Организаторите на "Wacken Open Air" укрепват терена на фестивала

31 окт 2016, 16:17 ч. 976 / 1 2
пред./следв.

   Организаторите на германския метъл мегафестивал "Wacken Open Air" съобщават, че провеждат сериозни укрепителни дейности по терена, който се използва за събитието. Проблемите с дъждовното време в последните две години са показали, че мястото се амортизира все повече и не би могло да издържи още дълго без да бъдат взети мерки. Укрепването на терена ще бъде извършено на няколко фази, първата от които е вече приключена. Следващите дейности ще бъдат през 2017 г. Така от догодина феновете ще мога да се радват по-пълноценно на фестивала. През 2017-а той ще се състои между 3-5 август. Билетите са почти изчерпани, а досега обявени групи са: AMON AMARTH, APOCALYPTICA, AVANTASIA, EMPEROR, TURBONEGRO, NAPALM DEATH, FATES WARNING, KREATOR, MAYHEM, SOILWORK, ORANGE GOBLIN, ASP, GRAND MAGUS, AURA NOIR, RAGE, SALTATIO MORTIS, PARADISE LOST, HEAVEN SHALL BURN, LACUNA COIL, POWERWOLF, CANDLEMASS, SONATA ARCTICA и HAEMATOM. От изброените APOCALYPTICA, EMPEROR и MAYHEM ще представят специални изпълнения, свирейки свои цели класически албуми.

още за:

Wacken Open Air


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


аз да попитам 31.10.2016 20:27:00 отговори + 5 1
Къде са онези, които след Лауд феста до летището обясняваха, че трябвало да се сложат предпазители като на стадион или бетонни плочки като на паркинг на онази поляна? Ето така се укрепва външен терен. И както виждате даже и немците го правят след две години калища и след като са установили, че няма вече накъде.
Та да попитам пак къде са онези нашенски разбирачи?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Ставри 31.10.2016 18:12:57 отговори + 0 6
Ще ровят дренажи, че все още продават билети ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".