"Opening Party" за фестивала "Loop Elevation" на 23 юни

21 юни 2011, 08:22 ч. 310 / 12 2
пред./следв.
На 23 юни в 10 ч. сутринта подвижната сцена на "Loop Elevation" ще отпътува от храм-паметник "Александър Невски" в София за Разлог. Алтърнатив бандата JEREMY ще свири на платформата, ескортирана от моторите на Moto.bg и мобилните мотолинейки, които ще бъдат на разположение по време на фестивала. Подвижната сцена ще пристигне в Разлог, за да сложи началото на предпартито за "Loop Elevation 2011". Входът (на партито) е абсолютно безплатен. Точно в 19:00 ч. момчетата от JEREMY ще поднесат 100 процента рок на всички присъстващи. БГЗ е името на следващата банда, която ще завладее публиката с новаторски микс от електрик дъбс и лек фънк привкус. Веднага след тях на сцената ще стъпи радиоводещия от радио "Z-Rock" Краси Москов, който е приготвил безупречен диджейски сет. Гвоздеят на вечерта ще бъде томбола за един "Meet & Greet" с рап величията от CYPRESS HILL.
   Ето и снимки от строежа на сцената край Разлог:



още за:

Loop Elevation


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


BeerMe 21.06.2011 08:57:55 отговори + 0 0
Подкрепям creech в изказването му. Определено си личи чуждият пръст в организацията.Пожелавам на всички, които ще посетят да си изкарат прекрасно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

creech 21.06.2011 08:44:14 отговори + 0 0
Нищо, че не съм фен на това мероприятие. За сметка на това много подкрепям добре направени прдставления които да радват феновете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".