ORANGE GOBLIN ще издадат специален албум за 25-годишнината си

12 апр 2020, 11:24 ч. 479 / 13 0
пред./следв.

   Британската стоунър/дуум метъл банда ORANGE GOBLIN разпространи съобщение до феновете, в което изказва огромното си разочарование, че не може да изнася концерти в близките месеци, при положение, че през 2020-а групата отбелязва своя 25-и юбилей.

   Все пак, ORANGE GOBLIN ще ознаменуват годишнината си със специален нов албум. Скоро ще бъдат разпространени повече подробности, като на този етап музикантите призовават почитателите си да им изпращат всякакви възможни снимки, свързани с бандата - от лайв събития, на свои колекции, фен-арт, татуировки, тениски и вс. др. по някакъв начин касаещи ORANGE GOBLIN.

 

още за:

Orange Goblin


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".