Операцията на вокалиста на SUSPERIA е успешна, въпреки усложненията

26 мар 2009, 08:10 ч. 272 / 8 1
пред./следв.
Периодично ви информирахме за подробностите около сериозните здравословни проблеми на вокалиста на SUSPERIA Athera (Pal Mathiesen). Той бе подложен на сърдечна операция в понеделник, 16 март, като в нейния ход лекарите са открили допълнителни усложнения. Въпреки това, интервенцията е минала успешно и се очаква музикантът да се възстанови за период от три до пет месеца. Засега той остава в болницата под лекарски грижи.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Headbang_Bastard 26.03.2009 13:08:15 отговори + 0 0
Супер, дано човека да се възстанови напълно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".