Огненокосата Simone Simons и EPICA омаяха феновете си в София

26 мар 2011, 21:28 ч. 1013 / 10 55
пред./следв.
Разпродадена зала, отдадена група и енергична публика – какво повече е нужно за една незабравима концертна вечер? Необходимите условия бяха на лице за EPICA, които на 26 март бетонираха мястото си в сърцата на българските си фенове с блестящ концерт пред над 700 души в софийската зала „Юбилейна”. Огненокосата фронтдама Simone Simons, разбира се, беше „черешката на тортата” – омайващо красива и ангелогласна.

   Вече е почти излишно да споменаваме, че организацията е стегната и изрядна, отварянето на вратите е на време и всичко тече гладко и без чувствителни неудобства за феновете, когато става дума за професионализма на промоутърския екип на „АБВ Про”. Така беше и тази вечер. По изрично настояване на EPICA пушенето в залата бе забранено, но това не попречи на единици страстни любители на цигарите да се отдадат на порока си. За щастие те бяха наистина малко и въпреки пълната „Юбилейна”, атмосферата беше поносима (макар и градусът осезаемо да се покачваше с напредването на вечерта).

   В 19:45 музикалният празник бе открит от родните хеви метъл надежди PROJECT ARCADIA, които в началото на 2009 г. гледахме като съпорт на FIREWIND, а по-късно през същата година излезе дебютният им албум, “From the Desert of Desire”. Именно от него чухме композиции като “Ged”, “The Message” и “Isis”, които показаха инструменталната гъвкавост на музикантите, както и разнообразните гласови възможности на вокалиста Александър Атанасов. Фронтменът успя да разпее публиката с пилотния сингъл от дебютния албум на групата – “Not My Destiny”. Изненадата за финал на 30-минутния сет беше изключително сполучливата интерпретация на вечната класика на AC/DC – “Back in Black”. Специални аплодисменти получиха новите попълнения в състава – Даниел Димитров, който е едва на 22 години, но демонстрира хъс и умения зад барабаните, както и китаристът Вили от VELVET PROJECT.

   Паузата за смяна на техниката продължи малко повече от половин час, през който нетърпеливи фенове подхващаха скандирания на името на любимците си – “E-pi-ca, E-pi-ca”.Шестимата холандци не се бавиха прекалено дълго и в 9 без 15 зазвучаха цигулките на “Samadhi” – интрото, под звуците на което групата излиза на настоящото си турне в подкрепа на албума “Design Your Universe”.

   Arien, Coen, Isaac, Yves и Mark един по един заеха местата си на сцената и, съпроводена от рифовете на “Resign to Surrender”, последна се възцари чаровницата Simone. Със звука нямаше компромиси и всеки в залата имаше възможност изцяло да се потопи в омагьосващата смесица от симфонични и метъл мелодии. Гласът на вокалистката беше уверен и омайващ.

   Сетлистът тази вечер беше разширена версия на това, което чухме при участието на EPICA на “Kavarna Rock Fest” миналото лято – първото представяне на групата на родна земя. Имаше ги най-силните парчета от “Design Your Universe” като “Unleashed”, “Martyr of the Free Word” и епичната, надхвърляща 10 минути композиция “Kingdom of Heaven”, която беше изпълнена без съкращения, както и още един епос – “Consign to Oblivion” от едноименния втори студиен албум на групата. В средата на сета Mark Jansen показа любовта си към филмовата музика с тежка трактовка на композираната от титана John Williams “The Imperial March” от саундтрака на фантастичната сага “Star Wars”. Тътенът от двойните каси на барабаниста Arien van Weesenbeek особено допринесе за буреносното звучене на марша.

   Последва кратка почивка за китаристи, басист и барабанист, когато на сцената останаха само Coen и Simone. Отново се чуха викове “E-pi-ca, E-pi-ca”, в отговор на които червенокоската изчурулика “So-fi-a, So-fi-a” и обеща по време на следващото изпълнение да се раздаде от сърце. Така и стана – “Tides of Time” беше вокалната перла на вечерта, а емоционалната мелодия на баладата имаше силата да накара и най-коравите хора скрито да изтрият по някоя сълза от бузите си.

   Времето беше отлетяло неусетно в компанията на EPICA и сетът им наближаваше своя край след около час и 15 минути вихрено шоу на сцената. Музикантите се скриха зад кулисите, изпратени от музикалната тема на филма „Карибски пирати”.

   Настояванията на публиката за още изведоха Coen Janssen отново под прожекторите и той призна, че е очарован от шумната българска тълпа. „Всяка група, която не е идвала в България, е глупава група, защото пропуска всичко това”, посочи той изпълнилите залата фенове. След минута китаристът Isaac Delahaye направи кратка импровизаця на клавир, а после всички останали от групата се завърнаха на сцената, за да забият “Sancta Terra”. Бисът продължи с един от големите хитове на EPICA – „песента с над 10 милиона гледания” в YouTube, която Simone закачливо представи като “Cry for Coen” с намигане към колегата й зад синтезатора. Барабанно соло на Arien van Weesenbeek увенча края на парчето.

   Последният подарък на холандските симфо-метъли към родните фенове беше класиката “The Phantom Agony”. Така към 22:30 ч. EPICA каза „довиждане” на София и, без съмнение, това е една от групите, които ще се завръщат отново и отново при публиката, която пак ги посрещна с отворени обятия.

   По-долу е пълният сетлист от концерта на EPICA в софийската зала „Юбилейна” на 26 март 2011 г., ето и галерия с много фотоси от гостуването на холандците, а през идната седмица ще публикуваме и ексклузивното интервю, което взехме броени часове преди шоуто от фронтдамата Simone Simons.

01. Samadhi
02. Resign to Surrender
03. Sensorium
04. Unleashed
05. Martyr of the Free Word
06. The Obsessive Devotion
07. The Imperial March (John Williams cover)
08. Tides of Time
09. Blank Infinity
10. Kingdom of Heaven
11. Consign to Oblivion
Бис:
12. Sancta Terra
13. Cry for the Moon
14. The Phantom Agony
Florimel










още за:

Epica


Коментари   (55)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Жени 24.07.2012 00:44:11 отговори + 1 0
Много са добри,и Симон е невероятно красива Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

майло 7.04.2011 12:32:12 отговори + 0 0
Явно са давали автографи преди концерта!...но повечето пъти съм си вземал след края на концерта...кво да се прави... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DieRache 1.04.2011 21:13:31 отговори + 0 0
@LyannaStark
Хахаха! Аз бях едно от тези момичета (най-ненормалното)! Напълно те подкрепям!

@майло това, че ТИ не си бил там, когато даваха автографи, не означава, че не са го правели!!! Бяха невероятно земни, учтиви и търпеливи!!! НИКОЙ няма право да ги съди за каквото и да е!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LyannaStark 31.03.2011 14:31:10 отговори + 0 0
@майло - О.О

Как да не са отделили време за феновете, аз и още един куп хора взехме автографи от всички??? О.О Вярно е, че чакахме много, но не видях никой да отпрашва наникъде без да обръща внимание на феновете. Напротив, даже бяха учудващо търпеливи, момичетата с мен си поговориха с Isaac няколко минути (а той, горкия, сигурно се чудеше какви са тези ненормалници и какви му ги приказват xD), взехме автографи от, повтарям, абсолютно всички, снимахме се с тях, питахме Марк дали ще идват пак в България... когато си тръгнахме Симон още даваше автографи и се снимаше с феновете. Така че наистина не разбирам за какво говориш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

майло 31.03.2011 14:16:49 отговори + 0 0
Наистина мнооо як концерт...единствената ми забележка към групата е тва,че не отделиха и една секунда за феновете които ги чакахме на задния вход,просто се натъпкаха в шииибания бус и отпрашиха-ей такива високомерни бандички просто ги неневиждам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимна 31.03.2011 08:51:25 отговори + 0 0
Защо пък всички трябва да са облечени в кожи,да носят вериги,шипове и тем подобни..На мен т'ва ми е адски отвратително...мисля,че ако имаш талант,тези неща са напълно излишни..а и като добавим,че на повечето жени не им отива.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 31.03.2011 01:15:47 отговори + 0 0
Те отдавна са го разчупили... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 30.03.2011 11:00:31 отговори + 1 0
Не бях на концерта, групата не ми е особено интересна, но гледайки снимките, държа да отбележа едно радващо явление: метъл вокалистките най-сетне разчупиха стереотипното обличане в кожи, вериги и ромбчета. Дано тенденцията продължи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 30.03.2011 04:00:41 отговори + 0 0
Когато в залата е разрешено, пуша. Когато не е - съобразявам се. Но аз не съм критерий за сравнение, понеже ходя на концерти само на много любими групи и като ме хване еуфорията, не ми и минава през главата да запаля - времето минава за един миг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NewC 29.03.2011 19:52:56 отговори + 0 0
В цигарите по принцип има много забавни неща като амоняк, цианид, арсеник... ммм... да не забравим и уреа (нз на кой как му звучи - аз няма да изпадам в подробности, но да, има общо с урина - прочетете)


Аз не искам да си вкарвам вс това в организма. Вие като искате - прав ви път. Само прочетете малка инфо на тема съставките на 1 стандартна цигара (чуждите компании отдавна са ги изкарали вс-те 500-600 съставки в списък. не мисля, че българските са по-чисти.) После прочетете какъв процент опасност има за пушачите и за хората подложени на секънд-хенд смоукинг. После, Тринити и който там още има, да ми казвате дали да ви се дразня или не.

До мен нямаше никой, който да пуши - бях току до охраната, но повярвайте ми не веднъж или дваж е имало забалежки от моя страна, на други места. И все пак, усещах дима все едно беше до мен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


пича дет мрази пушач 29.03.2011 11:43:42 отговори + 0 0
truniti толкоз си т%па че не го осъзнаваш,на всеки концерт има такива зляци,пушейки постоянно,тей че и твоето предложение не е вариант ма§а-ти-мр(сна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.03.2011 11:28:29 отговори + 0 0
usurper - 2011-03-28 21:55:49
Предполагам просто хората малко по малко почват да се очовечват. Не знам защо някои са решили, че като им е задушно, натъпкано, потно, мръсно, с безкрайни опашки пред кенефите, с болки в гърлото (поне от викане да беше) и това ще им направи изкарването на концерта по-добро. По логиката за цигарите, аз мога да искам да пикая върху вас; предполагам, няма да ви е гот... е за мен цигарите имат подобно приятно отражение. Да не говорим, че пушачите опищяват света, че им се нарушвали правата. Интересно какво да кажем ние за нашите права, които не натрапваме нищо на другите и искаме едиствено чист въздух...

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

писна ми 29.03.2011 01:08:52 отговори + 0 0
До мрънкащите за пушенето: а вие сливи ли имахте в устата, че да не кажете на пушещите около вас, че останалите пушат *извън* залата? Много е удобно да се мрънка после ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 28.03.2011 21:55:49 отговори + 0 0
Предполагам просто хората малко по малко почват да се очовечват. Не знам защо някои са решили, че като им е задушно, натъпкано, потно, мръсно, с безкрайни опашки пред кенефите, с болки в гърлото (поне от викане да беше) и това ще им направи изкарването на концерта по-добро. По логиката за цигарите, аз мога да искам да пикая върху вас; предполагам, няма да ви е гот... е за мен цигарите имат подобно приятно отражение. Да не говорим, че пушачите опищяват света, че им се нарушвали правата. Интересно какво да кажем ние за нашите права, които не натрапваме нищо на другите и искаме едиствено чист въздух... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

666 28.03.2011 20:33:19 отговори + 0 0
Ей тия феньове на Epica - много културни брье... Май зала България щеше да Ви е по-подходяща... BlueBox-а си беше най-велик - ъндърграунд заличка за подбрана публика. Свободна да си показва т.нар. пороци \m// Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DICKINSON_ 28.03.2011 20:11:29 отговори + 0 0
@Trinity:
а, на теб, какво ще ти стане, ако не захапеш фас за повече от 2 часа?!? Просто на такива места, пушенето трябва да се забрани, и такива като теб изхвърляни от залата. Не стига, че е достатъчно задушно, а и някой да дими. Ама тва си е и до възпитание в крайна сметка, и до хАлтура все пак.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мирослава 28.03.2011 19:42:06 отговори + 0 0
Заради дима, които се диша там, гърлото се дразни и не могат да се взимат високите тонове както е редно ! Не е случайно, че са изискали да не се пуши ! Вие не се ли замисляте защо на MFVF се проверяват и чантите за цигари ? Лигавщини ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.03.2011 18:17:39 отговори + 0 0
Simone си пееше божествено, сигурно е било заради липсата на въпросния дим .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

! 28.03.2011 15:43:01 отговори + 0 0
@Triniti
Точно на този концерт по искане на групата беше забранено да се пуши! Някои така и не са разбрали, сигурно им е пречил димът!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.03.2011 15:08:20 отговори + 0 0
Triniti, явно не се сещаш колко безумна съпоставка пнаправи току-що. Стой си с фаса в устата и трай. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Triniti 28.03.2011 14:50:36 отговори + 0 0
Каква е тази дискриминация не мога да разбера... След като смяташ, че пушачите трябва да се съобразяват с теб, какво ще кажеш ти да се съобразиш с тях и да не ходиш на концерти щом ти пречи димът! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

OneFan 28.03.2011 14:27:30 отговори + 0 0
Многооо хубааааввв концееертт.Определено не усетих времето(въпреки че не съм прекалено върл фен на Епика).Сега наистина ако дойде Sharon Den Adel & Co,няма да ми пука ако ще и метеорит да ми падне на главата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 28.03.2011 09:31:19 отговори + 0 0
ИСКАМ ПАК! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BloodyRose 28.03.2011 02:44:50 отговори + 0 0
беше вълшебно, невероятна банда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2011 20:35:31 отговори + 0 0
Абсолютно селско е да се пуши в толкова нагъчкана зала, ама хей на, воля нулева. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.03.2011 19:54:21 отговори + 0 0
Седо във вас пуши колкот' щеш. Щом не можеш да се удържиш да не тровиш другите на публично място, освен ако няма забрана, си баш пристрастеняк... Ай сиктир... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пича дет мрази пушач 27.03.2011 18:15:19 отговори + 0 0
има си идея той,и аз съм на неговото мнение,наркомани-ши*ани.и тоя 'порок' всеки сам си го избира ,никой не ти е тикал тея гнусотии в устата за да ги почваш,щи **а ***пака Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Колев 27.03.2011 17:39:25 отговори + 0 0
Berzabel - 2011-03-27 10:28:28
като ви гледам коментарите ви съветвам да вземете да си намерите жени..

Уйо, Уйо ... ^^^ !!!


По темата - прекрасна група, всеотдайна публика, страхотен съпорт, отличен звук ... концерт без забележка. И Симон е в отлична форма според мен. Идеята да се забрани пушенето по зали е доста добра, и съм на това мнение въпреки, че съм пушач.
До @usurper - всеки с порока си. И май май идея си нямаш какво значи думичката "наркоман", не се обиждай.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уйо 27.03.2011 15:52:03 отговори + 0 0
Симон е секси маце!
Искам я!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2011 12:58:43 отговори + 1 0
като почнем от стария Блек Бокс, минем през Блу Бокса и стигнем до Юбилейна - те се държаха и държат от едни и същи хора
те ВИНАГИ си слагат вход на тоалетните
кой каза Бай Ганьо?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


писна ми 27.03.2011 12:37:45 отговори + 0 0
@usurper като ще гледаме от на Запад, айде да не пропуснем и безплатните тоалетни, че се излагаме с шмекерии на дребно ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

usurper 27.03.2011 12:13:03 отговори + 0 0
Супер концерт. Не съм кой знае какъв фен на бандата, но си изкарах чудесно. Аркадия ме изненадаха приятно
"По изрично настояване на EPICA пушенето в залата бе забранено..."
Значи можело, ще ви се не знае у наркоманите. Определено това също беше нещо, което допринесе за доброто изкарване. Надявам се да се приложи и за други концерти преди да влезе и официалната забрана...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

minotavrus 27.03.2011 12:07:56 отговори + 0 0
Симонка е яка,и не пее лошо мацката,но не бяха кой знае колко добре, на Каварна много повече ме изкефиха.пушенето в залата мног ме дразнеше-не стига , че бяхме кат сардели наблъскани... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

violla 27.03.2011 12:04:03 отговори + 0 0
Добър концерт, но залата е сравнително малка-бяхме 700 човека и беше срашна гъчканица,е разбира се на териън бяхме мног по-зле набутани...акустиката енаистина добра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 27.03.2011 11:42:52 отговори + 0 0
Великолепна вечер с Epica, поздравления и за Project Arcadia!
АБВ Про, благодарим ви за емоцията,справяте се отлично ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Templar 27.03.2011 11:31:01 отговори + 0 0
@gillan
Те дойдат ли и темптейшън , след концерта лягам и умирам
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gillan 27.03.2011 11:10:36 отговори + 0 0
За втори път съм на концерт в Юбилейна и се убеждавам повторно, че тази зала откъм звукови възможности е перфектна. Никакви забележки за звука - всички инструменти и гласове се чуваха прекрасно. А Симоне с гласа си и визията може да омае всеки фен. Въпреки, че според мен, гласовите й възможности са много по-големи, отколкото показа тук, демонстрира теланта си по чудесен начин. Останалите също се раздадоха. Сценичното поведение, играта с осветлението също заслужават поздравления. Подгряващите също бяха на ниво - за първи път от много време да ми хареса бг група.
Изобщо, с две думи - отличен концерт. Аз съм много доволен, че бях там. Сега, ако Симоне и ко. убедят Within Temptation да дойдат, ще бъда много щастлив.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

marto 27.03.2011 10:30:50 отговори + 0 0
Епично :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Berzabel 27.03.2011 10:28:28 отговори + 0 0
като ви гледам коментарите ви съветвам да вземете да си намерите жени.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Юл 27.03.2011 02:40:39 отговори + 0 0
Започва да ме хваща яд, че не отидох... ама нали ги гледах на Каварна... нищо, ако дойдат пак, ще отида :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.03.2011 00:57:57 отговори + 0 0
абе какво търсят тия фолкаджии тук?!? (имам предвид първите коментари) страхотен концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermore 27.03.2011 00:47:01 отговори + 0 0
Невероятен концерт, всичко беше точно - публика, групите (да, и на българите адски много се изкефих), и много хубав звук! Велико беше! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.03.2011 00:39:19 отговори + 0 0
Само "Never Enough" пак не изпълниха XD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мирослава 27.03.2011 00:32:10 отговори + 0 0
БЕШЕ ВЕЛИКО ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Shadow_Master 27.03.2011 00:31:01 отговори + 0 0
Голямо шоу направиха и Симоне и всички от групата Ше стискаме палци да ни навестят пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.03.2011 00:20:35 отговори + 0 0
Да бе, баси селтаците Велики Епика, страхотна музика. Искаме пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Templar 27.03.2011 00:05:18 отговори + 0 0
ау колко прости и селяндурски коментари се срещат.....
Концертът беше велик....един от най-добрите на които съм бил огромен поклон пред тях и дано се върнат скоро пак
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Изстинала Плът 26.03.2011 23:41:48 отговори + 0 0
концерта свърши отдавна ,вече се омаяхме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 26.03.2011 23:17:38 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-03-26 22:59:30
И пак не показва epic boobs
:@

FFFUUUUUUU!
Невероятен концерт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 26.03.2011 23:06:27 отговори + 0 0
"Анонимен - 2011-03-26 22:59:30
И пак не показва epic boobs
:@ "

:@:@:@:@
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 26.03.2011 22:59:30 отговори + 0 0
И пак не показва epic boobs
:@
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2011 22:14:46 отговори + 0 0
мамина сладка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пича 26.03.2011 21:55:30 отговори + 0 0
Пичонката знае как се държи микрофона :Д
http://katehizis.com/news/images6/epica-sofia7.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2011 21:54:09 отговори + 0 0
+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.03.2011 21:36:44 отговори + 1 0
симончето е мноо як пичок бре Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".