OLDENWOOD с лайв видео към новата песен "Apocalypse"

29 дек 2019, 13:34 ч. 952 / 7 0
пред./следв.

   Врачанската хеви/дуум метъл група OLDENWOOD взе участие на десетото юбилейно издание на фестивала, организиран от Младежки дом Враца "Рок до края на света" на 13-14 декември. Това е първата концертна изява на бандата след едногодишно отсъствие от сцената. OLDENWOOD свириха в обновен състав - с две нови попълнения, като представиха авторска музика, включваща песни от дебюта "The Path of Wisdom" и част от новия авторски материал, върху който групата работи през последната година.

   На официалната Фейсбук-страница на OLDENWOOD може да бъде прочетено следното съобщение:

Скъпи приятели, за нас е голямо удоволствие да се завърнем на сцената след едногодишно отсъствие!

Преодоляхме успешно поредната безизходица, в която попаднахме, като група, благодарение на ценната подкрепа на нашите приятели и нови колеги от месомелачката Squad Of Death, които ни подадоха ръка и застанаха до нас, давайки ни възможност да продължим напред, занимавайки се с това, което обичаме, за което безкрайно им благодарим. Ние не сме професионално работеща група, нито имаме потребност да бъдем такава. Но се стараем да компенсираме липсата на толкова много неща, като време и средства, с влагането на страст и емоция. Надяваме се идната година, освен някой и друг концерт, да успеем да си подарим и втори албум. Музиката за него отдавна е готова, но това с което отново ще трябва да се съобразяваме е липсата на време...

Благодарим Ви за подкрепата и останете с нас!


   По-долу може да гледате онлайн концертно видео от феста на изпълнението на новата песен "Apocalypse".

 

 

още за:

Oldenwood


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".