Организаторите на "Elevation" правят "BeerRelation"

24 апр 2014, 15:00 ч. 243 / 3 12
пред./следв.

   Организаторите на фестивала "Elevation", който имаше две издания през 2011 и 2012 г., разпространиха следното съобщение:

В самото начало на дългоочакваното лято, между 12 и 15 юни, в любимия зелен кът на София – Южния парк, ще се проведе BeerRelation, ексклузивно от организаторите на Elevation!

Входът за фестивала е свободен, откъм бул. „Гоце Делчев”, на широката поляна, всеки ден от 12ч. до 22ч. и се осъществява със специалното съдействие на Столична Община, част от програмата за Европейска столица на културата, 2019г.

Няколко дни, пропити с традиции, изкуство, веселие и футболни пристрастия - обещава екипът на BeerRelation. На сцената на фестивала ще се изявят артисти от България и чужбина, в това число популярни музиканти и комедианти, за чиито професионализъм и талант организаторите от „Ивент Зона” ни уверяват. Orthodox Celts, Popa Sapka, ХаХаХа Импро, The Smugglers Collective и Mango Duende са само част от програмата на събитието.

Сръбската рок-фолк банда Orthodox Celts, известна като първата готик – ирландска група на Балканите, ще ни забавлява с неподправено чувство за ритъм и уникален стил. Вече 20 години на сцената, Orthodox Celts продължават да ни радват с изпълнения и концерти на живо, вибриращи от положителни емоции и сръбски шик.

Popa Sapka са изключително популярни с типичното си балканско звучене, на което са верни от 2009 г. Няма как да е иначе, където и да отидат музикантите от съседна Румъния, вдигат на крака с енергичния си танцувален бийт не само верните си фенове, но и местните меломани.

Театралите от ХаХаХа Импро са подготвили… изненада! Изненада разбира се, всяка тяхна изява е чиста импровизация, а каква ще бъде темата на тази, ще стане ясно само на гостите на BeerRelation.
The Smugglers Collective, познати с неповторимите партита, тип Belle Epoque, също ще вземат участие на фестивала. Ще имаме възможност да се насладим на актуалната комбинация електро суинг и ще върнем стрелките на времето с младите диджеи.

Горещите латино музиканти от Mango Duende, допълнително ще загреят атмосферата над нощна София със заразително салса настроение и богата палитра от звуци.

Очаквайте скоро още новини за сцената на BeerRelation.

Основна атракция на фестивала ще бъде и големият екран под открито небе, на който запалянковците ще могат да проследят откриването и първите мачове от Световното първенство по футбол за 2014 година.
На летния арт фестивал BeerRelation, пивото ще бъде на почит. Красиви шатри ще подслонят представители на различни нации, посолства и световни производители, отличаващи се с опита и уменията си в пивопроизводството. Те ще запознаят присъстващите с дългогодишните традиции на техните марки и кратка история на бирата, ще предложат питателна храна и разнообразен бирен асортимент, отговарящи на най-претенциозния вкус.

Специално за BeerRelation, Съюзът на пивоварите в България ще демонстрират позабравени техники от миналото за приготвяне на кехлибарената течност. От нас като аматьори, се изисква присъствие и консумация!

Фестивалът ще се отличава и с арт сцена, както и зона за забавления, където ще бъде предоставена възможност за спорт и провеждане на атрактивни игри като Бира Понг, футбол на маса и много др.
Всичко е такова, каквото е, но добрата бира в добра компания, помага да е още по-добре!

12 - 15 юни, всеки ден от 12ч до 22ч, Южен парк! Вход свободен! Следете www.eventzone.bg за допълнителна информация и новини.

 

още за:

Beerrelation
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бъ 25.04.2014 14:29:25 отговори + 0 0
Не бе, няма интелектуалци и паплач. Просто си троля, понеже из широкото има всякакви форумни идиоти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ц понеже не може само ц 25.04.2014 13:13:08 отговори + 0 0
Mерси ! Доста мъдър отговор. Не се засягам и не ме и интересува... Просто исках да се позабавлявам с поредните мъдреци !! Просто излиянията под новините в доста случаи са ми по-интересни. Бъка от всякакви мъдреци, разбирачи, квалификатори и какви ли не инелигенти !! Доста далече съм от България и концертният живот там, но ми беше интересно как делите феновете. Явно на рок-интелектуалци и рок-паплач ... Доста интересно !! Продължавайте в същият дух и ще се самоизядете един ден !! Странно нещо е българина. Доста пиперлив и критичен, а би трябвало да повече САМОкритичен. Все околните виновни, миришат, грозни, парцаливи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бъ понеже не може само б 25.04.2014 10:40:39 отговори + 0 0
Така е, ще има - а те са мръсни отрепки и не се обличат като истинските културни метъли - с армани и тениска на найтпиш. Щото в Кондаково суичърът е дрехата на съвременния упадък. СмЕх. В големио град юни месец народа носи тениски, шото е жега, юнак, да знаеш.

Коментарите винаги дават повод да се засмееш. Малко през сълзи.

@з - ще се изненадаш, човек. Нищо обидно към зидарите и ИТ-тата, ама ще се изненадаш колко народ от драскачите и буфосинхронистите тук са точно заспали пред някой сървър юнакс, които хлебят всичко, което не е хеви или пауър.

При положение, че ще има бира в южния, трудно е да си представиш колко много мрънкане може да има. Да знаете, между другото, Ортодокс келтс свирят айриш пънк/рок - не знам за вас, но по-бирена музика от тази няма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

revalation fest 25.04.2014 10:08:37 отговори + 0 0
верно, почти нищо общо не само с метъла ами и с рока нема този фестивал...няма значение с елек ли си, или без елек..сигурно ще има обаче доста хора със раздърпани суичъри.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ime 24.04.2014 20:22:59 отговори + 0 0
леко са копирали и пейстнали от друг фестивал, който върви от две години насам. http://rtmandbeer.eu Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


з 24.04.2014 20:03:30 отговори + 0 0
@б - 2014-04-24 19:23:14

Човече, прекрасно си го обяснил, моите поздравления! Дано от тук нататък вече няма питанки по този въпрос, но ако има - винаги ще пействам твоето мнение, та да е ясно. Вече си го копирах и чинно запазих.
Само две поправки/добавки, ако позволиш:
- елек ИТ-специалист? Това е супер рядкост. Защо? Защото обикновено, ИТ-специалистите са с висше образование;
- нищо не си казал за хигиената на елеците. А там има мнооооого какво да се говори. Включително и за хигиената на елечките.

Поздрави и наздраве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бъ понеже не може само б 24.04.2014 19:23:14 отговори + 0 0
елек - това е дреха без ръкави

В случая, елек е всеки, който гузно се засяга при споменаване на думи като: смоука, мотосъбор, харли, маноуар, хеви, кебапчета, каварна, стийл, уориъри, пауър, ракия пред залата, мастика в 10 сутринта на каварната, зверски пауър металургии, избелели тениски на металика и носят звучни прозвища като пешо миталиката, кипо пърпъла и още 4-5, които изчерпват познатите им групи. Характерно за тях е, че говорят за определен кръг музиканти, все едно вчера заедно са брали марули на село, например: Ларса никъв го няма, Джеймса яко бичи, Чичо Удо се маже със шнапс зад ушите. Не на последно място да си елек значи да разбираш много от музика и авторитетно да раздаваш от това познание предимно по форуми и авторитетно да обясняваш, че всякаква музика, която е създадена след 93-та и не е корава смесица от традиционно хеви и як пауър не струва. Характерно за възрастния мъжки елек е, че обикновено идва от места като Биволя, Чепръчене, Джулюница и Сусурлево, най-често се среща в метъл кръчми, които приличат на коптор и работи или като зидар, или като ИТ-специалист.

Доволен?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peter Pan 24.04.2014 19:19:53 отговори + 0 0
Ех, защо музиката на събития с нормална бира, се подбира от хора с лайна в ушите. И rtm & beer - белгийски и английски бири и припаднала електронна музика... Тук скучна пачанга. Ами блус, рок, фолк рок, стоунър, джаз - с тях се пийва къде по-добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

в 24.04.2014 18:28:37 отговори + 0 0
Мислех, че дефинициите се делят на точни и неточни, пък то било на адекватни и неадекватни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ц понеже не може само ц 24.04.2014 17:52:58 отговори + 0 0
б, дай една адекватна дефиниция за "елек" бе ******!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


бъ понеже не може само б 24.04.2014 16:56:33 отговори + 0 0
Така е, пише, че ще има бира, но нищо не се споменава за кифтаци и мотосъбори. Няма къде човек да развее елека тва лято в Софията, чуек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

a 24.04.2014 16:34:31 отговори + 0 0
Не е за нас металистите това Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".