Оперират Robb Flynn от херния, MACHINE HEAD отменят 9 концерта

14 ное 2012, 05:31 ч. 163 / 5 1
пред./следв.
Точно по време на издаването на концертния албум "Machine Fucking Head Live", който бе промотиран в продължение на четири понеделника на MetalHammer.bg и KATEHIZIS.COM, идва новината, че MACHINE HEAD отменят девет дати от настоящото си турне в САЩ с DETHKLOK, ALL THAT REMAINS и THE BLACK DAHLIA MURDER. Причината е, че фронтменът на групата Robb Flynn трябва спешно да оперира ингвиналната си херния. Хирургичната намеса е била планирана за януари, след края на турнето, но в крайна сметка се е наложило музикантът да бъде лекуван спешно. Операцията ще бъде извършена днес, 14 ноември. Още на 24-и MACHINE HEAD ще се върнат на сцената.
robb flynn hospital


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MadHamish 14.11.2012 12:18:39 отговори + 0 0
Преди месец и половина баш същата операция ми правиха, с бонуси даже. Голям ташак беше първите 10 дни как вървиш приведен на 90 градуса Да се оправя Роб бързо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".