Официално за концерта на OUTLOUD в София на 2 ноември

29 сеп 2014, 12:17 ч. 325 / 4 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Live & Loud има удоволствието да обяви концерта на гръцката хард рок сензация OUTLOUD. Добре познатият на българската публика Bob Katsionis (FIREWIND, REVOLUTION RENAISSANCE, NIGHTFALL) ще посети България за пореден път, но сега ще е начело на хард рок шайката си OUTLOUD. Katsionis е считан за най-добрият гръцки рок/метъл клавирист и е единственият, печелил пет поредни години в тази категория в годишната класация на гръцкия Metal Hammer. Събитието ще се проведе в столичния клуб 8 Ball на 2 ноември от 20.30 ч.

Специални гости на събитието ще бъдат и младите гръцки надежди RELOAD, a вечерта ще открият нашите момчета от MARAUDERS INC.

Билети за събитието ще се продават единствено на входа на клуба на цена от 17 лв.

OUTLOUD стартират дейността си в края на 2007 година, когато Bob Katsionis и китаристът Tony Kash започват да пишат песни заедно. Малко по-късно към тях се присъединявaт вокалистът от Ню Йорк Chandler Mogel, Mark Cross (FIREWIND, HELLOWEEN, TANK, METALIUM, AT VANCE, THE SUPERMANCY) на барабани и Jason Mercury на бас. Така петимата финализират песните и записват първия албум на групата „We'll Rock You to Hell and Back Again!“ (2009). Дебютът на OUTLOUD е миксиран и мастериран от небезизвестния Tommy Hansen (Helloween, TNT, Pretty Maids) и достига високи позиции в класации на BW&BK/Bravewords.com, Metal Hammer Greece и Classic Rock Magazine.

Вторият албум на групата „Love Catastrophe”(2011) съвсем прилично върви по стъпките на предшественика си и макар с малки промени в състава, OUTLOUD продължават своя път към челни места в класациите. През юли 2011 г. OUTLOUD са съпорт на великаните TWISTED SISTER в Атина, а през август групата се появява и на кориците на гръцкия Metal Hammer.
Най-новият албум на OUTLOUD носи заглавието „Let's Get Serious“ и излиза през месец май 2014. Албумът отново е миксиран и мастериран от Tommy Hansen, а барабаните в него са дело на George Kollias (NILE). Гост-китарист за парчето „Toy Soldiers“ е Mike Orlando (ADRENALINE MOB).

В момента OUTLOUD са в състав:

Chandler Mogel - вокали
Bob Katsionis - китара, клавири
Sverd T. Soth - бас
Jim Scordilis - китара
Kostas Milonas - барабани

 

outloud poster



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


iBob 29.09.2014 13:52:13 отговори + 7 1
Безграничен талант..... изключителна чест е да го гледам отново Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шери 1.10.2014 16:36:22 + 1 5
Сигурно се шегуваш! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 29.09.2014 13:47:39 отговори + 5 0
E, добре! Най-накрая! Отдавна искам да ги видя на живо, но нямах очаквания, че ще дойдат насам, при положение, че Bob заяви, че няма никакъв шанс да чуем на живо соловият му албум Rest in Keys в България, за голямо съжаление, тъй като е чиста проба шедьовър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".