Old School Metal DJ вечери в клуб "Live & Loud"

14 фев 2019, 08:01 ч. 539 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Готови ли сте да се върнем в златните години на любимата музика? Metalhead Brewery и клуб Live & Loud са помислили именно за това и ви канят на Oldschool Metal DJ вечери, посветени на старите класики във всички метъл жанрове.

Всеки месец, подборът ще бъде правен от водещия на "Тотална инвазия" по радио Z-Rock - Стоян Цонев. Първата тематична вечер ще бъде в петък, 22.02, от 21.00 часа и ще бъде посветена на американската пауър метъл сцена и музиката на Manowar, Jag Panzer, Omen, Vicious Rumors, Crimson Glory, Hexx, Nevermore, Iced Earth и много други.

Входът за всички old school фенове ще е свободен. По време на партитата ще можете да пробвате страхотната селекция от бири на Metalhead Brewery, които също така са подготвили и специални награди. Очаквайте и други изненади на място!

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".