ОРЕНДЪ се присъединяват към концерта на ORATNITZA и БАЛКАНДЖИ

13 май 2021, 11:05 ч. 572 / 8 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

BGTSC представя: ОРЕНДЪ! Те ще открият концерта на ORATNITZA и БАЛКАНДЖИ на 22 май, събота, от 18:00 часа на най-новата и голяма открита сцена у нас – Арена София, колодрум Сердика, Борисова градина.

ОРЕНДЪ е български музикален проект, целящ да пресъздаде и представи български народни песни в метъл вариант. Създател на проекта и на по-голямата част от аранжиментите е Петър Стоянов, вокали.

Първата песен на проекта е "Катерино моме", която е създадена през 2017 година. В следващите години групата работи по нови песни и така на 1.11.2020 година в 11:11 часа в музикалните интернет платформи се появява и дебютния албум „Максул“.

Билетите за концерта се продават онлайн [поръчай от тук] и в мрежите на Eventim и Bilet.bg и партньорите им - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис, касите на Фаст Пей(Fast Pay) в столичното метро и страната.

Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според актуалната заповед на Министъра на здравеопазването.

Предстои специална вечер под откритото небе! Вечер, в която завладяващите ритми на родния фолклор ще звучат примесени в съвремено съзвучие под съпровода на етно и модерни инструменти.

Вратите на новата лятна сцена Арена София отварят в 18 часа! Очакваме Ви!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 14.05.2021 12:29:06 отговори + 2 0
Аз също мисля да ходя, доста добре се подредиха групото стилово. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 13.05.2021 13:18:52 отговори + 9 1
Това е много готина новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мадър Оф Драгонс 13.05.2021 11:37:35 отговори + 7 1
Яко събитие! Ще се ходи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".