти да ми кажеш: "Сори, пич, ти не искаш да си осигурен, така че отменям осигуровката, поради слаб интерес от твоя страна" - като се сложи срок за продажба на билети, всеки е свободен и в правото си да си купи билета, когато си иска... Преди деня на концерта, всеки закупен билет е предварително продаден (на практика и в деня преди да почне концерта, пак излиза, че е предварително, щото е преди концерта, не е след).

Кой има правото да ми налага кога ще си купя билета или пък да ми каже, че ако не си го купя до еди кога си, значи не съм фен и не съм искал?!? Чувате ли се какви ги приказвате?

Като толкова се притесняват, що не сложат краен срок за купуване на билет една седмица преди шоуто? Вярно, никой не го е правил, ама и досега никой не беше отменял концерт на Вишъс в България, лека нощ!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.09.2007 01:43:18 отговори + 0 0
Аз пък подозирам, че ниските предварителни продажби не са единствената причина концертът да се отмени, при все че хората се страхуват и напоследък си купуват билети в последния момент/някой път в последния ден...

Всички мои приятели искаха да ходим на концерта, но никой не си беше купил билет, когато излезе новината за отмяната...

Всички, по една или друга причина, бяха запланували да си купят билет в последната седмица.

А пък и би трябвало да е било ясно, че на този концерт няма да дойдат много хора, така че на предварителни продажби не могат да се очакват 100 продадени билета.

Но кое е по-добре - групите да дойдат пред 200 заклети фена, които ще вдигнат повече шум от когото и да било, защото ще се почувстват СПЕЦИАЛНИ, или групите да си помислят, че в България нямат фенове - второто ми е по-обидно.

Поне новината да беше поднесена по-рано, та да можем да си предвидим ходене до най-близкия им до България концерт.

Абе въобще, сигурен съм, че промоутърите не казват цялата истина - никой не отменя концерт по тези причини - и групите са искали да свирят и ние щяхме да дойдем и да си купим билети - със СИГУРНОСТ. Обаче групите си имат мениджмънт и той се притеснява за парите, които ще лапне сигурно, та натиска и нашите промоутъри и вероятно не иска да повярва, че има малко продадени билети или не му изнася, защото няма мегдан да се поиска по-голям хонорар. Аман от бизнес вече!!!

Ние не сме държава, в която хората през май месец да планират къде ще празнуват нова година и да си правят резервации и т.н. - не и тези, които ходим по такива концерти.

Така, че жалко, щото тия групи никога сигурно повече няма да можем да ги видим (не че сега ги видяхме), нито пък те ще свирят тук... Само да разберем кой им е мениджмънта (а то не е трудно)... гърлото ще им прережем с топката дето е по обложките на Вишъс Рюмърс... тая група я сънувам от 1993г, а да не говорим за други и за феновете на Agent Steel!!!

Пожелание на 4 Live друг път да не се поддават на подобни обстоятелства или пък да не се хващат на хорото, при положение, че канят групи, които са велики, но цял живот са свирили в клубове пред 300 души максимум - сигурен съм, че групите нямат нищо общо с решението. Нито пък решението е изцяло на промоутъра - средствата и усилията са били прежалени още отдавна, за друго иде реч, ама казва ли ти някой.... (но и ние не сме глупави, та да не заподозрем)

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Stormcrow 19.09.2007 10:33:50 отговори + 0 0
Жалко, наистина, защото Vicious Rumors има какво да покажат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Timeweaver 18.09.2007 19:46:15 отговори + 0 0
Fear Factory?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 18.09.2007 19:16:53 отговори + 0 0
Браво 4Live ! Мъжка постъпка. Аз също бих отменил концерта при такава ниска продаваемост на билети. Друг път като толкова на хората им се гледа някоя група да си купят билети предварително. Ето това се опитвах да обясня в постовете в предишната статия по повода. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".