Организаторите на концерта на HELLOWEEN потвърдиха фен-състезанието "Dr. Stein"

24 ное 2010, 10:32 ч. 743 / 6 4
пред./следв.
В началото на месеца "Metal Katehizis" ви информира първи за забавно състезание, което обявиха HELLOWEEN, във връзка с турнето си "7 Sinners", даващо възможност фенове, маскирани като Dr. Stein, да се качат на счената с групата. Днес "Loud Concerts" разпространиха и чаканото официално потвърждение за предстоящото шоу в София, заедно със STRATOVARIUS и AVATAR:

   Истински метъл празник със забавен край ще се завихри на 23 януари 2011 г. в столичната зала “Христо Ботев”. Тогава легендарните HELLOWEEN ще поканят на сцената десет от най-лудите си фенове от България, дегизирали се сполучливо като емблематичния Dr. Stein от едноименната песен на бандата. HELLOWEEN организират глобално състезание по “издирване на най-добрия Dr.Stein” сред своите фенове, посетили някой от концертите им от предстоящия “The 7 Sinners World Tour 2010/2011”. Всеки, който се “престраши” да дойде в този вид на концерта, освен гарантиран купон ще има и шанса да стъпи на сцената заедно с идолите си. На 23-и януари догодина ще станат ясни десетте най-забавни “БГ доктори”. В своето специално обръщение бандата уточнява, че десетимата ще попаднат директно в “Hall of Dr.Stein” на официалния им сайт (Helloween.org), където ще се състезават с “колегите” победители от цял свят. Там чрез гласуване, ще бъде избран . “Най-добрият Dr.Stein на планетата”, а самото състезание ще приключи с края на турнето. Наградата за него ще бъде “подходяща”, като единственото уточнено за сега е, че изключва варианта “придобиване на научна степен – Доктор”. Официален съпорт в предстоящото турне на HELLOWEEN е финландската пауър метъл банда STRATOVARIUS, а освен тях в София ще видим и шведите от AVATAR. Младата група от Гьотеборг се радва на голям интерес още с излизането на дебютният им албум през 2006г, озаглавен “Thoughts of no tomorrow”. През последните три години бандата е била съпорт на IN FLAMES, MEGADETH, STONE SOUR, OBITUARY, а сега ще бъде и и на HELLOWEEN за част от турнето им. Stratovarius вече демонстрираха висока класа в самостоятелния си концерт у нас в началото на годината. По повод включването им като официален съпорт на HELLOWEEN – Andi Deris (вокали) споделя: “Имахме чудесна съвместна работа с GAMMA RAY в предишното си турне. Сега сме горди, че ще имаме до себе си банда като STRATOVARIUS. Нека нашите фенове са готови за истинско пауър метъл парти – ще се видим съвсем скоро!”.
   HELLOWEEN, STRATOVARIUS и AVATAR ще стъпят в България по покана на "Лауд Консертс" за концерт в зала ”Христо Ботев” на 23 януари догодина. Билети за събитието вече се продават в интернет в мрежата на Тicketstream.bg и в Билетен център в НДК, а първите 100 билета с промоционална цена свършиха само за няколко часа, след пускането им в продажба. Цената на билетите в момента е 40лв, а в деня на концерта ще е 50лв за билет. Настоящият състав на HELLOWEEN се състои от: Andi Deris – вокали, Michael Weikath – китара, Sascha Gerstner – китара, Markus Grosskopf – бас, Daniel Loble – ударни. Бандата е основана в началото на 80-те години на 20-ти век и е считана за една от първите и най-известни пауър метъл групи в историята. Запазена марка на HELLOWEEN са песните със забавни текстове и пародиен характер. Самото име на групата е пародия на името на празника Halloween (празника на Вси Светии). Не случайно символ на групата е тиква с изрязани очи, нос и уста. Новият албум “7 Sinners” излезе на пазара в края на м. октомври, а в края на тази седмица легендите потеглят на своя “The 7 Sinners World Tour 2010/2011”. Първата спирка от обиколката им е на 26 ноември във Виена.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bateharo 24.11.2010 22:19:23 отговори + 0 0
Много яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asparuh 24.11.2010 20:05:56 отговори + 0 0
Аз съм доктора-нема начин-че зеем наградата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 24.11.2010 12:04:54 отговори + 0 0
То и аз,ама не повече от 4-5 дена беше,което ще рече пак не много часове след пускането 120 часа някъде,така че не лъжат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.11.2010 10:40:55 отговори + 0 0
"а първите 100 билета с промоционална цена свършиха само за няколко часа, след пускането им в продажба"

Добре де... кога мислят, че лъжат тези?!? Взех си промо няколко дена след пускането им.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".