Организаторите на "Wacken Open Air" построиха биропровод за фестивала

25 май 2017, 07:36 ч. 5424 / 20 4
пред./следв.

   Най-големият метъл фестивал в света - германският "Wacken Open Air" - се сдоби със собствен биропровод, който ще утолява жаждата на десетки хиляди зрители, събиращи се за събитието всяка година.

   През няколкото фестивални дни се консумират средно 400 000 литра пиво от над 75 000 души. Досега камионите, които са карали бирени кегове, са създавали допълнителни проблеми и с трафика, и с развалянето на терена. По-рано бе съобщено, че "WOA" инвестира и в специален дренаж, който да отводнява по-добре поляните, на които се провежда фестивалът.

   Биропроводът на "Wacken Open Air" ще може да осигурява наливането на шест бири в секунда. По-долу ще намерите и кратък видеорепортаж на немска телевизия от изграждането му:

 

 

още за:

Wacken Open Air


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на зъбките 25.05.2017 14:02:47 отговори + 6 1
Като тръгне, че има некой нашенец дето да е монтирал кранче за източване на бира Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 25.05.2017 10:02:58 отговори + 14 1
Ей тва е. След 10 000 години археолозите ще се чудят колко напреднала е била съвременната цивилизация, като открият тръби за бира По същия начин, както се чудят колко напреднали са били българите, като откриват водопровод, парно и канализация в Плиска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Археолог 25.05.2017 10:27:45 + 5 2
И да и не. Сега археолозите съдят какво е било преди 10 хил. години по останките, защото тогава е нямало книги, вестници, телевизия, интернет и т.н.
Какво е станало 19 век не по останките съдим, а по запазените документи от тогава.

Естествено - има и пост апокалиптичен вариант, в който всякакви документи и др. инфо ще са заличени и тогава пак може единствено по останките да си вадят изводи. Още повече, че сега документите не се дълбаят в/у камъни, а се записват на хартия, магнитни и др. носители, които не могат да устоят и 1 година заровени в земята камо ли стотици и хиляди години
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 25.05.2017 11:52:21 + 5 4
Така като глеам, възможносите за пост-апокалиптичен вариант все повече и повече се увеличават с годините. Накрая ще останат единствено шепа избрани хлебарки, облечени в костюми, които ще се хранят с крадени си пари от някоя космическа совалка. Е, поне на Марс не би трябвало да има петрол... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".